בקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?:
אם לא כלול מודם בראוטר הוא יצטרך להגדיר לבד את הכתובות ip הפנימיות בכל מחשב לא?
לא.
מודם זה קשור להמרה של הקו של בזק לאינטרנט.
בשביל לחלק כתובות זה תלוי בשרת DHCP שמובנה בכל ראוטר (לכאורה).@השארפער-התותח כתב בבקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?:
איך? מחברי כבלים של כל המחשבים לאותו ראוטר?
אם זה מחשבים ניידים אפשר להתחבר עם ווייפי.
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?:
@יהודה-12 לסוויצ’ רגיל אין שרת dhcp?
אין
-
@A0533057932 אם אין למדפסת חיבור לראוטר מה זה יעזור?
-
@A0533057932 כמיותתתתתתתת מטורופות, וזה העיסוק שלי.
כמעט כל הביתיות אין להם חיבור רשת לחלקם כן יש וויפי -
@השארפער-התותח תכתוב את הדגם של המדפסת כי יש סיכוי שמה שהמליצו לך פה לא יעזור לך,
-
@CRUL30 כתב בבקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?:
@A0533057932 כמיותתתתתתתת מטורופות, וזה העיסוק שלי.
כמעט כל הביתיות אין להם חיבור רשת לחלקם כן יש וויפיאפשר דגם של מדפסת?
חיבור רשת זה דבר שקיים בהם כבר שנים רבות -
@A0533057932 ברדר l2310d בלי חיבור רשת
-
@A0533057932 קנון F166400
אבל באמת הכי פשוט זה כמו ש @קינג-קומפיוטר אמר זה לחבר את המדפסת ב USB למחשב אחד ואז לעשות שיתוף מדפסת.
יש לי מעל עשר מחשבים שמחוברים ככה למדפסת. (זה גם אופציה אם יש לך שתי רשתות ומדפסת אחת ואתה רוצה להדפיס משתי הרשתות למדפסת הזאת.) -
@קינג-קומפיוטר לא הבנתי, יש לך מחשב בלי שום חיבור לאינטרנט, ואז עוד מחשב בלי שום חיבור לאינטרנט, ואז מדפסת מחוברת בUSB למחשב אחד מה יעזור שיתוף?
-
@A0533057932 יש מדפסות ישנות שיש וחדשות שאין, ודרך אגב הרבה מהחדשות שיש להם וויפי הם בלי חיבור לכבל רשת
-
@CRUL30 כתב בבקשת מידע | חיבור מספר מחשבים לאותה מדפסת חוטית - אפשרי? וסינכרון תיקיות בין מחשבים ללא אינטרנט?:
@A0533057932 יש מדפסות ישנות שיש וחדשות שאין, ודרך אגב הרבה מהחדשות שיש להם וויפי הם בלי חיבור לכבל רשת
נכון
אבל יש להם וויפי -
@קינג-קומפיוטר לא הבנתי, יש לך מחשב בלי שום חיבור לאינטרנט, ואז עוד מחשב בלי שום חיבור לאינטרנט, ואז מדפסת מחוברת בUSB למחשב אחד מה יעזור שיתוף?
בשביל זה שלחתי אותו לקנות ראוטר וליצור רשת משותפת בין כל המחשבים
-
@A0533057932 אז אני שואל הוא יקנה רואטר יחבר את כל המחשבים יחד לראוטר,
ואז מספיק שהמדפסת תיהיה מחוברת לכבל USB למחשב אחד? -
@A0533057932 אבל הוא אין לו רשת בבעת אז מה זה יעזור
בכל מקרה יש מדפסות שאין להם גם זה וגם זה -
@A0533057932 @CRUL30 @קינג-קומפיוטר @דודי-א @יהודה-12 תודה רבה רבה לכולכם על כל העזרה והרצון הטוב.
דגם המדפסת הוא של חברת brother דגם HL-L2310D אני חושב שבאמת אין לה כניסת כבל רשת וגם לא WIFI, השאלהבמקרה כזה מה הכי מומלץ לי, לקנות ראוטר ולחבר את המחשבים אליו בכבלי רשת ואת המדפסת בUSB? יש ראוטר עם כניסת USB? או כמו שכתבו כאן לחבר את המדפסת למחשב אחד ולחבר אח"כ דרך הראוטר? (אני לא מבין בכלל איך זה עובד, אבל בינתיים רק מברר כדי לדעת מה לקנות, אח"כ נברר איך מחברים הכל).
ודרך אגב, @A0533057932 אתה יכול בבקשה להסביר לי למה עדיף ראוטר מסוויצ'? אני יכול להשיג גם ראוטר אבל קצת יותר קל לי להשיג סוויצ' השאלה אם יש הבדל אפילו קטן, כי אז שווה להתאמץ בשביל זה?
בקיצור שורה תחתונה למה אני צריך לדאוג בשביל שאוכל לסדר את זה? 3 מחשבים, 2 מתוכם לפחות צריכים להיות מקושרים בתיקיית רשת, שלושתם צריכים להיות מחוברים למדפסת מהדגם שציינתי, מה לקנות?תודה רבה רבה לכולכם על העזרה הגדולה והעצומה שאתם נותנים פה לאנשים ועל סבר הפנים היפות, אין מילים!
-
@השארפער-התותח קניתי כזו מדפסת לפני שבוע היא ללא חיבור רשת ועובדת מעולה לשלוש מחשבים עם שיתוף מדפסת
לדעתי עדיף לחבר את המדפסת למחשב (אני גם לא יודע אם היא תעבוד בחיבור לראוטר) מה גם שראוטר עם חיבור usb קצת יותר יקר -
@קינג-קומפיוטר אז אני בעצם צריך לקנות ראוטר עם 3 חיבורי כבל רשת, לחבר אליו את שלושת המחשבים, וכך לעשות תיקייה רשת משותפת ביניהם, ומאידך את המדפסת לחבר לאחד מהם ולהגדיר שיתוף מדפסת לכל המחשבים שמחוברים זה לזה ע"י הראוטר?
הבנתי נכון?
והאם עדיף ראוטר או סוויצ'? מה ההבדל?