בקשת מידע | לוח פיוזים ברכב
-
@צור כתב בבקשת מידע | לוח פיוזים ברכב:
@רפאל-0 תוציא נתיך נתיך ותבדוק אם הוא שרוף
אפשר לבדוק את זה עם מולטימטר בלי להוציא את הנתיכים
-
@רפאל-0 כמובן שמדברים על טסטר הכוונה לטסטר של רכב, המכונה גם נורת ביקורת. טסטר של חשמל ביתי לא יעזור כלום.
בנורה הפנימית בדרך כלל הבעיה היא שהיא עצמה נשרפת, ולא הפיוז, במיוחד ביונדאי, אבל מן הסתם בדקת את זה...
להוציא אחד אחד ולבדוק לא מומלץ, כי אז ייתכן שבדעות תהרוס משהו, ותשתגע למצוא מה הבעיה.
אגב, אם אתה מחליף מנורה, תשים לד, זה הבדל של שמים וארץ, ואל תקנה אותה בארץ ב15 ש"ח אלא באליאקספרס עשר בעשר... -
@EBA תודה
זה לא בעיה של נורה שרופה, בדקתי את זה. גם עם וולט מטר בדקתי ואני באמת לא מקבל 12V.
אני די בטוח שזה פיוז.
מעשה שהיה כך היה: חיברתי למגעים של התאורה פס לד. אבל הוא היה של 5V. אחרי תקופה ראיתי שבמקומות שהלד נוגע ברכב זה שורף אותו, ועכשיו שום דבר לא עובד. הסבירות היא שכנראה נשרף פיוז.
אבל עברתי על הפיוזים והם היו תקינים. אלא אם כן זה הפיוזים שמתחת המכסה מנוע, אבל לא נראה לי שזה שם. -
@רפאל-0 כתב בבקשת מידע | לוח פיוזים ברכב:
@EBA תודה
זה לא בעיה של נורה שרופה, בדקתי את זה. גם עם וולט מטר בדקתי ואני באמת לא מקבל 12V.
אני די בטוח שזה פיוז.
מעשה שהיה כך היה: חיברתי למגעים של התאורה פס לד. אבל הוא היה של 5V. אחרי תקופה ראיתי שבמקומות שהלד נוגע ברכב זה שורף אותו, ועכשיו שום דבר לא עובד. הסבירות היא שכנראה נשרף פיוז.
אבל עברתי על הפיוזים והם היו תקינים. אלא אם כן זה הפיוזים שמתחת המכסה מנוע, אבל לא נראה לי שזה שם.באיזה תיבת פיוזים בדקת?
מתחת המכסה מנוע או מתחת ההגה
במילים אחרות תבדוק גם וגם ואז תדע אם זה פיוז