בעיה | בעיה בהתחברות לעלי אקספרס
-
@מוטי-יוזף זה ממש מעניין
לדעתי כדאי לך לשאול בפרוג כאן https://www.prog.co.il/threads/כל-השאלות-שיש-לכם-על-עלי-אקספרס-ללא-קישורים-כלל.612549/
יש שם מומחים גדולים לענייני אליאקספרס -
@מוטי-יוזף מצאתי שם פוסט ע"ז
חסימת חשבון:לאחרונה רבו המשתמשים שהתלוננו על חסימת החשבון שלהם באלי-אקספרס, נדרש אימות ב-SMS (שלרובנו אין), וגם למי שיש SMS לרוב הוא חיכה עד בוש, ללא כל התקדמות.
אני אספתי כאן כמה רעיונות לשחרור החשבון,
אשמח שתגיבו ותחכימו מה עזר לכם, ואם הצלחתם לשחרר.מחיקת קבצי קוקיס באתר אלי-אקספרס, (תרעננו את העמוד ותמחקו שוב ושוב, עד שלא יישאר קבצים שקשורים לאלי-אקספרס).
להיכנס בגלישה בסתר, דרך הקישור לאתר באנגלית
AliExpress - Online Shopping for Popular Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles and More products - AliExpress
Passion shouldn't cost a fortune. On AliExpress, shop online for over 111 million quality deals on Fashion, Accessories, Computer Electronics, Toys, Tools, Home Improvement, Home Appliances, Home & Garden and more!
www.aliexpress.comשיחה בצ'אט עם נציג אנושי, לי זה עזר לפני כחצי שנה.
ספוילר: איך משיגים צ'אט אנושי
דבר ראשון, תפנו לכם זמן, כי זה לוקח הרבה מהמצרך הזה...כאמור, לפני כחצי שנה נחסם לי החשבון, ניסיתי הרבה אפשרויות שלא עזרו, עד שלא נותרה ברירה אלא לבקש עזרה משירות הלקוחות.
בהתחלה הרובוטית ה'נחמדה' אווה ענתה בחביבות 'מה אני אוכל לעזור לך?'
לאחר שראיתי שאין עם מי לדבר, ביקשתי ממנה שתעביר אותי למישהו יותר חכם ממנה, כנראה היא קצת נעלבה, כי היא ממש לא הסכימה לעניין.
אמרתי לעצמי, 'אין בעיה, אלך איתה בראש שלה... גם אני רובוט!'.
כתבתי איזה משפט קצר, שאני מעוניין לדבר עם נציג אנושי, תרגמתי אותו לאנגלית, העתקתי אותו, והדבקתי שוב ושוב, מידי פעם אווה ניסתה את מזלה, שאבחר באיזה נושא אני צריך עזרה וכדו', אז בחרתי לה כל פעם נושא אחר, העיקר שנתנה לי לכתוב מה אני רוצה, והדבקתי לה שוב את המשפט ההוא, רובוט, כבר אמרנו.
לאחר כחצי שעה זה קרה, פתאום עולה על הקו אמליה, וטוענת שהיא אנושית לגמרי, ושאלה באדיבות 'אדוני, מה אוכל לעזור לך?'
האמת, שמרוב הלם על השינוי הבלתי יאמן, בלעתי את המקלדת (מטאפורית, יא?!), ושאלתי אותה פעמיים אם היא באמת עשויה מבשר ודם... התברר שכן, והיא יושבת באנגליה.
השירות שלה היה באמת אדיב ומועיל, עזרה לי על הדרך בכמה דברים נוספים בחשבון, ולא סגרה את השיחה עד שהייתה רגועה שהכל הסתדר אצלי.קצת טיפים לשיחה עם נציג אנושי:
° העניין לוקח זמן וסבלנות, עשו את זה רק כשאתם פנויים. (אם אתם הולכים להפסקה קטנה באמצע זה יכול להיסגר, מקסימום חוסר תגובה זה 5 דקות עד שנסגר אוטו', וזה אם נפלתם על נציג סבלני שלא סגר לכם קודם בעצמו).
° להצטייד במספר הזמנה (לא מספר מעקב! מספר הזמנה שכולל רק ספרות, ניתן בדיעבד גם ללא מספר הזמנה, אך זה יחסוך לכם הרבה זמן על זיהוי החשבון).
° כמובן אתם צריכים לוודא את כתובת המייל שלכם (ושאין סיכוי שהתבלבלתם בין כמה חשבונות).
° ניתן להתכתב איתם בעברית, התרגום שלהם נחמד מאד, היא הבינה אותי מצוין. צריך להשתדל לכתוב מילים מוכרות ופשוטות, ולא סלנגים וביטויים שונים... (אם צריך, ניתן להשתמש עם גוגל טרנסלייט - לכתוב כאן בעברית ולתרגם לאנגלית).
° תוך כדי שיחה, היא רצתה שאשלח לה כמה פעמים צילום מסך שמראה את הבעיה, את העמוד המדובר, את הבעיה שנפתרה וכו', להעלות צילום מסך לצ'אט שלהם זה דבר די מעצבן, רוב הפעמים העלאה נכשלה...
מה שמומלץ הוא להשתמש בקישור הזה
paste.pics
Online Screenshots, service for getting links to pictures, photos and screenshots - Paste.Pics
Paste.Pics - it is a service for getting short links to uploaded and saved screenshots, pictures, photos. A few simple movements - and you can share your screenshots with friends and acquaintances. It does not require any registration; the service is completely free!
paste.pics
לאחר שעושים צילום מסך, מדביקים את הצילום בקישור הנ"ל (CTRL+V) > מעתיקים את השורה למעלה של הקישור לתמונה > מדביקים בצ'אט את הקישור של הצילום מסך שלכם.אגב, זה אתר נחמד לשיתוף תמונות או צילומי מסך, גם כאן בפרוג ע"י הכפתור של הוספת תמונה, ולהדביק את הקישור.
זה טוב מאד גם להוספת תמונה בתוך הודעה פרטית, למי שאינו מנוי פרימיום...בהצלחה!
מה הסיבות לחסימת חשבון?
בד"כ זה נובע מבעיות אבטחה, האלגוריתם של אלי-אקספרס חושש שמשהו לא כשורה בחשבון, אולי נכנסתם מכמה מחשבים, אולי יש לכם באותו מחשב שתי חשבונות, השתמשתם בכרטיס אשראי שהיה בשימוש בחשבון אחר ועוד...
אם יש לכם חשד למה חשבונכם נחסם, אשמח לדעת (להשלים את המחקר שלי בנושא ;))מקווה שעזרתי,
הצלחות!!קבל את התנצלותי על ההעתק הדבק הבלתי מושלם
קרדיט להכלבויניק מפרוג -
משום מה זה קרה לי כמה פעמים כשניסיתי לפתוח חשבון חדש בשביל להרוויח איזושהי הנחה של עלי למשתמשים חדשים - כשנכנסים לאתר בלי להתחבר רואים לפעמים מחירים ממש הזויים שכתוב עליהם "למשתמשים חדשים" אבל אף פעם לא הצלחתי לקבל אותם עם פתיחת משתמש חדש (עם אימייל חדש) כי פתאום הופיעה ההודעה הנ"ל על הצורך באימות החשבון...