שאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות על כלל הסקריפטים ובקשות ליצירת סקריפטים חדשים
-
@מאן-דאמר-5 אני חושב שהדרך הנכונה יותר לעשות את זה - זה בעזרת תוכנות מתאימות, חפש תוכנות גיבוי וסנכרון וכדו'
-
@מאן-דאמר-5 אני לא כ"כ מתמצא בעניין, אני אומר זאת רק מידע כללי. כדאי שפשוט תפתח נושא חדש על העניין
-
@צדיק-תמים כתב בשאלה | אינדקס כל הסקריפטים שלי - שאלות על כלל הסקריפטים ובקשות ליצירת סקריפטים חדשים:
@ידיד לא יודע למה עשיתי את זה... אבל הנה:
javascript: (() => { const suffixes = ['exe', 'zip', 'rar', '7z', 'tar', 'bat', 'cmd', 'apk']; const linksSelector = suffixes.map((suffix) => `a[href$=".${suffix}"]`).join(', '); const links = $(linksSelector).clone().get(); const ul = $('<ul/>'); for (const link of links) { const safeLink = $('<a>').attr('href', link.href).text(link.innerText).attr('target', '_blank'); const li = $('<li/>').append(safeLink); ul.append(li); } if (!links.length) return bootbox.alert('לא נמצאו קישורים לקבצים'); bootbox.dialog({ size: 'medium', title: `נמצאו ${links.length} קישורים לקבצים:`, message: ul, onEscape: true, backdrop: true, buttons: { open: { label: 'הורד את כל הקישורים', className: 'btn-info', callback: function () { for (const link of links) { window.open(link.href, '_blank'); } }, }, close: { label: 'סגור', className: 'btn-primary', callback: function () {}, }, }, }); })();
אפשר להריץ בקונסול או לשים בסימניה, ואפשר כמובן להוסיף סיומות נוספות לפי הצורך.
בשרשורים ארוכים יש לגלול את העמוד ואז להפעיל את הסקריפט, כדי שהפוסטים ייטענו.
הדגמה (מתוך הנושא הזה) :
לא הצלחתי.
מה אני אמור לעשות..?