שיתוף | צ'אט החדש של גוגל
-
אז אם לא שמתם לב
גוגל אכן הסירו סופית את hangauts מרשימת המוצרים שלהם
פה זה עדיין מופיע
אבל מי שיכנס לשם יראה שהגיע לצ'אט החדש
כמו כן , בהגדרות ג'ימייל ניתן לבחור רק בצ'אט החדש או מושבת לגמרי .
גם כאן , נטפרי השתדרגו מאוד בסינון , ומי שירצה לפתוח קבוצה מעל 10 משתמשים יצטרך לאשר את תקנון נטפרי . -
@יודוד כתב בשיתוף | צ'אט החדש של גוגל:
אז אם לא שמתם לב
גוגל אכן הסירו סופית את hangauts מרשימת המוצרים שלהם
פה זה עדיין מופיע
אבל מי שיכנס לשם יראה שהגיע לצ'אט החדש
כמו כן , בהגדרות ג'ימייל ניתן לבחור רק בצ'אט החדש או מושבת לגמרי .
גם כאן , נטפרי השתדרגו מאוד בסינון , ומי שירצה לפתוח קבוצה מעל 10 משתמשים יצטרך לאשר את תקנון נטפרי .אצלי זה עדיין בהנגוסט
-
מי שירצה לפתוח קבוצה מעל 10 משתמשים יצטרך לאשר את תקנון נטפרי
סו"ס נגע הצ'אט מטופל
-
זה מייל שקבלתי מגוגל (בשפה פלמית ותרגמתי תרגום גוגל)
מוקדם יותר השנה, הודענו שכל משתמשי Hangouts ישודרגו ל-Google Chat. השלב האחרון של השדרוג יתחיל ב-1 בנובמבר 2022, כאשר Hangouts באינטרנט ישודרג ל-Chat באינטרנט. אנו שולחים לך את האימייל הזה מכיוון שחלק מהשיחות שלך או חלקים מהשיחות לא מועברים אוטומטית מ-Hangouts לצ'אט.
אם אתה רוצה לשמור על שיחות ה-Hangouts שלך, אנו ממליצים בחום להוריד את הנתונים שלך מ-Google Takeout. עשה זאת לפני 1 בינואר 2023, מכיוון שנתוני Hangouts יימחקו לאחר מכן.
אתה יכול לגשת ל-Hangouts באינטרנט ולשיחות שלך ב-Hangouts עד 1 בנובמבר 2022.
מדוע משתמשים משודרגים?
Google Chat משתלב טוב יותר עם מוצרי Google Workspace אחרים ומציע תכונות מודרניות, כגון בוחר GIF וחדרים, המאפשרים לך לשתף פעולה בנושא ספציפי. הצגנו התראות ב-Hangouts על השינוי הזה בשנה האחרונה. משתמשים רבים כבר עברו ל-Google Chat. למידע נוסף על השדרוג ל-Google Chat, בקר במרכז העזרה.
איך אני מוריד את הנתונים שלי?
החל מ-1 בנובמבר 2022, גרסת האינטרנט של Hangouts לא תהיה זמינה יותר. כדי לשמור על נתוני ה-Hangouts שלך, אנו ממליצים בחום להוריד עותק מ-Google Takeout לפני 1 בינואר 2023. תוכל למצוא הוראות שלב אחר שלב עבור Takeout כאן.
מה קורה אם אני מוחק שיחה ב-Hangouts?
הסרת שיחות מ-Google Hangouts עשויה גם להסיר את אותו תוכן מצ'אט של Google. אז אל תמחק שיחות שאתה רוצה לשמור.
מה אם אני לא רוצה לעבור לצ'אט?
אם אתה מעדיף לא לעבור לצ'אט, אתה יכול פשוט להפסיק להשתמש בשירות. אתה יכול גם למחוק שיחות בצ'אט או למחוק את חשבון Google שלך לגמרי. הערה: מחיקת חשבון Google שלך תמחק גם את כל הנתונים והתוכן המשויכים, כגון מיילים, קבצים, יומנים ותמונות.
2022 Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043
אתה מקבל דוא"ל זה כדי להודיע לך על שינויים חשובים בחשבון Google Hangouts ו-Google Chat שלך.
-
@צור כתב בשיתוף | צ'אט החדש של גוגל:
מי שירצה לפתוח קבוצה מעל 10 משתמשים יצטרך לאשר את תקנון נטפרי
סו"ס נגע הצ'אט מטופל
נראה שסוף סוף תמונות וקישורי דרייב בצאט יהיו פתוחים מכאן ואילך, כמו במייל.
תם עידן הודעת הצאט: שלחתי במייל תמונה...
מי שמשתמש בצאט בנטפרי מבין על מה אני מדבר