המלצה | תוכנה לעימוד מקצועי
-
אני מחפש תוכנה לעימוד קונטרסים בצורה מקצועית ויפה אני מחפש המלצות על תוכנות כאלו בין בחינם ובין בתשלום עדיף כמובן כמה שיותר זול
-
@לוגסי יש הרבה,
אינדיזיין פוטושופ פרוץ באתר
סקריבוס חינמי
תג בתשלום
ויש תוספים לוורד.
חיפוש בפורום יוכל לקדם אותך מאוד. -
@ששמעון האמת שחיפשתי המון ויש כל מיני תוספים עם הרבה באגים או שמצריכים תשלום לפרימיום ואין הרבה מה לעשות איתם אני מחפש משהו אחד טוב שאני אוכל לבטוח בו וקל לשימוש
-
@ששמעון כתב בהמלצה | תוכנה לעימוד מקצועי:
מה אתה אומר?
שאני מאוד מאוד מקווה שאצליח להתקדם בזה בזריזות. אין לי כעת מחשב עם אינדיזיין (זה לא בעיה שאין לי את התוכנה - כי יש, אלא שנראה לי שלא אשרוד את האיטיות של המחשב הנוכחי אחרי שאתקין עליו תוכנה כלשהי...).
אבל @לוגסי אני באמת ממליץ שתנסה לעמד באינדיזיין. אמנם יקח זמן ותצטרך להתייעץ הרבה - אך מניסיוני זה הכי טוב. ככה גם אני למדתי.
בהצלחה!
-
מה אתה אומר?
שאני מאוד מאוד מקווה שאצליח להתקדם בזה בזריזות. אין לי כעת מחשב עם אינדיזיין (זה לא בעיה שאין לי את התוכנה - כי יש, אלא שנראה לי שלא אשרוד את האיטיות של המחשב הנוכחי אחרי שאתקין עליו תוכנה כלשהי...).
אבל @לוגסי אני באמת ממליץ שתנסה לעמד באינדיזיין. אמנם יקח זמן ותצטרך להתייעץ הרבה - אך מניסיוני זה הכי טוב. ככה גם אני למדתי.
בהצלחה!
-
מה אתה אומר?
בהצלחה!
@לוי-ק יש גירסה קלה של אינדיזיין, תחפש בפורום [יש לי כזה פוטושופ על I3 4 GB RAM ועובד מצויין].
אגב, באינדיזיין גם צריך תוספים או משהו כדי לעמד ספרי קודש, או שיש את כל האלמנטים הרגילים [חלון, מרכוז שורה וכו'] באופן מובנה?
-
@לוי-ק יש גירסה קלה של אינדיזיין, תחפש בפורום [יש לי כזה פוטושופ על I3 4 GB RAM ועובד מצויין].
אגב, באינדיזיין גם צריך תוספים או משהו כדי לעמד ספרי קודש, או שיש את כל האלמנטים הרגילים [חלון, מרכוז שורה וכו'] באופן מובנה?
@שקוע-בלימוד-0 כתב בהמלצה | תוכנה לעימוד מקצועי:
[חלון, מרכוז שורה וכו'] באופן מובנה?
מובנה. א"כ חלון זה פחות קל מאשר מירכוז שורה שזו פשוט הגדרה פשוטה
-
@שקוע-בלימוד-0 כתב בהמלצה | תוכנה לעימוד מקצועי:
[חלון, מרכוז שורה וכו'] באופן מובנה?
מובנה. א"כ חלון זה פחות קל מאשר מירכוז שורה שזו פשוט הגדרה פשוטה
@לוי-ק תודה!