בקשת מידע | הכנסת תוכנה למגש המערכת
-
@תודה-רבה-4
בהרבה מהתוכנות של @es0583292679 יש שם סמל. -
@אני-אני-1 בינתיים אני רואה שכולם אומרים שב -
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
ואינני מבין מה הקשר, שם זה להפעלה בפתיחת המחשב. -
-
@תודה-רבה-4
@פישל אמור לדעת -
@תודה-רבה-4 כתב בבקשת מידע | הכנסת תוכנה למגש המערכת:
מתכנתים, איך אפשר להכניס תוכנה שיצרתי שתופיע במגש המערכת?
זה נקרא ג"כ אזור הודעות
-
@תודה-רבה-4
אני לא מכיר דרך ליצור אייקון במגש המערכת שלא דרך בניה פרוגמטית בטופס הבניה עצמו, לפני הקיפמול הרשמי.
אולי יש דרכים, יכול מאד להיות, ע"י הוספת קישור ואייקון חיצוני לתיקיית מערכת וכו', אך מה יקרה כאשר ילחצו על זה? ומה עם תפריט הקשר?? קיצר, אני לא מכיר דרך, באיזה תוכנה ובאיזה שפה אתה משתמש? -
@תודה-רבה-4 אני חושב ש @es0583292679 צודק, ואני יסביר, מה יקרה אם ילחצו על הסמל שתשים שם ? בדרך כלל נפתח תפריט -משמע שזה יותר מסתם קישור לתוכנה אלא סוג של יישום בפני עצמו ואת זה קשה לי להאמין שאפשר לעשות עם מפתח כזה או אחר ברגיסטרי (אם כי, אני בודק עכשיו אולי טעיתי)
-
@מתכנת-חובב אני לקחתי את ההשראה מתוכנת Everything [החיפוש הכתום הזה], שבהגדרות של התוכנה אפשר לבחור אם זה יופיע שם או לא, ואם זה מופיע לחיצה על זה פותחת את התוכנה.
אגב, בדקתי מה משתנה בתוכנה הזו בין אם מגדירים שיופיע או שלא, ומצאתי שזה השורהshow_tray_icon=
בקובץ ini בנתיב AppData\Roaming\Everything
שאם מוגדר שיופיע יש 1 ואם לא יש 0.יש"כ, עכ"פ.
-
@es0583292679 אני משתמש בבאטש... אבל אני רוצה 'לעקוף' את התיכנות. כלומר, כשאתה מתכנת אתה נותן הוראות [בשפת התכנות] למחשב לעשות כך וכך. אני רוצה למצוא מה מקבל את ההוראה הזו ומבצע אותה. בד"כ דברים כאלו מצאתי ברגיסטרי, אבל את זה לא כ"כ.
אני רוצה רק שיפתח יישום מסויים. לא תפריט או משהו. -
@מתכנת-חובב אני לקחתי את ההשראה מתוכנת Everything [החיפוש הכתום הזה], שבהגדרות של התוכנה אפשר לבחור אם זה יופיע שם או לא, ואם זה מופיע לחיצה על זה פותחת את התוכנה.
אגב, בדקתי מה משתנה בתוכנה הזו בין אם מגדירים שיופיע או שלא, ומצאתי שזה השורהshow_tray_icon=
לא אומר שום דבר
זה פשוט קובץ שהתוכנה עוברת עליו כל פעם שהיא נפתחת כדי לקבוע את אופן הפעולה שלה, זה לא קשור לפקודה כלשהי -
משתנה פנימי בתוכנה
-
@תודה-רבה-4 עמד לי בראש כל הזמן שיש משהו שעושה את זה עכשיו נזכרתי
הביאו כאן או בתחומים תוכנה בשם AutoHotkey שמתקינים אותה על המחשב ואז יוצרים קובץ TXT כותבים שם קוד מסויים משנים את הסיומת של הקובץ לAHK שזה סוג הקבצים שהתוכנה משתמשת בה
מצורף קובץ שעשיתי כדי שוורד יופיע במגש המערכת
צריך לשנות את הקישור למיקום של התוכנה ובכל השאר לא לנגוע (סימנתי בקווים אדומים)
זה התוכנה AutoHotkey_1.1.33.06_setup.exe
וזה הקובץ קיצור שאיתו מפעילים את הקיצור דרך WORD.ahk
והנה הקובץ בפורמט TXT (אתה יכול לשנות כמובן) WORD - עותק.TXT
אולי ע"י התוכנה הזו תוכל להבין מה צריך לעשות כדי שגם בתוכנה שלך זה יעבוד