בעיה | בעיה עם סמלי שורת המשימות לאחר הרצת סקריפט של קריס טיטוס
-
הרצתי את הסקריפט הזה של קריס טיטוס (chris titus) שמוריד הרבה תהליכים לא נצרכים ומעלה את הביצועים ובאמת רואים שיפור ניכר.
הבעיה היא שמאז הרצת הסקריפט יש לי בעיות בשורת המשימות עם העוצמת שמע הרשת והבלוטוס או שהם נעלמים או שהם לא מגיבים ללחיצה
(בנייד יש בעיה גם עם הכפתור של הסוללה)
ניסיתי להריץ את הסקריפט שהובא כאן של ניקוי מטמון סמלים וזה עוזר עד להפעלה מחדש וחוזר חלילה,
השאלה אם יש ערך ברג'יסטרי שאפשר לשנות וכדומה? @מתכנת-חובב @NH-LOCALבעיקרון הסקריפט יוצר נקודת שיחזור אבל חבל לי לוותר על השיפור בשביל זה -
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | בעיה עם סמלי שורת המשימות לאחר הרצת סקריפט של קריס טיטוס:
@elazar יש יסוד סביר להניח שהסקריפט הזה הוסיף את עצמו לרשימת התהליכים שעולים באתחול
לא נראה לי כי הכל זה קוד פתוח והוא גם אמין לפי מה שהבנתי
בכל מקרה לא מופיע
-
@elazar כתב בבעיה | בעיה עם סמלי שורת המשימות לאחר הרצת סקריפט של קריס טיטוס:
לא נראה לי כי הכל זה קוד פתוח והוא גם אמין לפי מה שהבנתי
לא אומר כלום
יכול להיות שהוא עשה את זה בכוונה ולתועלת המשתמש
בכל אופן, כאן כמו שאשפר לראות אין כלום, אולי תנסה עם autoruns
בינתיים אני ינסה לעבור קצת על הקוד ולראות מה זה -
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | בעיה עם סמלי שורת המשימות לאחר הרצת סקריפט של קריס טיטוס:
אולי תנסה עם autoruns
איזה תהליך לחפש?
-
@elazar לכאורה power shell
אני לא מוצא אבל אולי אני לא יודע איך לחפש
-
@elazar עושה רושם שזה לא זה אבל אולי תעלה לפה export מהתוכנה (ctrl + s)
זה?
aaaaa.arn -
@elazar אין שם כלום
יש לך אולי כיוון מה כן הבעיה?
-
@elazar לא
טוב, תודה בכל אופן
ואם תחשוב על משהו תעדכן -
@מתכנת-חובב שלחתי שאלה למפתח נראה אם הוא יענה
https://github.com/ChrisTitusTech/winutil/issues/120 -
@elazar כתב בבעיה | בעיה עם סמלי שורת המשימות לאחר הרצת סקריפט של קריס טיטוס:
@מתכנת-חובב שלחתי שאלה למפתח נראה אם הוא יענה
https://github.com/ChrisTitusTech/winutil/issues/120@מתכנת-חובב הוא אמר לי להריץ בפוורשל אדמין את הפקודה הזאת והבעיה נפתרה
Remove-ItemProperty -Path "HKCU:\Control Panel\Desktop" -Name "HungAppTimeout" -ErrorAction SilentlyContinue
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבעיה | בעיה עם סמלי שורת המשימות לאחר הרצת סקריפט של קריס טיטוס:
@elazar איזה מעבד יש לך שרואים שיפור בביצועים לאחר הפעלת הסקריפט?
עשיתי את זה על מחשב שהיה בבית celeron n4020 (לי יש I5 11500) והוא עולה הרבה יותר מהר ומגיב הרבה יותר טוב בלי דיליי וכו