בקשה | חנות Play בapk
- 
שיתאים לי לF21 PRO תודה רבה מראש 
- 
שיתאים לי לF21 PRO תודה רבה מראש @ציפור-נודדת כתב בבקשה | חנות Play בapk: שיתאים לי לF21 PRO תודה רבה מראש זה לא עובד ככה. - פתיחת בוטלאודר (אם זה גירסה רישמית).
- צריבת רוט.
- התקנת מגיסק גירסה 23.
- התקנת מודל props (והפעלה מחדש).
- חתימת המכשיר דרך טרמינל (והפעלה מחדש).
- התקנת מודל שירותי גוגל דרך מגיסק (קובץ zip) והפעלה מחדש.
 יש כאן הסבר שמשלב את 2 המדריכים בעניין זה.
 נ.ב. מומלץ מאד לעבור על כל המדריכים שמתאימים למכשיר שיש לכם לפני ששואלים.

- 
 י יוסי מחשבים העביר נושא זה מ-עזרה הדדית אפליקציות ב- י יוסי מחשבים העביר נושא זה מ-עזרה הדדית אפליקציות ב-
- 
@ציפור-נודדת כתב בבקשה | חנות Play בapk: שיתאים לי לF21 PRO תודה רבה מראש זה לא עובד ככה. - פתיחת בוטלאודר (אם זה גירסה רישמית).
- צריבת רוט.
- התקנת מגיסק גירסה 23.
- התקנת מודל props (והפעלה מחדש).
- חתימת המכשיר דרך טרמינל (והפעלה מחדש).
- התקנת מודל שירותי גוגל דרך מגיסק (קובץ zip) והפעלה מחדש.
 יש כאן הסבר שמשלב את 2 המדריכים בעניין זה.
 נ.ב. מומלץ מאד לעבור על כל המדריכים שמתאימים למכשיר שיש לכם לפני ששואלים.

- 
@מישהו12 כתב בבקשה | חנות Play בapk: @דוד-חזן כתב בבקשה | חנות Play בapk: התקנת מגיסק גירסה 23. חובה? אפשר גם גרסאות אחרות... בגירסאות החדשות התבטל התקנת מודלים מקוונים, אפשר רק מהאיחסון (רלוונטי עבור מודל props, אלא"כ מישהו יעלה את המודל בקובץ zip). 
- 
@מישהו12 כתב בבקשה | חנות Play בapk: @דוד-חזן כתב בבקשה | חנות Play בapk: התקנת מגיסק גירסה 23. חובה? אפשר גם גרסאות אחרות... בגירסאות החדשות התבטל התקנת מודלים מקוונים, אפשר רק מהאיחסון (רלוונטי עבור מודל props, אלא"כ מישהו יעלה את המודל בקובץ zip). @דוד-חזן כתב בבקשה | חנות Play בapk: מכוונים, התכוונת מקוונים? @דוד-חזן כתב בבקשה | חנות Play בapk: אלא"כ מישהו יעלה את המודל בקובץ zip https://github.com/Magisk-Modules-Repo/MagiskHidePropsConf/releases 
- 
@דוד-חזן כתב בבקשה | חנות Play בapk: מכוונים, התכוונת מקוונים? @דוד-חזן כתב בבקשה | חנות Play בapk: אלא"כ מישהו יעלה את המודל בקובץ zip https://github.com/Magisk-Modules-Repo/MagiskHidePropsConf/releases @מישהו12 אם לא חשוב לך דווקא פליי יש לך חנויות נוספות לא פחות טובות שלא צריך את כל הנ"ל