בעיה | באמצע הפירמוט: "לא היתה אפשרות לעדכן את תצורת האתחול של המחשב", מישהו יכול לעזור?
-
שלום לכולם,
אחרי שנתקע לי הווינדוס, [בכל הפעלה אני מגיע למסך של בחירת שפה, ואח"כ נזרק לכיבוי] ניסיתי להתקין מחדש, אבל כיון שבדיסק עליו מותקן הווינדוס יש לי ככה"נ חומר חשוב, לכן הכנסתי דיסק אחר, ועליו ניסיתי להתקין.
הבעיה, שבאמצע תהליך ההתקנה, הכל נעצר, ואני מקבל הודעה: "לא היתה אפשרות לעדכן את תצורת האתחול של המחשב אין אפשרות להמשיך בהתקנה". מישהו מכיר ויכול לעזור לי?
אגב, עשיתי דיפולט לביוס, וזה לא עזר.
תודה רבה! -
שלום לכולם,
אחרי שנתקע לי הווינדוס, [בכל הפעלה אני מגיע למסך של בחירת שפה, ואח"כ נזרק לכיבוי] ניסיתי להתקין מחדש, אבל כיון שבדיסק עליו מותקן הווינדוס יש לי ככה"נ חומר חשוב, לכן הכנסתי דיסק אחר, ועליו ניסיתי להתקין.
הבעיה, שבאמצע תהליך ההתקנה, הכל נעצר, ואני מקבל הודעה: "לא היתה אפשרות לעדכן את תצורת האתחול של המחשב אין אפשרות להמשיך בהתקנה". מישהו מכיר ויכול לעזור לי?
אגב, עשיתי דיפולט לביוס, וזה לא עזר.
תודה רבה!@שיר יש עוד כונן מחובר?
א"כ הגדרת בboot menu שהכונן שעליו התקנת יעלה ראשון? -
@שיר יש עוד כונן מחובר?
א"כ הגדרת בboot menu שהכונן שעליו התקנת יעלה ראשון?@קינג-קומפיוטר הגדרתי בביוס שהUSB עם ההתקנה יעלה ראשון. ההתקנה נתקעה באמצע.
-
@קינג-קומפיוטר הגדרתי בביוס שהUSB עם ההתקנה יעלה ראשון. ההתקנה נתקעה באמצע.
@שיר יכול להיות שהבעיה היא, שהמחשב עשה הפעלה מחדש כחלק מהתהליך של ההתקנה ואז הוא הגיע שוב לדיסק אונקי של ההתקנה
תנסה להגדיר שהכונן שאתה מעוניין להתקין עליו יעלה ראשון, תבחר את האונקי בבוט ואז תתקין -
@שיר יכול להיות שהבעיה היא, שהמחשב עשה הפעלה מחדש כחלק מהתהליך של ההתקנה ואז הוא הגיע שוב לדיסק אונקי של ההתקנה
תנסה להגדיר שהכונן שאתה מעוניין להתקין עליו יעלה ראשון, תבחר את האונקי בבוט ואז תתקין@קינג-קומפיוטר תודה, ניסיתי, אבל ללא הועיל.