בקשת מידע | צריכה מידע על מציאת כתובת ip ואיתור של הכתובת בארץ, ודרכים נוספות לכך
-
@racheli-ccc הדרך הכי רלוונטית, היא לשלוח לו במייל קישור שעובר דרך שרת זיהוי משתמש (ולקוות שהוא יכנס אליו...) לדוגמא גוגל אנליטיקס, אפשר להקים אתר ב20 שניות דרך גוגל סייטס ולקשר אותו לאנליטיקס.
או (הכי פשוט) לשלוח לו לינק מקוצר של שירות קיצור שתומך במידע על פרטי המשתמש, אני משתמש ב https://vanl.ink ...המידע שיתקבל הוא נתונים כלליים על המשתמש, לא בהכרח כזה שיביא לדעת מי הוא בדיוק!
שום דבר לא 100 אחוז מדויק, אבל זה הכי טוב שאני מכיר, למעט פריצה למייל עצמו או חוקר פרטי... -
@אבי_770 כתב בבקשת מידע | צריכה מידע על מציאת כתובת ip ואיתור של הכתובת בארץ, ודרכים נוספות לכך:
@צדיק-תמים פשוט מאוד, אחרי שתדע אם הוא נמצא שם, אפשר לראות את החשבון שם
איך? שום אתר נורמלי לא מספק שם משתמש לפי כתובת מייל
רק האם הכתובת תפוסה או לא -
@racheli-ccc כתב בבקשת מידע | צריכה מידע על מציאת כתובת ip ואיתור של הכתובת בארץ, ודרכים נוספות לכך:
@aaaa זה כבר בספאם ממזמן
מישהו יודע אם יש דרך לחסום במייל באופן שזה לא מגיע אפילו לספאם?
חשוב לי להדגיש אלו הטרדות
מעבר לכך שאני מרגישה לא בנוח לא הייתי רוצה שמישהו יחשף לזהאת יכולה לפנות למשטרה,
אם את רוצה אולי סיוע מסויים שעובד לפעמים צרי איתי קשר,
אם את מעוניינת אכתוב לך כתובת מייל -
פוסט זה נמחק!
-
@racheli-ccc כתב בבקשת מידע | צריכה מידע על מציאת כתובת ip ואיתור של הכתובת בארץ, ודרכים נוספות לכך:
@aaaa זה כבר בספאם ממזמן
מעבר לכך שאני מרגישה לא בנוח לא הייתי רוצה שמישהו יחשף לזהאחרי שאת מעבירה את המייל לספאם אפשר לחסום את המיל ככה
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | צריכה מידע על מציאת כתובת ip ואיתור של הכתובת בארץ, ודרכים נוספות לכך:
איך? שום אתר נורמלי לא מספק שם משתמש לפי כתובת מייל
רק האם הכתובת תפוסה או לאזה כבר עניין סודי🤫, אין לי כל לכתוב, זה יהיה ארוך... אבל לא חייב אתר! יש גם כלים!
-
@racheli-ccc מדובר במייל עם דומיין של גוגל? אם זה דומיין פרטי, אפשר לאתר ממש בקלות [יחסית] את בעל הדומיין ומשם כבר יותר קצר.
-
@שקוע-בלימוד-0
תודה אבל דומיין רגיל
gmail.com כזה -
פוסט זה נמחק!
-
@כוספים-למשיח כתב בבקשת מידע | צריכה מידע על מציאת כתובת ip ואיתור של הכתובת בארץ, ודרכים נוספות לכך:
@aaaa זה כבר בספאם ממזמן
מעבר לכך שאני מרגישה לא בנוח לא הייתי רוצה שמישהו יחשף לזהאחרי שאת מעבירה את המייל לספאם אפשר לחסום את המיל ככה
זה לא באמת חוסם
זה הולך לספאם
היא רוצה לא לראות את זה בכלל @racheli-ccc , נכון ? -
@Yanky כתב בבקשת מידע | צריכה מידע על מציאת כתובת ip ואיתור של הכתובת בארץ, ודרכים נוספות לכך:
@כוספים-למשיח כתב בבקשת מידע | צריכה מידע על מציאת כתובת ip ואיתור של הכתובת בארץ, ודרכים נוספות לכך:
@aaaa זה כבר בספאם ממזמן
זה לא באמת חוסם
זה הולך לספאם
היא רוצה לא לראות את זה בכלל @racheli-ccc , נכון ?אפשר לעשות מסנן על הספאם שאם יגיע לשם הודעה מכתובת זה וזה ימחק מהספאם ואז עוד מסנן על האשפה שאם ימצא כתובת הנ"ל ימחק. וככה זה נמחק לגמרי ולא רואים כלום. כך כתב לי מישהו שעושה ולא בדקתי
-
@שקוע-בלימוד-0
תודה אבל דומיין רגיל
gmail.com כזהלא קראתי הכל ואולי כתבו למעלה, אפשר לגלות IP ואז אם באמת מטריד אחרי הוראת רב לגשת למשטרה. גילוי IP בצורה פשוטה זה לשלוח למייל שלו קישור לאתר "מאד מעניין" אולי לשלוח לו את זה ממייל אחר לגמרי כדי שיתפתה לפתוח. והקישור יהיה באמת קישור ל IPLOGGER.ORG שם ניתן לייצר בקליק קישור שאם נכנסים לקישור ההוא הוא שומר את הפרטי IP ועוד פרטים וניתן לגשת למידע ע"י קישור אחר שהאתר נותן.
כמובן שאם הוא משתמש ב IP של VPN או התחברות לרשת ציבורית כמו בבית חולים או אוטובוס או אפי' לרשת של שכנים וכדומה אז כל הנ"ל לא יסייע כלום.