בירור | תפילון לנוקיה
-
תגובה: שיתוף | תפילון של אורי הולנדר בכתב סת"ם
@מויטיו: א. ישנם בעיות הלכתיות הקיימות בשימוש סתמי בכתב סת"ם. לא יודע האם מותר. ב. כבר כמעט ואין מכשירים שיכולים להפעיל כבעבר יישומים כאלו (תקנו אותי אם אני טועה. איזה מכשירים דור 4+ יכולים להפעיל יישומים כאלו?), אז איני בטוח שיש טעם להשקיע בפיתוח יישומים למכשירים האלו...
-
@לוי-ק א. אין הבדל בין כתב "דפוס" של ימינו לכתב סת"ם שניהם כשרים לסת"ם שניהם כתב אשורית
ב. זה פרוייקט אישי שהחלטתי לשתף אותו עם החברים כי - למה לא
ג. זה לא כזה עבודה קשה שיש להשקיע וכו' סה"כ לחתוך אותיות מתוך תמונה ולהחליף בקבצים בJAR
ד. זה מיועד לכל בעלי הC2 והסימביאן שבינינו
לשנה טובה תכתבו ותחתמו -
@סקרן-להבין לא הבנתי עדיין. באיזה פונט היה התפילון לפני השינוי של @מויטיו ?
-
@סקרן-להבין בדקתי כעת (התקנתי את התפילון אצלי בנוקיה 3310G3 מהדור הישן שעובד בו יישומים מסוג זה), ואכן כמו שחשבתי - כעת זה בפונט של כתב סת"ם עם תגים וכו'. ולזה הערתי שנראה לי שזו בעיה הלכתית להשתמש בזה סתם. בשונה מהתפילון המפורסם שהוא בפונט רגיל..
-
@לוי-ק כתב בבירור | תפילון לנוקיה:
כעת (התקנתי את התפילון אצלי בנוקיה 3310G3 מהדור הישן שעובד בו יישומים מסוג זה), ואכן כמו שחשבתי - כעת זה בפונט של כתב סת"ם עם תגים וכו'. ולזה הערתי שנראה לי שזו בעיה הלכתית להשתמש בזה סתם. בשונה מהתפילון המפורסם שהוא בפונט רגיל..
כן הבנתי אותך רק הסברתי את מה ש @מויטיו כתב
-
נראה לי שזו בעיה הלכתית להשתמש בזה סתם.
אגב, זה ממש לא 'סתם' זה לתפילון...
-
@סקרן-להבין אפילו לכתוב סתם כך פסוקים עם פונט זה - בעייתי מאוד..
כל עוד זה לא ספר תורה כשר - יכול להיות בעיה.. -
@סקרן-להבין אפילו לכתוב סתם כך פסוקים עם פונט זה - בעייתי מאוד..
כל עוד זה לא ספר תורה כשר - יכול להיות בעיה..אבל זה לא על דף סתם. זה על מסך, האותיות לא אמיתיות
-
@סקרן-להבין כתב בבירור | תפילון לנוקיה:
זה על מסך, האותיות לא אמיתיות
גם על זה יש דיונים הלכתיים. אלא שבזה יותר מקלים.. אבל עכ"פ הפורום כאן אינו במה לפלפולים... ואכ"מ..