שאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות על כלל הסקריפטים ובקשות ליצירת סקריפטים חדשים
-
@חייםבמים12 כתב בשאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות על כלל הסקריפטים ובקשות ליצירת סקריפטים חדשים:
תודה על כל הסקריפטים המדהימים!
חשבתי על רעיון. תגיד לי מה נראה לך-
כחובב מוזיקה, בוינדוס 11 מאוד חסר לי שאין כפתור "השמע הכל" בתיקיות. בגלל זה חזרתי לרצועת הכלים הישנה של ווינדוס 10 ואני מפסיד את הכרטיסיות והעיצוב החדש
אתה יכול לעשות כפתור כזה כמו שעשית את הכפתור להעתיק לWSA?תבחר את כל השירים ע"י ctrl+A
מקש ימני על אחד השירים "פתח" -
@מיכאלוש כתב בשאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות על כלל הסקריפטים ובקשות ליצירת סקריפטים חדשים:
@NH-LOCAL האם ניתן ליצור סקריפט שינקה את הקבצים במחשב בעיקר מדיסק אונקיים שמתחברים למחשב שלא יופיעו בגישה מהירה כשמפעילים אותו או מחיקתם לפחות בהרצה שלו
הקיצורי דרך לפריטים האחרונים נמצאים כאן
"%userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recent"
ולכן מחיקה של כל הקבצים שבתיקייה הזאת תמחק הכל מהגישה המהירה
אפשר למחוק את זה עם הפקודה הזאתdel "%USERPROFILE%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recen/*" /f /s /q
-
@מתכנת-חובב ואיך עושים שהוא ימחק אוטומטי קבצים שמגיעים מהתקנים חיצוניים
-
@מתכנת-חובב הוא מתכוון למחוק רק את הקבצים שהוכנסו מהתקנים חיצוניים. ולא את הכל.
@מיכאלוש תזכיר לי שוב אני אחשוב על זה
-
@NH-LOCAL אני מתשתמש עם נטסטיק. כל פעם שאני רוצה להתחבר לרשת אני עובד תהליך מייגע של הפעלת תוכנה מסוימת, לחכות שזה יסיים לרוץ ובתוך התוכנה ללחוץ על קונקט. אם תוכל לבנות איזה BAT שיחסוך ממני את זה, אני יהיה אסיר תודה
תודה!
לתוכנה קוראים LTE MODEM ואין לי מושג מה דרך הפעולה שלה... -
-
@מתכנת-חובב אוקיי, את קבצי ההתתקנה installe גם?
DM.dll ATManager.dll unins000.exe unins000.dat RasDial.dll pcmWave.dll Log.dll IsAppRun.dll Install64.exe Install.exe InitHW.dll DTService.dll
@מתכנת-חובב (לא כל כך חובב...) צירפתי גם את קבצי ההתקנה