בקשת מידע | דרוש מידע לגבי תאימות טאבלט של חברת Teclast דגם "M40 Pro" ודגם "P20HD" לנטפרי
-
@beri-zip2 למה לא תשאל בפורום של נטפרי?
ראה עוד כאן (תתיג אותו שם אולי הוא יודע) -
@יוסי-מחשבים כתב בבקשת מידע | דרוש מידע לגבי תאימות טאבלט של חברת Teclast דגם "M40 Pro" ודגם "P20HD" לנטפרי:
@beri-zip2 למה לא תשאל בפורום של נטפרי?
כי קיבלתי מענה במערכת הפניות של נטפרי ממי שאחראי על העניין של התוכנה שלהם לאנדרואיד והוא אמר שהחברה הזאת לא מוכרת להם שזה אומר שעדיין לא הגיע לקוח לנטפרי עם המכשיר הזה ולכן רוב הסיכויים שבפורום של נטפרי אין מישהו עם המכשיר הזה
ולכן אני כותב כאן שיש כאן קהלים נוספים ואולי יש מישהו שמחזיק את המכשירים האלוראה עוד כאן (תתיג אותו שם אולי הוא יודע)
אני אנסה לשאול אותו למרות שלפי מה שאמרתי למעלה זה נראה שהם לא בדקו בפועל אלא ענו לפי המאפיינים
-
@beri-zip2 כתב בבקשת מידע | דרוש מידע לגבי תאימות טאבלט של חברת Teclast דגם "M40 Pro" ודגם "P20HD" לנטפרי:
(אין צורך בהתקנת התוכנה של נטפרי אלא רק בבדיקה)
איך בודקים?
אני מכיר מישהו שיש לו TECLAST M40 Air האם זה עוזר? [לא מבטיח שהוא יסכים לשתף פעולה...]
בכל אופן אם אתה לפני קניה אז אולי כדאי שתקרא את מה שכתבתי בלינק הבא, או שתקח לתשומת ליבך או שיהיה לך איך לעזור לי שם...
https://mitmachim.top/topic/45227/באג-בעיה-מוזרה-בטאבלט?_=1662027356283
-
@aiib כתב בבקשת מידע | דרוש מידע לגבי תאימות טאבלט של חברת Teclast דגם "M40 Pro" ודגם "P20HD" לנטפרי:
@beri-zip2 כתב בבקשת מידע | דרוש מידע לגבי תאימות טאבלט של חברת Teclast דגם "M40 Pro" ודגם "P20HD" לנטפרי:
(אין צורך בהתקנת התוכנה של נטפרי אלא רק בבדיקה)
איך בודקים?
מתחילים את ההתקנה ובודקים אם יש אישור להמשך התקנה במכשיר ואז פשוט מבטלים את ההתקנה
אני מכיר מישהו שיש לו TECLAST M40 Air האם זה עוזר? [לא מבטיח שהוא יסכים לשתף פעולה...]
בכל אופן אם אתה לפני קניה אז אולי כדאי שתקרא את מה שכתבתי בלינק הבא, או שתקח לתשומת ליבך או שיהיה לך איך לעזור לי שם...
https://mitmachim.top/topic/45227/באג-בעיה-מוזרה-בטאבלט?_=1662027356283
זה אומר שזה חברה סינית לא יציבה נראה לי אני יורד מלקנות את המכשירים שלהם
-
זה אומר שזה חברה סינית לא יציבה נראה לי אני יורד מלקנות את המכשירים שלהם
דווקא הוא אמר לי שזה מאד נחשב בשנה האחורנה וכו'
אבל זה באמת באג מוזר.
בהתחלה הוא חשב שזה בעיה ספציפית במכשיר והוא החליף באמזון אבל גם השני היה אותו דבר