שאלה | אינדקס כל התוכנות והמדריכים שלי - המקום לשאלות ובקשות
-
@NH.LOCAL כתב בשאלה | אינדקס כל התוכנות והמדריכים שלי - המקום לשאלות ובקשות:
@מתכנת-חובב מודלי שפה קצת מתקשים בסקריפטי באט מטבע היותם קשים לכתיבה ועם תיעוד גרוע. כך שמומלץ להשתמש במודלי חשיבהמולא להסתפק במודל הרגיל של gpt
מה שברור - התיעוד נהדר
ניסיתי עם gpt5 והוא בחר חשיבה אוטומטית
גם אני חוויתי חוויה גרועה עם המודלים הקודמים - גם החושבים אבל או שהוא יותר טוב בקטע הזה או שבמקרה יצא משהו טוב
בכל אופן אני באתי לומר שבמקום להסתמך על אנשים אחרים שיעשו לך את העבודה - תנסה בעצמך
בשנתיים האחרונות קיבלנו כל כך הרבה כלים שפשוט חבל לא להשתמש בהם
מקסימום מנסים ועושים קצת בדיקות
אנשים לא עיכלו עדיין שיש להם חבר חכם וגאון - אולי קצת סנילי אמנם אבל כזה שמוכן לקבל כל משימה ולפתור אותה כמו מקצועןרוב השאלות כאן בפורום יכלו לקבל מענה טוב יותר מ chatGPT מאשר מה שמקבלים כאן
צריך שאנשים יתחילו להתרגל לשאול קודם את GPT לפני שהם שואלים כאן בדיוק כמו שהיינו מטיפים לפני 3 שנים "למה לא חיפשת בגוגל קודם" ושאנחנו שמתמחים בתחומים ספציפיים נקבל משימות קצת יותר מעניינות ומאתגרות כי תכלס את המשימות הפשוטות גם אנחנו פותרים עם chatGPT...@מתכנת-חובב כתב בשאלה | אינדקס כל התוכנות והמדריכים שלי - המקום לשאלות ובקשות:
רוב השאלות כאן בפורום יכלו לקבל מענה טוב יותר מ chatGPT מאשר מה שמקבלים כאן
צריך שאנשים יתחילו להתרגל לשאול קודם את GPT לפני שהם שואלים כאן בדיוק כמו שהיינו מטיפים לפני 3 שנים "למה לא חיפשת בגוגל קודם"צודק בכל מילה, אבל, ישנם רבים שאין להם גישה לבינה מלאכותית (חדרי מחשבים וכדו'), כך שכפורום המשמש את הציבור החרדי - מטבעו משמש הרבה אנשים שאין להם גישה כלל לבינה מלאכותית.
וכאן המקום להודות לכל האנשים המקצועיים שעונים בסבלנות עשרות פעמים על בעיות נפוצות שאפילו חיפוש בגוגל / בפורום היה מניב עשרות תוצאות נכונות.אשריכם מזכי הרבים גומלי חסדים