שאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות על כלל הסקריפטים ובקשות ליצירת סקריפטים חדשים
-
@מיכאלוש בעקרון זה מוכן. תודה ל @מתכנת-חובב שהשתמשתי בדרך שלו המופיעה כאן.
כרגע החיסרון היחיד הוא שהוא לא מבצע הפעלה אוטומטית של WSA.
יש להפעיל את קובץ ה-EXE ומשם הכול אמור לעבוד לבד. יתווסף לתפריט ההקשר הארוך "העתק קובץ לאנדרואיד", בלחיצה עליו יועתק הקובץ הנוכחי לתיקיית ההורדות של WSA
להורדה
הוספת העתקה ל-wsa.exeאולי @מישהו12 יודע מהי הפקודה להפעלת WSA
-
@מישהו12 כתב בשאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות ובקשות:
start wsa://
מדהים! עובד נפלא! מה המקור של זה? כי שמתי לב שאפשר לפתוח דרך הדפדפן גם מיקומים שונים בתוך ההגדרות של ווינדוס וכדומה - יש איזה מקום עם רשימה של קישורים כאלה?
ב. יש דרך לפתוח את מערכת הקבצים של WSA ספציפית? -
@NH-LOCAL כתב בשאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות ובקשות:
מדהים! עובד נפלא! מה המקור של זה
פירקתי את סקריפט הפוור שיל של התקנת WSA
יש איזה מקום עם רשימה של קישורים כאלה?
לא יודע
ב. יש דרך לפתוח את מערכת הקבצים של WSA ספציפית?
אתה צריך לדעת את הpacakgename של סייר הקצבים של WSA, ואז לפי המדריך הזה
https://forum.techno-tech.ovh/topic/1072/פתיחת-אפליקציות-wsa-דרך-קישור-בדפדפןstart wsa://packagename
-
מדהים! עובד נפלא! מה המקור של זה? כי שמתי לב שאפשר לפתוח דרך הדפדפן גם מיקומים שונים בתוך ההגדרות של ווינדוס וכדומה - יש איזה מקום עם רשימה של קישורים כאלה?
https://docs.microsoft.com/en-us/windows/uwp/launch-resume/launch-settings-app
אתר קיצור קישורים שתומך בקישורים כאלה -
@NH-LOCAL
אהבתי מאוד הסקריפט שמסדר את תיקיית ההורדותעכשיו צריכים לייצר משהו שימנע בכלל את הבלאגן בהורדות ולא נצטרך לסדר פעם בחודש, אני חושב על משהו שבעת שמורידים משהו קופץ חלון שמירה מותאם אישית איפוא לשמור הקובת שיורד, עם כמה וכמה תיקיות ובקלילק אחד בוחרים אתך התיקייה המתאים וזהו.
-
@CtrlAltDel יש כבר כזה דבר. קוראים לזה מנהל הורדות... (נסה לחפש בפורום או ברשת IDM)
-
תודה על כל הסקריפטים המדהימים!
חשבתי על רעיון. תגיד לי מה נראה לך-
כחובב מוזיקה, בוינדוס 11 מאוד חסר לי שאין כפתור "השמע הכל" בתיקיות. בגלל זה חזרתי לרצועת הכלים הישנה של ווינדוס 10 ואני מפסיד את הכרטיסיות והעיצוב החדש
אתה יכול לעשות כפתור כזה כמו שעשית את הכפתור להעתיק לWSA? -
@חייםבמים12 כתב בשאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות על כלל הסקריפטים ובקשות ליצירת סקריפטים חדשים:
תודה על כל הסקריפטים המדהימים!
חשבתי על רעיון. תגיד לי מה נראה לך-
כחובב מוזיקה, בוינדוס 11 מאוד חסר לי שאין כפתור "השמע הכל" בתיקיות. בגלל זה חזרתי לרצועת הכלים הישנה של ווינדוס 10 ואני מפסיד את הכרטיסיות והעיצוב החדש
אתה יכול לעשות כפתור כזה כמו שעשית את הכפתור להעתיק לWSA?תבחר את כל השירים ע"י ctrl+A
מקש ימני על אחד השירים "פתח" -
@מיכאלוש כתב בשאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות על כלל הסקריפטים ובקשות ליצירת סקריפטים חדשים:
@NH-LOCAL האם ניתן ליצור סקריפט שינקה את הקבצים במחשב בעיקר מדיסק אונקיים שמתחברים למחשב שלא יופיעו בגישה מהירה כשמפעילים אותו או מחיקתם לפחות בהרצה שלו
הקיצורי דרך לפריטים האחרונים נמצאים כאן
"%userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recent"
ולכן מחיקה של כל הקבצים שבתיקייה הזאת תמחק הכל מהגישה המהירה
אפשר למחוק את זה עם הפקודה הזאתdel "%USERPROFILE%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recen/*" /f /s /q
-
@מתכנת-חובב ואיך עושים שהוא ימחק אוטומטי קבצים שמגיעים מהתקנים חיצוניים
-
@מתכנת-חובב הוא מתכוון למחוק רק את הקבצים שהוכנסו מהתקנים חיצוניים. ולא את הכל.
@מיכאלוש תזכיר לי שוב אני אחשוב על זה
-
@NH-LOCAL אני מתשתמש עם נטסטיק. כל פעם שאני רוצה להתחבר לרשת אני עובד תהליך מייגע של הפעלת תוכנה מסוימת, לחכות שזה יסיים לרוץ ובתוך התוכנה ללחוץ על קונקט. אם תוכל לבנות איזה BAT שיחסוך ממני את זה, אני יהיה אסיר תודה
תודה!
לתוכנה קוראים LTE MODEM ואין לי מושג מה דרך הפעולה שלה...