בקשת מידע | העברת אלפי מיילים למייל אחר ומחיקתם
-
@צדיק-וטוב-לו-0 מה הקשר בין נתיב
לבין מה שהוא ביקש?ושוב
נתיב מעתיקים את ההדרכה של GMAIL כיצד להביא ממייל אחר מיילים לתוך GMAIL
ופה הנושא הוא איך להביא את המיילים מGMAIL לתוך מייל אחר -
@A0533057932
ושוב: מייל נתיב בנוי על פלטפורמת ג'ימייל.
היצוא [כלומר: איך לאפשר גישה למשהו אחר לשאוב את הנתונים של המייל שלך] - שווה.
היבוא [כלומר: איך להכניס למייל שמעוניין] - איני יודע, אבל זה אמור להיות אותו שמות [POP] גם אם לא באותה דרך בדיוק. -
@צדיק-וטוב-לו-0 ושוב
יאהו לא קשור בשום אופן לגמייל או לנתיב -
@A0533057932
?
היצוא אותו תהליך.
היבוא אכן עוררת שזה מייל אחר, כך שלא בטוח שבדיוק לפי התמונות שם, אבל גם אמור להיות עם שם דומה בהגדרות של המייל המדובר. -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשת מידע | העברת אלפי מיילים למייל אחר ומחיקתם:
@A0533057932
?
היצוא אותו תהליך.
היבוא אכן עוררת שזה מייל אחר, כך שלא בטוח שבדיוק לפי התמונות שם, אבל גם אמור להיות עם שם דומה בהגדרות של המייל המדובר.מה הקשר???????????????????????????????????????????????????????????
-
@אהרן כתב בבקשת מידע | העברת אלפי מיילים למייל אחר ומחיקתם:
יש לי מייל בג'ימייל מפוצץ באלפי הודעות, ומייל חדש בYAHOO עם מקום [כמעט] ללא הגבלה, ואני מעוניין לפנות את השטח ולהעביר הכל. איך ניתן להעביר את כל המיילים, רצוי ללא גישה של אחרים [סקריפט או משהו כזה, ולא דרך אתר שמי יודע מי מסתכל שם על המיילים], אך אם יש רק אתר, גם זה יועיל.
עיין כאן
https://mitmachim.top/topic/45830/מדריך-העברת-מיילים-כקובץ-מצורף -
@אהרן יש כאן הסבר איך לבצע את זה עם תוכנה חיצונית בשם Advik (האתר של התוכנה) :
https://www.adviksoft.com/blog/migrate-emails-from-gmail-to-yahoo-mail-easily -
תודה לכל העוזרים, בסוף עשיתי כך [לתועלת הבאים שיחפשו]:
נכנסתי בהגדרות של YAHOO ל'תיבות הדואר', הוספתי את החשבון שממנו אני מעוניין להעביר, אישרתי בהתראת אבטחה של ג'ימייל, חיכיתי שהכל יסתנכרן, ואז ביטלתי את ההרשאה בג'ימייל, כך כל הדואר שכבר נכנס הועבר, והדואר החדש פשוט עשיתי העברה אוטומטית של הודעות חדשות לYAHOO, וכך יש לי גיבוי של הכל בלי שתהיה ליהו גישה קבועה לשם.
-
@אהרן כתב בבקשת מידע | העברת אלפי מיילים למייל אחר ומחיקתם:
תודה לכל העוזרים, בסוף עשיתי כך [לתועלת הבאים שיחפשו]:
נכנסתי בהגדרות של YAHOO ל'תיבות הדואר', הוספתי את החשבון שממנו אני מעוניין להעביר, אישרתי בהתראת אבטחה של ג'ימייל, חיכיתי שהכל יסתנכרן, ואז ביטלתי את ההרשאה בג'ימייל, כך כל הדואר שכבר נכנס הועבר, והדואר החדש פשוט עשיתי העברה אוטומטית של הודעות חדשות לYAHOO, וכך יש לי גיבוי של הכל בלי שתהיה ליהו גישה קבועה לשם.
טוב לדעת שיש את האופציה
בחיפוש ברשת לא מצאתי רמז לזה -
@A0533057932 אני מקווה שזה גיבוי מושלם, כי בעצם זה שם הכל בתיבה נפרדת של יאהו, רק מכיון שאין לה גישה לתיבה המקורית, הכל עדיין שם.
השאלה האם זה ישאר כך למשך זמן, או שפתאום אחרי שבוע הוא יקבל התראה שמכיון שנחסם הגישה, אז זה מוחק את התיבה.