בירור | שיחזור מחשב
-
@לוי-ק כתב בבירור | שיחזור מחשב:
אבל אתה יכול להוציא את החומר מהמחשב ע"י לינוקס לפני ההתקנה הנקיה
לא בהכרח (יכול להיות מוצפן בBitlocker)
-
@גגגג כתב בבירור | שיחזור מחשב:
@לוי-ק איך פורצים סיסמה על ידי לינוקס בזה לא נתקלתי
אבל בחילוץ חומר כןאיפוס סיסמא אפשר עם דיסק טכנאים ולא צריך לרוץ ללינוקס, לפרוץ זה קצת יותר מורכב
-
@קינג-קומפיוטר אני התכוונתי לפרוץ/לבטל סיסמה ספציפית עם לינוקס
מישהו יודע איך עושים את זה?
@לוי-ק@לוי-ק כתב בבירור | שיחזור מחשב:
כול לפרוץ פשוט את הסיסמה ע"י לינוקס. גגל בפורום ותמצא
-
@danidani כתב בבירור | שיחזור מחשב:
יש לי מחשב נעול עם סיסמא שנשכחה השאלה שלי האם באיפוס מלא של המחשב הסיסמא תתאפס ?
חבל לאפס, ע"י דיסק טכנאים של סרגיי אפשר לאפס את הסיסמה בקלות גדולה
https://mitmachim.top/topic/27330/להורדה-winpe-10-8-sergei-strelec-x86-x64-native-x86-03-01-2022-english-version-דיסק-טכנאים-המתקדם-בעולם?_=1661788376943 -
@משהקפלן כתב בבירור | שיחזור מחשב:
יש לי מחשב נעול עם סיסמא שנשכחה השאלה שלי האם באיפוס מלא של המחשב הסיסמא תתאפס ?
אמת שחבל לאפס. אך צריך לדעת איך להשתמש בלינוקס..
פעם ניסיתי לפרוץ סיסמה למחשב שהתקנתי עליו ווינדוס באותו רגע - כדי לבדוק האם הפריצה עובדת, וכנראה שלא עשיתי כראוי כי כשעלה הווינדוס - המסך לפתע התפצל ל8 ובצורה מטושטשת... ורק התקנה נקיה פתרה את הבעיה... אמנם לא הפסדתי כי כנ"ל זה היה מחשב שהתקנתי באותו רגע - אך עדיין זה לקח זמן ומאמץ (קל אמנם)..
כ"ש כשמדובר על מחשב עם חומר... -
@לוי-ק כתב בבירור | שיחזור מחשב:
@משהקפלן כתב בבירור | שיחזור מחשב:
אמת שחבל לאפס. אך צריך לדעת איך להשתמש בלינוקס..
פעם ניסיתי לפרוץ סיסמה למחשב שהתקנתי עליו ווינדוס באותו רגע - כדי לבדוק האם הפריצה עובדת, וכנראה שלא עשיתי כראוי כי כשעלה הווינדוס - המסך לפתע התפצל ל8 ובצורה מטושטשת... ורק התקנה נקיה פתרה את הבעיה... אמנם לא הפסדתי כי כנ"ל זה היה מחשב שהתקנתי באותו רגע - אך עדיין זה לקח זמן ומאמץ (קל אמנם)..
כ"ש כשמדובר על מחשב עם חומר...לכן לא המלצתי על לינוקס, אלא על דיסק טכנאים של סרגיי