בירור | החלפת מספר של חשבון וואצפ
-
שלום,
אני רוצה להחליף את המספר של הוואצפ ביזנס, שישאר אותו חשבון עם כל הפרטים,ועל אותו מכשיר, רק שיהיה על מספר אחר.
ראיתי שיש באפליקציה אפשרות להחליף מספר, אבל חשוב לי שכל השרשורים יעברו במלואם, כולל המדיה, הקבוצות וכו'
האם הכל באמת עובר?
וגם האנשים שמתכתבים איתי, צריך לעדכן אותם שהחלפתי מספר וואצפ או שאוטומטית מה שהם ישלחו יגיע אליי כאילו אני עוד עם המספר הישן?תודה רבה
-
פוסט זה נמחק!
-
@yosi66 כתב בבירור | החלפת מספר של חשבון וואצפ:
שלום,
אני רוצה להחליף את המספר של הוואצפ ביזנס, שישאר אותו חשבון עם כל הפרטים,ועל אותו מכשיר, רק שיהיה על מספר אחר.
ראיתי שיש באפליקציה אפשרות להחליף מספר, אבל חשוב לי שכל השרשורים יעברו במלואם, כולל המדיה, הקבוצות וכו'
האם הכל באמת עובר?בדקתי בשבילך והכל עובר
וגם האנשים שמתכתבים איתי, צריך לעדכן אותם שהחלפתי מספר וואצפ או שאוטומטית מה שהם ישלחו יגיע אליי כאילו אני עוד עם המספר הישן?
יש אפשרות לעדכן אותם
-
שלום,
האם הכל באמת עובר?
וגם האנשים שמתכתבים איתי, צריך לעדכן אותם שהחלפתי מספר וואצפ או שאוטומטית מה שהם ישלחו יגיע אליי כאילו אני עוד עם המספר הישן?תודה רבה
1.הכל עובר כולל הקבוצו למספר החדש (עשיתי את זה לא מזמן)
2.אם אתה רוצה שכל האנשי קשר יקבלו התראה ואכ ישמרו אותך לפעמים וואצפ עושה בעיות בענין
אז מומלץ לעלות ססטוס לפני שאתה מחליף מספר וגם דרף אפליקצית ME לעשות שינוי מספר ואז הוא שולח לכל האנשי קשר שיש להם את האפליקציה התראה שישמרו אותך -
@DANI123 כתב בבירור | החלפת מספר של חשבון וואצפ:
שלום,
האם הכל באמת עובר?
1.הכל עובר כולל הקבוצו למספר החדש (עשיתי את זה לא מזמן)
2.אם אתה רוצה שכל האנשי קשר יקבלו התראה ואכ ישמרו אותך לפעמים וואצפ עושה בעיות בענין
אז מומלץ לעלות ססטוס לפני שאתה מחליף מספר וגם דרף אפליקצית ME לעשות שינוי מספר ואז הוא שולח לכל האנשי קשר שיש להם את האפליקציה התראה שישמרו אותךתודה רבה
ומה לגבי שרשורים של התכתבות עם אנשים שלא שמורים אצלי באנשי הקשר, זה גם נשמר לי?
והאם זה נשאר אצלם?
ואם תכלס הם לא עדכנו למספר החדש שלי, אני יוכל לכתוב להם מהמספר החדש שהחלפתי מספר?
או שלכתוב עדיין מהמספר הישן שאני עומד להחליף מספר?תודה רבה!!
-
@yosi66 תקשיב כעיקרון שאתה עושה החלפת מספר לא קורה כלום באפליקציה רק
המספר הוחלף והכל רגיל ככה שאם אתה שולח למישהו הודעה אתה רואה את כל הצאט והוא רואה שהחלפת מספר והצאט אותו דבר
לגבי קבוצות זה שולח התראה שמספר 972+(הקודם) השתנה ל 972+ המספר שהחלפת