בירור | נגן m18 אנדרואיד
- 
@danidani צודק ערכתי ומחקתי את הבקשה לboot 
- 
@קצלנבוגן מה זה האפליקציות האלו 
- 
@קצלנבוגן מה זה האפליקציות האלו 
- 
@קצלנבוגן אז למה העלת אותם ואם כבר העלת אז למה למחוק? 
- 
@קצלנבוגן אז למה העלת אותם ואם כבר העלת אז למה למחוק? 
- 
@יאיר-32 כתב בבירור | נגן m18 אנדרואיד: משהו יכול להסביר לי איך אני מסיר את הוידאו? 
 @קצלנבוגןאתה השארת את האפליקציה של הסייר המקורית? 
- 
- 
- 
@יאיר-32 כתב בבירור | נגן m18 אנדרואיד: משהו יכול להסביר לי איך אני מסיר את הוידאו? 
 @קצלנבוגןתמחוק עם האפליקצייה שהבאתי לך את הגלריה ואת הסייר של המכשיר המובנה 
- 
 @קצלנבוגןתמחוק עם האפליקצייה שהבאתי לך את הגלריה ואת הסייר של המכשיר המובנה @קצלנבוגן-2 כתב בבירור | נגן m18 אנדרואיד: @יאיר-32 כתב בבירור | נגן m18 אנדרואיד: משהו יכול להסביר לי איך אני מסיר את הוידאו? 
 @קצלנבוגןתמחוק עם האפליקצייה שהבאתי לך את הגלריה ואת הסייר של המכשיר המובנה הבעיה שהוא לא נותן אין אישור 
 אני מחקתי אולי את האפליקציות האחרות או אולי מהמחשב?
- 
@קצלנבוגן-2 כתב בבירור | נגן m18 אנדרואיד: @יאיר-32 כתב בבירור | נגן m18 אנדרואיד: משהו יכול להסביר לי איך אני מסיר את הוידאו? 
 @קצלנבוגןתמחוק עם האפליקצייה שהבאתי לך את הגלריה ואת הסייר של המכשיר המובנה הבעיה שהוא לא נותן אין אישור 
 אני מחקתי אולי את האפליקציות האחרות או אולי מהמחשב?@יאיר-32 כתב בבירור | נגן m18 אנדרואיד: @קצלנבוגן-2 כתב בבירור | נגן m18 אנדרואיד: @יאיר-32 כתב בבירור | נגן m18 אנדרואיד: משהו יכול להסביר לי איך אני מסיר את הוידאו? 
 אני מחקתי אולי את האפליקציות האחרות או אולי מהמחשב?רוצה שליטה מרחוק עכשיו?