שאלה | פריצה לרשת wifi (שלי או בהסכמת הבעלים)
-
פוסט זה נמחק!
-
@צמא-לדעת-0 כתב בשאלה | איך לפרוץ לווי פיי מהמחשב?:
מישהו יודע איך אני יכול לפרוץ לווי פיי מהמחשב?
לא עברתי על כל השרשור אבל עקרונית זה כך:
קודם כל - זה כמובן אסור על פי החוק ולכן תוכל לנסות רק על רשת ששייכת לך או שהבעלים שלה מסכים
דבר שני - אתה צריך כרטיס רשת מדגמים מסויימים - כאלו שתומכים במצב מוניטור ועוד (די יקרים האמת)
דבר שלישי - מומלץ מחשב חזק
ואז - קאלי לינוקס רגיל ובפנים יש כבר כמה כלים שעושים הכל לבד (מומלץ להצטייד מראש בקובץ עם רשימת כל מספרי הטלפון הישראלים או סיסמאות נפוצות - אני חושב שקובץ כזה מגיע עם קאלי) -
@מתכנת-חובב כתב בשאלה | איך לפרוץ לווי פיי מהמחשב?:
קודם כל - זה כמובן אסור על פי החוק ולכן תוכל לנסות רק על רשת ששייכת לך או שהבעלים שלה מסכים
דבר שני - אתה צריך כרטיס רשת מדגמים מסויימים - כאלו שתומכים במצב מוניטור ועוד (די יקרים האמת)
ואז - קאלי לינוקס רגיל ובפנים יש כבר כמה כלים שעושים הכל לבד (מומלץ להצטייד מראש בקובץ עם רשימת כל מספרי הטלפון הישראלים או סיסמאות נפוצות - אני חושב שקובץ כזה מגיע עם קאלי)נראה לי שהם לא כ "כ יקרים. ממליצים תמיד על כרטיס רשת אלפא כמו ועולה רק באיזר ה 90 ש"ח
-
@שעטנ-ז-ג-ץ כתב בשאלה | איך לפרוץ לווי פיי מהמחשב?:
@מתכנת-חובב כתב בשאלה | איך לפרוץ לווי פיי מהמחשב?:
ואז - קאלי לינוקס רגיל ובפנים יש כבר כמה כלים שעושים הכל לבד (מומלץ להצטייד מראש בקובץ עם רשימת כל מספרי הטלפון הישראלים או סיסמאות נפוצות - אני חושב שקובץ כזה מגיע עם קאלי)נראה לי שהם לא כ "כ יקרים. ממליצים תמיד על כרטיס רשת אלפא כמו ועולה רק באיזר ה 90 ש"ח
אגב השתמשתי בTL-WN722N TP LINK וגם עבד (אבל לא כמו אלפא) - ואני רואה שגם פה מציינים שזה עובד לפריצות.
-
@צמא-לדעת-0
יש אפשרות לפריצה דרך
אפליקציה ראיתי דרך סרטון
כאן
אין לי מושג אם זה אמין אני רק משתףושם הוא פרץ בתגובות אמרו שעבד
-
בתגובות אמרו שעבד
תשים לב בתגובות שאנשים שונים (כביכול) שולחים את אותם תגובות בדיוק. שזה נורא מעניין..
או בעל תוכן זהה:
ויש עוד כל מיני תגובות מחשידות ושמות משתמשים נורא דומים.
בקיצור הונאה. ולא מקצועית במיוחד..
ואגב בתגובות שכן נראות אמינות אנשים אומרים שזה מביא "סיסמה" אבל לא הסיסמה הנכונה, בקיצור מחזיר אחרי זמן מסוים מחרוזת רנדומאלית, כלומר הוא אפי' לא מנסה לפרוץ, כ"ש מצליח. -
@מושיקו-2000 זה מה שאני חשבתי לפי התגובות
-
@שעטנ-ז-ג-ץ תוכל להעלות את המילון?
ואולי גם ליצור איזה מדריך ע"ז?
תודה! -
@ברכה-והצלחה כתב בשאלה | פריצה לרשת wifi (שלי או בהסכמת הבעלים):
@שעטנ-ז-ג-ץ תוכל להעלות את המילון?
ואולי גם ליצור איזה מדריך ע"ז?
תודה!המילון שוקל כמה גיגה
יש ברשת סקריפטים לזה (לא בדיוק לפי המספרים פה בארץ אבל עם כמה שינויים קטנים אתה מתאים את זה למס' בארץ) וגם בפורום העלו היום או אתמול סקריפטים לזה -
@שעטנ-ז-ג-ץ איפה?