בעיה | בעיה | נמחק לי קובץ מערכת
-
חייב עזרה דחוף בטעות מחקתי קובץ מערכת של שולחן העבודה שנמצא בקובץ systemui.apk>res מחקתי את התיקייה XML ונדפק לי שולחן העבודה משהו יכול לעזור לי אם אפשר להחזיר ואיך בכלל אפשר.
@musayof מה שאתה צריך זה להשיג את האפליקציה systemui.apk שמתאימה למכשיר (ולגרסה...) שלך, ולהחליף עם מה שכבר אצלך...
מצאתי מישהו שהעלה - מצרף את הקישור, רק קח בחשבון שאם יוצר הגרסה שלך הכניס שינויים - לא בטוח שיהיה לך אותם גם בגרסה הזו...
הנה היא - לא לוקח אחריות!
מקור -
@musayof מה שאתה צריך זה להשיג את האפליקציה systemui.apk שמתאימה למכשיר (ולגרסה...) שלך, ולהחליף עם מה שכבר אצלך...
מצאתי מישהו שהעלה - מצרף את הקישור, רק קח בחשבון שאם יוצר הגרסה שלך הכניס שינויים - לא בטוח שיהיה לך אותם גם בגרסה הזו...
מקור -
מקור@dfhzrhree אני ישלח צילום של פרטי הגירסא

-
@dfhzrhree אני ישלח צילום של פרטי הגירסא

-
@dfhzrhree אין שם את התיקית הזאתי בכלל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות