בקשת מידע | סקריפט שמפענח ופועל על פי נתוני טופס שהתקבל
-
יצרתי טופס html נחמד, וכעת אני צריך מקום שאליו ישלחו הנתונים... ראיתי שצריך לשלוח אותו לסקריפט, ובזה הסתיימה ידיעתי. מישהו יכול להרחיב לי קצת או להפנות אותי למקום שמדריך על זה? [אבל על זה ספיציפית. לא משהו שידריך אותי כיצד ליצור את הדף הראשון שלי. אני קצת אחרי זה...]
תודה רבה! -
@שקוע-בלימוד-0 טופס צריך שרת לשלוח אליו את הנתונים, לא ברור למה כוונתך "לשלוח לסקריפט"
-
@צדיק-תמים כוונתי לסקריפט שיעבד את הנתונים, יפעל על פיהם, וכדו'. בקיצור, יעשה איתם משהו.
-
@שקוע-בלימוד-0 כתב בבקשת מידע | סקריפט שמפענח ופועל על פי נתוני טופס שהתקבל:
@צדיק-תמים כוונתי לסקריפט שיעבד את הנתונים, יפעל על פיהם, וכדו'. בקיצור, יעשה איתם משהו.
בדיוק
עליך למצוא שרת
שעליו ישב הסקריפט שיעשה את הפעולהנשאל אחרת
מה מטרת הHTML שלך? -
@A0533057932 סוג של מערכת ניהול מלאי, שאני מעוניין שיסמנו בטופס איזה מוצרים לקחו. כעת אני צריך סקריפט בשרת המקבל שיעדכן את המסד נתונים כמה נשאר במלאי, מי לקח מה, וכדו'. ולכן ביקשתי הפניה למידע כיצד יוצרים סקריפטים וכו'. [כל ה html שלי זה מכאלו מדריכים...]. תודה!
-
@שקוע-בלימוד-0 ולמה שלא תיצור טופס בגוגל פרומס ותקבל את הנתונים אונ ליין למסמך שיטס ?
-
@מיכאלוש כי אני בונה על זה שאם אצליח אכניס את זה לאיזה פלטפורמה של איזה גוף [לא כ"כ משנה הפרטים] עם שרת פרטי וכו'. כך שאם אני רוצה, אני צריך לסגור מעגל מושלם ולהעלות לשרת ההוא.
אגב [באותו ענין], תוכנה להורדת אתרים תוריד לי גם את ה ccs וה js שבשרת? אם כן אני יכול לנסות להתיישב על ממשק דומה קיים ולערוך ולהתאים לצרכי. לא?
בכל אופן, תודה על ההפניה, זה הוסיף לי דווקא בכל מיני דברים. אני באמצע לחקור את זה. לא ידעתי שיש כזה דבר.
-
@שקוע-בלימוד-0 כתב בבקשת מידע | סקריפט שמפענח ופועל על פי נתוני טופס שהתקבל:
אגב [באותו ענין], תוכנה להורדת אתרים תוריד לי גם את ה ccs וה js שבשרת?
כמובן שלא
כלומר רק את הקבצי JS/CSS של צד הלקוח שהשרת מאפשר לגשת אליהם
אתה צריך לבנות שרת בקאנד כולל עדכון מסד נתונים, כמובן בצורה מאובטחת נגד SQL Injection... לבנות טופס בhtml לא נותן שום יתרון לעניין, אם כל הצורך שלך הוא חד פעמי אני חושב שיהיה הרבה יותר הגיוני לקחת את אחד הפתרונות המוכנים הקיימים או לשלם למפתח שיבנה לך. אם אתה רוצה בלי קשר ללמוד תכנות אפשר כמובן, אבל קח בחשבון שזה הרבה מאוד השקעה וזמן. ממש לא משהו על הדרך בקלי קלות. -
@צדיק-תמים תודה רבה!