שאלה | מחליף את הNokia C2 - מתלבט בין Nokia 215 ל Xiaomi F21s - לצורך שיחות הודעות בלבד לרשת פלאפון (אולי WAZE בלבד)
-
@ofir-0 כתב בשאלה | מחליף את הNokia C2 - מתלבט בין Nokia 215 ל Xiaomi F21s - לצורך שיחות הודעות בלבד לרשת פלאפון (אולי WAZE בלבד):
חיפשתי בנושאים, לא מצאתי תשובה.
כרגע יש לי טלפון נוקיה C2 אשר הוזמן מ Ali. טלפון עמיד מאד לנפילות.
המגרעת העיקרית שלו זה השמע - אותי לא שומעים טוב כל כך ואני לא שומע את הצד השני.
2 מגרעות נוספות: אין לו BT (חשוב כאשר אני עולה "על ההגה" לנהוג) והאוזניות החוטיות לא נתמכות.חיפשתי רבות במרשתת. נראה שהגעתי ל2 דגמים סופיים (עבור רשת פלאפון)
נוקיה 215 (עלות 255-278 ש"ח) או שיאומי F21s (עלות 328-370 ש"ח).בגדול אני מעוניין בכמה שפחות היסחי דעת - אז רק שיחות והודעות, ותמיכה בבלוטות, תמיכה באוזניות חוטיות רגילות 3.5mm.
עדיין מתלבט אם כדאי שיהיה רק WAZE או שלא להכניס את ה'פתח' הזה.המכשירים שהמליצו לך הם לא כשרים אורגינל! כבר בעייתי
-
@חיים-גרין מה זאת אומרת אייפון כשר אורגינל ממתי יש דבר כזה?
-
@יחזקאל-ולס כתב בשאלה | מחליף את הNokia C2 - מתלבט בין Nokia 215 ל Xiaomi F21s - לצורך שיחות הודעות בלבד לרשת פלאפון (אולי WAZE בלבד):
@ofir-0 אני חושב ששיאומי עדיף אבל אין כניסה לאוזניות רק אם מתאם ואז זה על חשבון המטען
יש מתאם עם שתי יציאות
@חיים-גרין כתב בשאלה | מחליף את הNokia C2 - מתלבט בין Nokia 215 ל Xiaomi F21s - לצורך שיחות הודעות בלבד לרשת פלאפון (אולי WAZE בלבד):
חוץ מזה לדעתי שניים זבל
חד משמעית אתה לא צודק בכלל
@חיים-גרין כתב בשאלה | מחליף את הNokia C2 - מתלבט בין Nokia 215 ל Xiaomi F21s - לצורך שיחות הודעות בלבד לרשת פלאפון (אולי WAZE בלבד):
המכשירים שהמליצו לך הם לא כשרים אורגינל! כבר בעייתי
יש להם גרסאות כשרות (וחוץ מזה שהוא כתב מפור שהוא רוצה הודעות)
@ofir-0 כתב בשאלה | מחליף את הNokia C2 - מתלבט בין Nokia 215 ל Xiaomi F21s - לצורך שיחות הודעות בלבד לרשת פלאפון (אולי WAZE בלבד):
חיפשתי בנושאים, לא מצאתי תשובה.
השיאומי אחלה בשביל הצרכים שלך ויש אותו בגרסאות כשרות
-
חיפשתי רבות במרשתת. נראה שהגעתי ל2 דגמים סופיים (עבור רשת פלאפון)
נוקיה 215 (עלות 255-278 ש"ח) או שיאומי F21s (עלות 328-370 ש"ח).שווה לך לשים עוד 50 שח ולקנות את הפרו F21 הטאצ'
מוכרים אותו ב429 אם אתה לא מסתדר דבר איתי במייל -
לוואי והייתה גרסה כשרה עם הודעות SMS בלבד. אבל ברגע שיש SMS זה כבר 'תואם כשר' .
נראה שאוותר על הWAZE. רק טלפון עמיד, עם שמע טוב, BT, כניסה לאוזניות ולדבר איתם.
@יוסל-ה , אתה מתכוון לשיאומי F21s, כן? הזול ביותר שמצאתי ב'מרשתת' זה בעלות ₪229+ 39 ₪ משלוח.
@השטיגניסט , לא מצאתי את כתובת הMail שלך. אשמח לקבלה / לדעת היכן ניתן לרכוש.
הכי זול שמצאתי ב'מרשתת' לדגם שהמלצת F21 Pro זה 429 ₪ + 30 ₪ משלוח.(הייתי שמח לשתף באילו אתרים/חנויות ראיתי את זה, ברם אינני יודע אם מותר לרשום את שמות החנויות שמוכרות, לכן נמנעתי).
-