בקשת מידע | יש דרך להתחכם על הגבלת 6 דקות של גוגל סקריפט?
-
יש לי סקריפט שמבצע פעולה ואני רוצה שהפעולה ימשיך לאחר הפעלה מחדש מהמקום בה נעצר, האם יש דרך לעקוף את השגיאה שלאחר 6 דקות?
@קטלא-קניא 6, לא 7
אפשר לשמור נתונים בין ריצות על ידי Cache Service ו/או Properties Service
ראה גם https://medium.com/geekculture/bypassing-the-maximum-script-runtime-in-google-apps-script-e510aa9ae6da -
@קטלא-קניא 6, לא 7
אפשר לשמור נתונים בין ריצות על ידי Cache Service ו/או Properties Service
ראה גם https://medium.com/geekculture/bypassing-the-maximum-script-runtime-in-google-apps-script-e510aa9ae6da@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | יש דרך להתחכם על הגבלת 6 דקות של גוגל סקריפט?:
יש שם רק תמונות של הסקריפטים הסקריפט עצמו ארוך מדי מלכתוב...
עכ"פ יש למישהו אולי סקריפט מוכן לכך? -
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | יש דרך להתחכם על הגבלת 6 דקות של גוגל סקריפט?:
עכ"פ יש למישהו אולי סקריפט מוכן לכך? -
@קטלא-קניא סקריפט מוכן למה? לא נתת שום פרט מסגיר, רק כתבת ש"יש לך סקריפט שמבצע פעולה" ואתה רוצה שהוא ימשיך בהפעלה מחדש מהמיקום שעצר,
שלחתי לך מראי מקומות איך לכתוב כזה דבר@צדיק-תמים סקריפט המעתיקה נתונים ממקום למקום, ואני רוצה שישמור איפה שהוא אוחז ולא יתחיל מהתחלה בהעתקה.
-
@צדיק-תמים סקריפט המעתיקה נתונים ממקום למקום, ואני רוצה שישמור איפה שהוא אוחז ולא יתחיל מהתחלה בהעתקה.
-
@קטלא-קניא הבאתי לך מראי מקום. אם זה לא עוזר לך אתה יכול לנסות להביא פה את הסקריפט המלא ואולי יתחשק למישהו לכתוב עבורך בחינם, וייתכן שלא.
@צדיק-תמים אני בניתי את הסקריפט!
אכן ללא ידע מרובה, יותר ליקטתי עניינים מכאן ומשם, אבל ברעיון הבנתי כל פעולה שעשיתי, זה שרק התחלתי להיכנס לתחום לא אומר שאני כבר אמור להכיר את הכל על בוריו.. -
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | יש דרך להתחכם על הגבלת 6 דקות של גוגל סקריפט?:
עכ"פ יש למישהו אולי סקריפט מוכן לכך?@קטלא-קניא כתב בבקשת מידע | יש דרך להתחכם על הגבלת 6 דקות של גוגל סקריפט?:
The full source code is available on GitHub.
ממליץ לקרוא גם את התשובה הזאת
-
מ מגדלים סימן נושא זה כשאלה ב
-
מ מגדלים העביר נושא זה מ-רשתות ב-