שאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות על כלל הסקריפטים ובקשות ליצירת סקריפטים חדשים
-
@צללית כתב בשאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות ובקשות:
@NH-LOCAL תכלס זה עובד.
בכדי שלא יהיה אפשר לגלות את זה אפשר לקמפל את הCMD לEXE באמצעות התוכנה הזו Bat_To_Exe_Converter_(Installer).exe
ואז אי אפשר לראות את הקודעוד לא פגשתי מקמפל batch אמיתי - אצל כולם אפשר לגלות את הקוד עם קצת חפירה (אחרי הכל אף אחד לא ייצר קומפיילר ל batch ואני גם לא חושב שזה אפשרי - או לפחות מסובך מאוד)
-
@NH-LOCAL כתב בשאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות ובקשות:
@צללית אמרתי אחכמה והיא רחוקה ממני... לא זכיתי להבין מה יש בשם המוזר הזה. ומה שהכי מוזר פה שמדובר בקוד קצר ופשוט להחריד, אין שם שורה אחת שאני לא מבין - לכאורה...
זה קיים אם אני לא טועה רק במערכות קבצים מסוג NTFS - שתומכת ב alternative stream לקבצים שבהם מסתירים את הקבצים שרוצים להסתיר
יש על זה הרבה מדריכים ברשת וזה די פשוט, כל מה שצריך זה לציין את הקובץ בתוספת נקודותיים ואז את שם ה alternative stream -
@צדיק-תמים ממש יפה
רק שים לב שאם יש ציטוט של פוסט באותו דיון ובאותו פוסט יש קישור - הקישור יגיע פעמיים, פעם מכל אזכור שלו
אולי כדאי להשמיט קישורים כפולים בתוצאה -
@מתכנת-חובב זה לא חייב להיות דלוק כל הזמן
שאני ראוה שאין לי אינטרנט אני נכנס לממשק הראוטר (עם הסקריפט המעולה שלך) ומרענן (מכבה ומפעיל מחדש) -
@מתכנת-חובב פקודת TASKKIL לא אמורה לעזור?
-
@מתכנת-חובב פקודת TASKKIL לא אמורה לעזור?
taskkill לאיזה תהליך ? איך שאני מבין הוא מתחבר דרך וויפי והבעיה היא בממשק הווב של הראוטר
-
@מתכנת-חובב...
אין לי כרגע WSA על המחשב ככה שאין לי איך לראות מה צריך לעשות בשביל זה
סומך עליך... -
@מיכאלוש בעקרון זה מוכן. תודה ל @מתכנת-חובב שהשתמשתי בדרך שלו המופיעה כאן.
כרגע החיסרון היחיד הוא שהוא לא מבצע הפעלה אוטומטית של WSA.
יש להפעיל את קובץ ה-EXE ומשם הכול אמור לעבוד לבד. יתווסף לתפריט ההקשר הארוך "העתק קובץ לאנדרואיד", בלחיצה עליו יועתק הקובץ הנוכחי לתיקיית ההורדות של WSA
להורדה
הוספת העתקה ל-wsa.exeאולי @מישהו12 יודע מהי הפקודה להפעלת WSA
-
@מישהו12 כתב בשאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות ובקשות:
start wsa://
מדהים! עובד נפלא! מה המקור של זה? כי שמתי לב שאפשר לפתוח דרך הדפדפן גם מיקומים שונים בתוך ההגדרות של ווינדוס וכדומה - יש איזה מקום עם רשימה של קישורים כאלה?
ב. יש דרך לפתוח את מערכת הקבצים של WSA ספציפית? -
מדהים! עובד נפלא! מה המקור של זה
פירקתי את סקריפט הפוור שיל של התקנת WSA
יש איזה מקום עם רשימה של קישורים כאלה?
לא יודע
ב. יש דרך לפתוח את מערכת הקבצים של WSA ספציפית?
אתה צריך לדעת את הpacakgename של סייר הקצבים של WSA, ואז לפי המדריך הזה
https://forum.techno-tech.ovh/topic/1072/פתיחת-אפליקציות-wsa-דרך-קישור-בדפדפןstart wsa://packagename
-
מדהים! עובד נפלא! מה המקור של זה? כי שמתי לב שאפשר לפתוח דרך הדפדפן גם מיקומים שונים בתוך ההגדרות של ווינדוס וכדומה - יש איזה מקום עם רשימה של קישורים כאלה?
https://docs.microsoft.com/en-us/windows/uwp/launch-resume/launch-settings-app
אתר קיצור קישורים שתומך בקישורים כאלה