מכשיר טלפון מומלץ
-
@כריש-במקווה
טלפון מומלץ
כרגע זה השיואמי QF9 הגירסא החדשה שיצא
גם שמע פצצה
גם קליטה
גם חזק
וגם בטריה 1800 -
@קרן-הסלולר מוזמן להמשיך את השיחה פה
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר במכשיר טלפון מומלץ:
@מרכז אנחנו כבר כמעט שנתיים משווקים MTK1 (לא MTK2), והם לא חוזרים בכלל. נוקיה 3310 חוזר הרבה, אפטק חוזרים, MTK2 ג"כ חוזרים... אין מה לדבר, אם אני לא שומע לקוחות מרוצים, אני כן רואה טלפונים שלא חוזרים לתיקון
ואיך הMTK 3?
-
@יאיר-32 אמר במכשיר טלפון מומלץ:
@מרכז אנחנו כבר כמעט שנתיים משווקים MTK1 (לא MTK2), והם לא חוזרים בכלל. נוקיה 3310 חוזר הרבה, אפטק חוזרים, MTK2 ג"כ חוזרים... אין מה לדבר, אם אני לא שומע לקוחות מרוצים, אני כן רואה טלפונים שלא חוזרים לתיקון
ואיך הMTK 3?
@קטונתי אמר במכשיר טלפון מומלץ:
@קרן-הסלולר מוזמן להמשיך את השיחה פה
-
@תורה-צוה-לנו-משה וזאת למה?
לא חכמה לפסול סתם, צריך לפרט -
@thmhe אתה צודק, שכחתי את הסעיף הזה.
ראשית - בעיה בתוכנה שגורמת לקושי בקליטה. - דבר שהצריך גרסה חדשה שיצאה יותר מאוחר לתקן את זה.
שנית, היו הרבה חזרות לתיקונים, בפרט מסך היה חוזר.
ובלי קשר, זה אינו חסרון - דור 2.
ומעלה טובה שהייתה לו - בטריה עם קיבולת גדולה מאוד (אינני זוכר מדוייק,אולי 1500 מיליאמפר). -
@thmhe אתה צודק, שכחתי את הסעיף הזה.
ראשית - בעיה בתוכנה שגורמת לקושי בקליטה. - דבר שהצריך גרסה חדשה שיצאה יותר מאוחר לתקן את זה.
שנית, היו הרבה חזרות לתיקונים, בפרט מסך היה חוזר.
ובלי קשר, זה אינו חסרון - דור 2.
ומעלה טובה שהייתה לו - בטריה עם קיבולת גדולה מאוד (אינני זוכר מדוייק,אולי 1500 מיליאמפר).מתי היה העדכון האחרון?
-
@יאיר-32 לפני כשנה אולי, אינני זוכר...
כי לי יש MTK 3 ואני מאוד מרוצה
בעיקר הסלולה מצוינת -
@תורה-צוה-לנו-משה נדיר שקורה פשלות לפלאפון ויוצא כמה מוצלחים אבל תתפלא לשמוע שיש כאלו דברים למשל לפני כמה ימים הגיע אלי מישהו עם פלאפון שלא שרד הרבה זמן יוקום שראגב הוא כמו האפטק ויש לו את זה כבר כמה שנים
-
@מוטי-ברנד אני מסכים. אני מכיר סיפורים דומים על מכשירים אחרים. אבל רק ככה אני יכול לדעת מה באמת מוצלח ומה לא, זה לא העיקר המפרט שמספרים סיפורים ומה מתכננים ובונים על המכשיר