להורדה | חנות אפליקציות שבניתי
-
@שושו כתב בלהורדה | חנות אפליקציות שבניתי:
@שמואל-כהן-0 אין נטפרי
מוזר אצלי עובד חלק... איזה מכשיר יש לך?
ותעדכן איזה אפליקציה אתה מוריד כדאי שתנסה אחרת... -
@שמואל-כהן-0 כתב בלהורדה | חנות אפליקציות שבניתי:
שלום חברים
אני רוצה לשתף אתכם בחנות אפליקציות שבניתי החנות מונה כמה עשרות אפליקציות השקעתי הרבה בחנות הזאת
באם יש לכם רוט האפליקציה תתקין אוטומטית את האפליקציה ובאם אין לכם רוט האפליקציה תפתח את מתקין החבילה
באפליקציה נוספה אפשרות לחיפוש אפליקציה
כמו כןבאפליקציה נוספה אפשרות של משוב לבקשת אפליקציה ולהצעות לשיפורים כמובן תבדו קודם לכן שהאפליקציות כשרות בבקשה...חנות אפליקציות כשרה.apk
תודות: ל @יצחק-א על המדריך לבניית חנות ועל העזרה בבניה של החנות וכן אני מודה לכל מי שעזר בפורום בתשובות לשאלות שלי. תודה רבה לכולם
אני מצרף תמונות מתוך החנות
בהצלחה לכולם
כל הכבוד..אחלה אפליקציה
-
@שמואל-כהן-0 מה הסיכוי שאתה מעדכן שם את הביט שיהיה אפשר להתקין ממקורות חיצוניים ואם אפשר גם להכניס שם וואצפ ומייל וזאת משום שהחנות שלך היא האפשרות היחידה שלי להתקין אפליקציות הפון כי חסום להתקנה חיצונית בתודה מראש
-
@ילד כתב בלהורדה | חנות אפליקציות שבניתי:
@שמואל-כהן-0 מה הסיכוי שאתה מעדכן שם את הביט שיהיה אפשר להתקין ממקורות חיצוניים ואם אפשר גם להכניס שם וואצפ ומייל וזאת משום שהחנות שלך היא האפשרות היחידה שלי להתקין אפליקציות הפון כי חסום להתקנה חיצונית בתודה מראש
את הביט בלי נדר אני יעדכן בהקדם אבל בנוגע לווצאפ אני מעדיף שנינות תהיה כמה שיותר כשירה...
-
@שמואל-כהן-0 ומייל אפשר?
-
@שמואל-כהן-0 ומייל אפשר?
אני צריך טובה נחוצה עשיתי את החנות שלך כאופציה היחידה להתקין אפליקציות בפון שלי והיה לי אפליקציה של הרובוט שמנקה את הבית והיא נמחקה לי ובלי זה הרובוט לא עובד מה הסיכוי שתילה את האפליקציה הזו טקסט קישור פשוט אם אני רוצה להחזיר את הפון לפתוח להתקנות צריך לאפס את המכשיר ולא כל כך בלי -
@שמואל-כהן-0 תודה רבה על החנות, אולי כדאי שתשים אפליקציה גם של מיוזיקולט שזה בלי אינטנרט בכלל...
-
@שמואל-כהן-0 ומייל אפשר?
אני צריך טובה נחוצה עשיתי את החנות שלך כאופציה היחידה להתקין אפליקציות בפון שלי והיה לי אפליקציה של הרובוט שמנקה את הבית והיא נמחקה לי ובלי זה הרובוט לא עובד מה הסיכוי שתילה את האפליקציה הזו טקסט קישור פשוט אם אני רוצה להחזיר את הפון לפתוח להתקנות צריך לאפס את המכשיר ולא כל כך בליא. זה חסום לי בנטפרי כי לא שמת כוכביות בקישור
ב. מכיון שבניתי את החנות לפני ממש הרבה זמן שאז לא ידעתי לבנות מספיק טוב אז כדי להוסיף אפליקציות לחנות צריך להוסיף דרך בקודולר ואז לקמפל וזה כבד עלי אז מה שנעשה זה שתשלח לי את האפליקציה שאתה רוצה ואז אני יגיד לך להתקין אפליקציה אחרת בחנות וזה יתקין לך את האפליקציה הזאת... -
@שמואל-כהן-0 אוקי אז איך אתה רוצה שאני ישלח לך את האפRoborock אפליקציה לרובוט.apk ליקציה ככה זה יורד טוב?
-
@שמואל-כהן-0 אוקי אז איך אתה רוצה שאני ישלח לך את האפRoborock אפליקציה לרובוט.apk ליקציה ככה זה יורד טוב?
אוקיי אז יש בחנות עמוד להורדת אפליקצייה לשיתוף אייקון ושם חבילה תתקין את האפליקציה שם וזה יתקין לך את האפליקציה של הרובוט....
שים לב להתקין מהר ותשתדל לעדכן אותי שהתקנת כי מחר אני מחליף את זה לאפליקציה האמיתית שלש יתוף האייקונים.... -
@שמואל-כהן-0 וואי וואי איזה אלוף אתה אין לי מילים להודות לך התקנתי את האפליקציה וזה אכן התקין את מה ששלחתי לך תודה רבה
-
@ילד ואת הבנק פועלים תוכל להסים את הרגיל ולא את העסקי
תשלח לי את האפליקציה של הרגיל... אני בנטפרי ומסובך לי להביא אותה...
-
@שמואל-כהן-0 מה שתגיד יאמלך אני מנסה להעלות את הפליקציה כקובץ מצורף אבל הוא כותב שזה גדול מידי מה אני יכול לעשות איך אפשר לשלוח לך אותה