עזרה | לא מצליח לאפס סיסמה בדרך המומלצת באשכול המצורף
-
@השארפער-התותח כתב בעזרה | לא מצליח לאפס סיסמה בדרך המומלצת באשכול המצורף:
@NH-LOCAL הצלחתי לחלץ, הכנתי את האונקי כמו שכתוב הכל, אני מעלה את הביוס ובוחר באונקי, תכל'ס במקום להעלות לי מסך בצבע תכלת שבו אפשר להחליף לעברית ולאפס סיסמה כמו שכתוב, זה מעלה לי מסך שחור בנאגלית בו על כל כפתור שאני לוחץ הוא פשוט יוצא מהביוס ומפעיל חזזרה את המחשב על החלק הנעול בסיסמה שנשכחה, מה עושים?
תודה רבה מאוד על כל העזרה, מחכה לתשובהמדובר בגרסה מאד ישנה, כנראה כבר לא פועלת על המחשבים המעודכנים
-
@משהקפלן כתב בעזרה | לא מצליח לאפס סיסמה בדרך המומלצת באשכול המצורף:
@NH-LOCAL הצלחתי לחלץ, הכנתי את האונקי כמו שכתוב הכל, אני מעלה את הביוס ובוחר באונקי, תכל'ס במקום להעלות לי מסך בצבע תכלת שבו אפשר להחליף לעברית ולאפס סיסמה כמו שכתוב, זה מעלה לי מסך שחור בנאגלית בו על כל כפתור שאני לוחץ הוא פשוט יוצא מהביוס ומפעיל חזזרה את המחשב על החלק הנעול בסיסמה שנשכחה, מה עושים?
תודה רבה מאוד על כל העזרה, מחכה לתשובהמדובר בגרסה מאד ישנה, כנראה כבר לא פועלת על המחשבים המעודכנים
פה יש גרסה מעודכנת https://www.passcape.com/index.php?category=14&id=4§ion=downloads
-
@השארפער-התותח זה די מיותר. בזבוז זמן במילים אחרות. פשוט תפתח את קובץ האיסו שאתה אמור להוריד ותעתיק את התוכן שלו לתוך דיסק און קי
-
@השארפער-התותח לא. להעתיק את הקבצים שבתוך האיסו לדיסק און קי ואז להעלות אותו מהביוס. משם זה כבר אמור לעבוד כמו כל תוכנה רגילה
-
@NH-LOCAL לא עבד לי, לא יודע מה לעשות, אולי אנסה שוב להוריד את הסרגיי, הורדתי אותו כמעט עד הסוף וזה נכשל ברגע האחרון.... בקיצור המזל שלי ביש כמו שאתם מבינים, אם יש לכם עוד רעיון אשמח שתכתבו, אם לא, תודה רבה רבה על הכל עד עתה, ממש אין מילים!
-
@NH-LOCAL כתב בעזרה | לא מצליח לאפס סיסמה בדרך המומלצת באשכול המצורף:
@השארפער-התותח זה די מיותר. בזבוז זמן במילים אחרות. פשוט תפתח את קובץ האיסו שאתה אמור להוריד ותעתיק את התוכן שלו לתוך דיסק און קי
ואיך בדיוק תהיה מחיצת אתחול באונקי??
-
@קינג-קומפיוטר המצאה מצוצה מהאצבע. עברתי מחשבים רבים בחיי ומעולם (מלבד פעם אחת) לא נזקקתי לרופוס.
או שאין שום צורך במחיצת אתחול או שכל דיסק און קי מגיע עם זה באופן אוטומטי
-
@יוסי-מחשבים כתב בעזרה | לא מצליח לאפס סיסמה בדרך המומלצת באשכול המצורף:
@השארפער-התותח תנסה גירסה חדשה יותר:
הפעל לפי הסדר:- Tipard Windows Password Reset Ultimate v1.0.12.exe (התקנה שקטה)
- Patch.exe (רק להפעיל וזהו)
- פתח את התוכנה...
@יוסי-מחשבים לא כל כך הבנתי, אולי תוכל להרחיב יותר, מה אני צריך לעשות, לפרוס על האונקי תוכנה מסויימת, להעלות את הביוס במחשב הנעול, מה לעשות בדיוק?
נכון ראית מדריך ובו מופיע תוכנה? התקנת אותה, נכון?
תסיר אותה ותתקין את מה שהבאתי ותמשיך עם המדריך -
@יוסי-מחשבים עשיתי את זה, כעת זה אפילו לא מעלה לי את התוכנה, בפעם הקודמה זה העלה אותה רק לא נתן לי יוזרים לבחור לאפס להם את הסיסמה, כעת זה לא מעלה כלום, מה יהיה?
-
@קינג-קומפיוטר לחלוטין לא. אני משתמש ב-3 דיסק און קי שונים, והיה עוד 1 שנאבד
בכל מקרה זה דיון ישן וחסר טעם, המציאות היא מציאות בכל מקרה
-
טוב חבר'ה, בעייה חדשה, הורדתי איזה שהו תוכנת שיחזור פה מהפורום מכאן:
https://mitmachim.top/topic/16269/להורדה-אוסף-של-דיסק-טכנאים-ודברים-נלווים
תחת הכותרת 'איפוס סיסמה', יש שם איזה קובץ של 3 גי'גה, הורדתי אותו לאונקי, ועוד איזה כמה תוכנות שמצורפות שם אח"כ למי שרוצה לנסות כמה תוכונת, הורדתי את שניהם במחשב אחר ואפילו לא חילצתי אותם מה RAR, תכל'ס, הגעתי חזרה למחשב שלי "(ההוא שפתוח) והאונקי לא עולה בשום דרך, מתחיל להבהב ומיד נופל.
ניסיתי להכניס אותו למחשב הנעול ולהעלות את הביוס, שם הוא עולה לי עם תוכנת VENTOY שהורדתי באחד הנסיונות ומראה קובץ שנקרא lockpick.iso, ובתכל'ס כל לחיצה שאני עושה שם מביאה אותי למסך עם סמיילי עצוב שאומר (באנגלית) שההתקן רץ בבעיה, וצריך לעשות ריסטארט, מה עושים? (לפחות כדי להחזיר את האונקי לפעילות? לא ידעתי שלהוריד אליו קבצים כאלו תחסום אותו למחשבים רגילים),
@NH-LOCAL @יוסי-מחשבים @קינג-קומפיוטר @משהקפלן יש למישהו פיתרון? -
@השארפער-התותח אולי למען ה' תחליף דיסק און קי? המחירים לא יקרים ברוך ה'...
-
@השארפער-התותח בודאי
-
שם הוא עולה לי עם תוכנת VENTOY שהורדתי באחד הנסיונות
אם אתה עובד עם VENTOY, אתה צריך להכניס לדיסק און קי את קובץ ISO איך שהוא - בלי לחלץ, ואז תראה אותו מופיע
-
@NH-LOCAL כתב בעזרה | לא מצליח לאפס סיסמה בדרך המומלצת באשכול המצורף:
@השארפער-התותח אולי למען ה' תחליף דיסק און קי? המחירים לא יקרים ברוך ה'...
אין שום קשר!