בקשת מידע | חיפוש במייל לפי מספרים
-
מ מגדלים סימן נושא זה כשאלה ב
-
אני מחפש דרך לחפש במייל לפי מספרים, דהיינו אם יש בנושא, או כתובת השולח במייל כולל גם מספרים בתוכו, זה יסונן.
האם קיים דרך?
נא לכתוב רק אחרי ניסויים ולא השערות בעלמא. -
@מגדלים מה הבעיה לנסות??
אני ניסיתי עכשיו! לפי מספרים בכתובת השולח הוא לא מוצא, אלא אם כן אתה מחפש את כל הכתובת
אבל לפי מספר שיש בכותרת אפשר לחפש בהחלט!@איציק-דייטש כתב בבקשת מידע | חיפוש במייל לפי מספרים:
אבל לפי מספר שיש בכותרת אפשר לחפש בהחלט!
דהיינו, איך?
ומה שאני מחפש זה בעיקר לכתובת המייל. -
@איציק-דייטש כתב בבקשת מידע | חיפוש במייל לפי מספרים:
אבל לפי מספר שיש בכותרת אפשר לחפש בהחלט!
דהיינו, איך?
ומה שאני מחפש זה בעיקר לכתובת המייל. -
@מגדלים אם ידוע לך הכתובת המלאה תוכלו לחפש את זה, אם ידוע לך כתובת חלקית לא תוכל לחפש
אם יש בכותרת מספרים או אותיות, תוכל לחפש לפי חלק מהמספרים או המילים/אותיות בשונה מהכתובת שצריך אותו שלם@איציק-דייטש הכתובת מורכבת מכתובת אורגינלית באותיות אנגלית, ויש '+' ושם יש מספרים, ואני רוצה רק את המיילים שיש בהם גם מספרים, ולא רק הכתובת האורגינלית.
-
@איציק-דייטש הכתובת מורכבת מכתובת אורגינלית באותיות אנגלית, ויש '+' ושם יש מספרים, ואני רוצה רק את המיילים שיש בהם גם מספרים, ולא רק הכתובת האורגינלית.
-
@איציק-דייטש הכתובת מורכבת מכתובת אורגינלית באותיות אנגלית, ויש '+' ושם יש מספרים, ואני רוצה רק את המיילים שיש בהם גם מספרים, ולא רק הכתובת האורגינלית.
@מגדלים כתב בבקשת מידע | חיפוש במייל לפי מספרים:
אז תעשה חיפוש למיילים שמכילים +.
-
@מגדלים כתב בבקשת מידע | חיפוש במייל לפי מספרים:
אז תעשה חיפוש למיילים שמכילים +.
@צדיק-וטוב-לו-0 אין כזה אפשרות, עכ"פ אני לא הצלחתי, אם אתה מצליח אשמח לדעת מה עשית.