בקשת מידע | עדכון וואצפ בשיאומי פרו 21
-
שלום לכולם
יש לי פרו 21 שפתוח להתקנות וקבצי APK
אבל אין לי חנות גוגל פליי.
יש לי וואצפ ביזנס וקיבתי הודעה שאני חייב לשדרג את האפליקציה תוך 3 ימים,
הבעיה היא שפעם קודמת כשהייתי צריך לעדכן, כשניסתי להוריד קובץ APK זה היה משובש והוואצפ לא נפתח (אולי היה משהו ישן) וגם כשבסוף מצאתי להוריד זה כאילו לא עידכן אלא התקין את האפליקציה מחדש וכל השרשורים, המספרים (שלא שמרתי באנשי קשר) נמחק,
מה אני עושה עכשיו?
יש מישהו שיכול לעזור לי, עד מוצ"ש בחצות אני חייב לעדכן...
תודה רבה! -
@yosi66
יתכן שהורדת את הקובץ בנטפרי? כי הם 'מסרסים' אותו - תוכל לראות שגם האייקון שלו מכיל את הלוגו של נטפרי...
לגבי הקובץ שכן עבד אבל לא בתור עדכון - יתכן שפשוט הורדת איזו קומבינה של וואצפ, לדוגמא יו-וואצפ וכו' שהם אפליקציות אחרות שמתחברות לוואצפ וכו'
הפתרון? כנס לאתר של וואצפ ותוריד משם (אבל לא דרך נטפרי!) ותתקין את זה במכשיר, וכך זה יעשה החלפה של המותקנת במעודכנת... -
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | עדכון וואצפ בשיאומי פרו 21:
@yosi66
יתכן שהורדת את הקובץ בנטפרי? כי הם 'מסרסים' אותו - תוכל לראות שגם האייקון שלו מכיל את הלוגו של נטפרי...
לגבי הקובץ שכן עבד אבל לא בתור עדכון - יתכן שפשוט הורדת איזו קומבינה של וואצפ, לדוגמא יו-וואצפ וכו' שהם אפליקציות אחרות שמתחברות לוואצפ וכו'
הפתרון? כנס לאתר של וואצפ ותוריד משם (אבל לא דרך נטפרי!) ותתקין את זה במכשיר, וכך זה יעשה החלפה של המותקנת במעודכנת...
פעם קודמת לא הורדתי דרך נטפריאם אני מוריד ישירות מאתר של וואצפ אז לא חשוב הגיבוי?
-
@yosi66 כתב בבקשת מידע | עדכון וואצפ בשיאומי פרו 21:
לגבות לאחסון הפנימי זה גם יספיק?
לצורך הנוכחי - בהחלט, אם כי לא מומלץ לטווח הארוך (מכשיר בא, מכשיר הולך..)
שים לב שאתה מגבה גם את המדיה ולא רק את השיחות...אם אני מוריד ישירות מאתר של וואצפ אז לא חשוב הגיבוי?
חשוב מאד לגבות, פחות משנה אם לדרייב או למכשיר..
-
@yosi66 כתב בבקשת מידע | עדכון וואצפ בשיאומי פרו 21:
לגבות לאחסון הפנימי זה גם יספיק?
בהחלט, אם כי לא מומלץ באופן כללי (מכשיר בא, מכשיר הולך..)
שים לב שאתה מגבה גם את המדיה ולא רק את השיחות...אין לי אפשריות בחירה, הוא מתחיל לגבות וזהו..
אני נכנס במחשב לאתר של וואצפ אבל אי אפשר להוריד שם
רק דרך חנות אפליקציות צריך? -
@yosi66
הפתרון? כנס לאתר של וואצפ ותוריד משם (אבל לא דרך נטפרי!) ותתקין את זה במכשיר, וכך זה יעשה החלפה של המותקנת במעודכנת...האתר הזה מביא לי להוריד וואצפ רגיל
אני צריך ביזנס -
@yosi66 זה לא אמור לשנות כלום, מה שעובד לך!
רק מהאתר שלהם (שהובא לעיל) אל תוריד בנטפרי - זה הכל!יש אפשרות להגיע באתר הזה להורדה של וואצפ ביזנס?
-
-