עזרה | לא מצליח לאפס סיסמה בדרך המומלצת באשכול המצורף
-
@השארפער-התותח כתב בעזרה | לא מצליח לאפס סיסמה בדרך המומלצת באשכול המצורף:
באשכול כאן:
https://mitmachim.top/topic/511/מדריך-איפוס-סיסמא-לווינדוס-xp-7-8-8-1-10
יש מדריך מפורט כיצד לאפס סיסמה לוינדוס נעול דרך אונקי, עשיתי את כל הכתוב שם, בתכל'ס בשלב שאחרי הפעלת הביוס וההגדרה לפתוח דרך האונקי שאז אמורה להיפתח התוכנה ולתת לי לחבור איזה יוזר לאפס, שם עולה התוכנה בלי אופצייה לבחור יוזרים בכלל, פשוט כל השורות ריקות, וממילא אין כל אופציה לאפס, מה יכולה להיות הבעייה?
טעיתי באיזהשהו חלק מן ההסבר?
@אביי אולי אתה יכול לעזור לי?יש תוכנות רבות שעושות את העבודה, וזה דבר מצוי שתוכנה אחת תעבוד ואחת לא. אין שום עניין להנעל על תוכנה מסויימת בדוקא. חפש בפורום תוכנה אחרת או דיסק טכנאים
-
@יוסי-מחשבים כתב בעזרה | לא מצליח לאפס סיסמה בדרך המומלצת באשכול המצורף:
@השארפער-התותח תנסה גירסה חדשה יותר:
הפעל לפי הסדר:- Tipard Windows Password Reset Ultimate v1.0.12.exe (התקנה שקטה)
- Patch.exe (רק להפעיל וזהו)
- פתח את התוכנה...
@יוסי-מחשבים לא כל כך הבנתי, אולי תוכל להרחיב יותר, מה אני צריך לעשות, לפרוס על האונקי תוכנה מסויימת, להעלות את הביוס במחשב הנעול, מה לעשות בדיוק?
-
@השארפער-התותח נסה את מה שמובא כאן https://mitmachim.top/topic/5702/איפוס-סיסמה-למחשב-בעברית-windows-10/2
-
@השארפער-התותח סביר להניח שזה 123 או 1234 או לחילופין "מתמחים" או "מתמחים טופ" (במקרה שזה הורדהמתוך הפורום), ונקוט כלל זה בידך תמיד
נ.ב. במקרה דנן הסיסמה היא 123 כמופיע בפירוש באתר שם
-
@NH-LOCAL הצלחתי לחלץ, הכנתי את האונקי כמו שכתוב הכל, אני מעלה את הביוס ובוחר באונקי, תכל'ס במקום להעלות לי מסך בצבע תכלת שבו אפשר להחליף לעברית ולאפס סיסמה כמו שכתוב, זה מעלה לי מסך שחור בנאגלית בו על כל כפתור שאני לוחץ הוא פשוט יוצא מהביוס ומפעיל חזזרה את המחשב על החלק הנעול בסיסמה שנשכחה, מה עושים?
תודה רבה מאוד על כל העזרה, מחכה לתשובה -
-
@השארפער-התותח תנסה להשתמש בדיסק טכנאים של סרגיי, זה הכי טוב, רק שהוא שוקל כ-4 ג'יגה כמדומני כך שההורדה תקח זמן
-
@NH-LOCAL הצלחתי לחלץ, הכנתי את האונקי כמו שכתוב הכל, אני מעלה את הביוס ובוחר באונקי, תכל'ס במקום להעלות לי מסך בצבע תכלת שבו אפשר להחליף לעברית ולאפס סיסמה כמו שכתוב, זה מעלה לי מסך שחור בנאגלית בו על כל כפתור שאני לוחץ הוא פשוט יוצא מהביוס ומפעיל חזזרה את המחשב על החלק הנעול בסיסמה שנשכחה, מה עושים?
תודה רבה מאוד על כל העזרה, מחכה לתשובהמדובר בגרסה מאד ישנה, כנראה כבר לא פועלת על המחשבים המעודכנים
-
@משהקפלן כתב בעזרה | לא מצליח לאפס סיסמה בדרך המומלצת באשכול המצורף:
תודה רבה מאוד על כל העזרה, מחכה לתשובהמדובר בגרסה מאד ישנה, כנראה כבר לא פועלת על המחשבים המעודכנים
פה יש גרסה מעודכנת https://www.passcape.com/index.php?category=14&id=4§ion=downloads
-
@השארפער-התותח זה די מיותר. בזבוז זמן במילים אחרות. פשוט תפתח את קובץ האיסו שאתה אמור להוריד ותעתיק את התוכן שלו לתוך דיסק און קי
-
@השארפער-התותח לא. להעתיק את הקבצים שבתוך האיסו לדיסק און קי ואז להעלות אותו מהביוס. משם זה כבר אמור לעבוד כמו כל תוכנה רגילה
-
@NH-LOCAL לא עבד לי, לא יודע מה לעשות, אולי אנסה שוב להוריד את הסרגיי, הורדתי אותו כמעט עד הסוף וזה נכשל ברגע האחרון.... בקיצור המזל שלי ביש כמו שאתם מבינים, אם יש לכם עוד רעיון אשמח שתכתבו, אם לא, תודה רבה רבה על הכל עד עתה, ממש אין מילים!
-
@NH-LOCAL כתב בעזרה | לא מצליח לאפס סיסמה בדרך המומלצת באשכול המצורף:
@השארפער-התותח זה די מיותר. בזבוז זמן במילים אחרות. פשוט תפתח את קובץ האיסו שאתה אמור להוריד ותעתיק את התוכן שלו לתוך דיסק און קי
ואיך בדיוק תהיה מחיצת אתחול באונקי??
-
@קינג-קומפיוטר המצאה מצוצה מהאצבע. עברתי מחשבים רבים בחיי ומעולם (מלבד פעם אחת) לא נזקקתי לרופוס.
או שאין שום צורך במחיצת אתחול או שכל דיסק און קי מגיע עם זה באופן אוטומטי
-
@יוסי-מחשבים כתב בעזרה | לא מצליח לאפס סיסמה בדרך המומלצת באשכול המצורף:
@השארפער-התותח תנסה גירסה חדשה יותר:
הפעל לפי הסדר:- Tipard Windows Password Reset Ultimate v1.0.12.exe (התקנה שקטה)
- Patch.exe (רק להפעיל וזהו)
- פתח את התוכנה...
@יוסי-מחשבים לא כל כך הבנתי, אולי תוכל להרחיב יותר, מה אני צריך לעשות, לפרוס על האונקי תוכנה מסויימת, להעלות את הביוס במחשב הנעול, מה לעשות בדיוק?
נכון ראית מדריך ובו מופיע תוכנה? התקנת אותה, נכון?
תסיר אותה ותתקין את מה שהבאתי ותמשיך עם המדריך