שאלה | מחליף את הNokia C2 - מתלבט בין Nokia 215 ל Xiaomi F21s - לצורך שיחות הודעות בלבד לרשת פלאפון (אולי WAZE בלבד)
-
חיפשתי בנושאים, לא מצאתי תשובה.
כרגע יש לי טלפון נוקיה C2 אשר הוזמן מ Ali. טלפון עמיד מאד לנפילות.
המגרעת העיקרית שלו זה השמע - אותי לא שומעים טוב כל כך ואני לא שומע את הצד השני.
2 מגרעות נוספות: אין לו BT (חשוב כאשר אני עולה "על ההגה" לנהוג) והאוזניות החוטיות לא נתמכות.חיפשתי רבות במרשתת. נראה שהגעתי ל2 דגמים סופיים (עבור רשת פלאפון)
נוקיה 215 (עלות 255-278 ש"ח) או שיאומי F21s (עלות 328-370 ש"ח).בגדול אני מעוניין בכמה שפחות היסחי דעת - אז רק שיחות והודעות, ותמיכה בבלוטות, תמיכה באוזניות חוטיות רגילות 3.5mm.
עדיין מתלבט אם כדאי שיהיה רק WAZE או שלא להכניס את ה'פתח' הזה. -
@ofir-0 כתב בשאלה | מחליף את הNokia C2 - מתלבט בין Nokia 215 ל Xiaomi F21s - לצורך שיחות הודעות בלבד לרשת פלאפון (אולי WAZE בלבד):
2 מגרעות נוספות: אין לו BT (חשוב כאשר אני עולה "על ההגה" לנהוג) והאוזניות החוטיות לא נתמכות.חיפשתי רבות במרשתת. נראה שהגעתי ל2 דגמים סופיים (עבור רשת פלאפון)
נוקיה 215 (עלות 255-278 ש"ח) או שיאומי F21s (עלות 328-370 ש"ח).בגדול אני מעוניין בכמה שפחות היסחי דעת - אז רק שיחות והודעות, ותמיכה בבלוטות, תמיכה באוזניות חוטיות רגילות 3.5mm.
עדיין מתלבט אם כדאי שיהיה רק WAZE או שלא להכניס את ה'פתח' הזה.בקשר לוויז, זה יעמיס לך על הטלפון, וגם על חשבון הבטריה!
חוץ מזה לדעתי שניים זבל -
@יחזקאל-ולס, תודה עבור מענך. זה מזערי בעיני.
יש סיבות מדוע עדיף השיאומי? או יש לך להמליץ עבורי על משהו אחר מניסיונתך/ידע שלך? -
@ofir-0 כתב בשאלה | מחליף את הNokia C2 - מתלבט בין Nokia 215 ל Xiaomi F21s - לצורך שיחות הודעות בלבד לרשת פלאפון (אולי WAZE בלבד):
@חיים-גרין , תודה עבור תגובתך.
אז מה כבודו ממליץ עבורי (ועדיף לומר מאיפה, כי הסתבכתי מאיזה מקום/אתר להזמין)?היום אייפון פשוט כשר אורגינל עם קליטה טובה מכשיר טוב, זה או QLYX Q3, או QLYX 4×4!!!!
-
עדיין מתלבט אם כדאי שיהיה רק WAZE או שלא להכניס את ה'פתח' הזה.המכשירים שהמליצו לך הם לא כשרים אורגינל! כבר בעייתי
-
@חיים-גרין מה זאת אומרת אייפון כשר אורגינל ממתי יש דבר כזה?
-
@יחזקאל-ולס כתב בשאלה | מחליף את הNokia C2 - מתלבט בין Nokia 215 ל Xiaomi F21s - לצורך שיחות הודעות בלבד לרשת פלאפון (אולי WAZE בלבד):
@ofir-0 אני חושב ששיאומי עדיף אבל אין כניסה לאוזניות רק אם מתאם ואז זה על חשבון המטען
יש מתאם עם שתי יציאות
@חיים-גרין כתב בשאלה | מחליף את הNokia C2 - מתלבט בין Nokia 215 ל Xiaomi F21s - לצורך שיחות הודעות בלבד לרשת פלאפון (אולי WAZE בלבד):
חוץ מזה לדעתי שניים זבל
חד משמעית אתה לא צודק בכלל
@חיים-גרין כתב בשאלה | מחליף את הNokia C2 - מתלבט בין Nokia 215 ל Xiaomi F21s - לצורך שיחות הודעות בלבד לרשת פלאפון (אולי WAZE בלבד):
המכשירים שהמליצו לך הם לא כשרים אורגינל! כבר בעייתי
יש להם גרסאות כשרות (וחוץ מזה שהוא כתב מפור שהוא רוצה הודעות)
השיאומי אחלה בשביל הצרכים שלך ויש אותו בגרסאות כשרות
-
חיפשתי רבות במרשתת. נראה שהגעתי ל2 דגמים סופיים (עבור רשת פלאפון)
נוקיה 215 (עלות 255-278 ש"ח) או שיאומי F21s (עלות 328-370 ש"ח).שווה לך לשים עוד 50 שח ולקנות את הפרו F21 הטאצ'
מוכרים אותו ב429 אם אתה לא מסתדר דבר איתי במייל -
לוואי והייתה גרסה כשרה עם הודעות SMS בלבד. אבל ברגע שיש SMS זה כבר 'תואם כשר' .
נראה שאוותר על הWAZE. רק טלפון עמיד, עם שמע טוב, BT, כניסה לאוזניות ולדבר איתם.
@יוסל-ה , אתה מתכוון לשיאומי F21s, כן? הזול ביותר שמצאתי ב'מרשתת' זה בעלות ₪229+ 39 ₪ משלוח.
@השטיגניסט , לא מצאתי את כתובת הMail שלך. אשמח לקבלה / לדעת היכן ניתן לרכוש.
הכי זול שמצאתי ב'מרשתת' לדגם שהמלצת F21 Pro זה 429 ₪ + 30 ₪ משלוח.(הייתי שמח לשתף באילו אתרים/חנויות ראיתי את זה, ברם אינני יודע אם מותר לרשום את שמות החנויות שמוכרות, לכן נמנעתי).
-