בירור | ראוטר עם רשימה לבנה שיוכלו לגלוש רק באתרים בודדים
-
@aaaa כתב בבירור | ראוטר עם רשימה לבנה שיוכלו לגלוש רק באתרים בודדים:
@שעטנ-ז-ג-ץ בעיקרון זה קיים בכל הראוטרים של tp-link
לא התנסתי עם זה בפועליש לי כזה איך אני עושה את זה ?
-
@שעטנ-ז-ג-ץ כתב בבירור | ראוטר עם רשימה לבנה שיוכלו לגלוש רק באתרים בודדים:
האם מכירים דגם של ראוטר שניתן להגדיר בו מראש לאיזה אתרים יהיה אפשר לגשת (רשימה לבנה) - וכל שאר האתרים יהיו חסומים
מישהו?
-
האם מכירים דגם של ראוטר שניתן להגדיר בו מראש לאיזה אתרים יהיה אפשר לגשת (רשימה לבנה) - וכל שאר האתרים יהיו חסומים
מישהו?
אצלי זה כך
נמחק
עובד עם מילות מפתח -
@AVI12 כתב בבירור | ראוטר עם רשימה לבנה שיוכלו לגלוש רק באתרים בודדים:
מישהו?
אצלי זה כך
)
עובד עם מילות מפתחאיך מגעים לזה
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבירור | ראוטר עם רשימה לבנה שיוכלו לגלוש רק באתרים בודדים:
@לומדעס זה הראוטר, תכתוב בCMD את המילים ipconfig תעתיק את השורה הזאת לדפדפן
לקוח יקר בזק שומרת עליך וכו
אני רק רוצה הלתחבר לממשק של TP -
@לומדעס כתב בבירור | ראוטר עם רשימה לבנה שיוכלו לגלוש רק באתרים בודדים:
@קינג-קומפיוטר כתב בבירור | ראוטר עם רשימה לבנה שיוכלו לגלוש רק באתרים בודדים:
@לומדעס זה הראוטר, תכתוב בCMD את המילים ipconfig תעתיק את השורה הזאת לדפדפן
לקוח יקר בזק שומרת עליך וכו
אני רק רוצה הלתחבר לממשק של TPכמה שידוע לי בזק חוסמים את הגישה להגדרות הראוטר.
תנתק את הכבל של הבזק, תשנה את ההגדרות, ותחבר שוב.
ככה זכור לי שצריך לעשות.. -
@קינג-קומפיוטר אני ראיתי עד היום בבזק רק D-LINK...
-
@צדיק-תמים כתב בבירור | ראוטר עם רשימה לבנה שיוכלו לגלוש רק באתרים בודדים:
דהיינו, מסיכום המופיע שם ומהידוע לי - אין אפשרות זמינה לפרוץ אליך רק באמצעות פרסום הMAC.
כן יש סיכון לזיהוי ומעקב, דהיינו הצלבה של מידע, לדוגמא: MAC X = יוזר Y, ובמידה ותגלוש ברשת מסוימת שבעליה יחליט לבדוק את הMAC'ים שהתחברו/מחוברים אליה, הוא יוכל להשוות את הMAC ולהצליב את המידע. ואולי גם לחדור בדווקא לכתובת שמזוהה אצלו בתור 'יוזר Y'.
אם אתה משתמש בכרטיס רשת שלך (עם הMAC הספציפי שפרסמת/תפרסם, לכל כרטיס רשת יש MAC שונה...) לפעילויות בעייתיות - זו בהחלט סיבה ממש טובה לא לפרסם אותו.כמובן, מלבד העקרון הנכון שהוזכר כאן לעיל: כמה שפחות מידע ברשת - הרבה יותר טוב..!
אגב, אם כבר הזכרנו - לא מעט תוכנות פריצה לרשתות וכו' מאפשרות/משתמשות בפונקציה שנקראת MAC CHANGER דהיינו מייצרות כתובת MAC זמנית ופיקטיבית לצורך החדירה, בדיוק בשביל המובא לעיל...
-
@dfhzrhree כתב בבירור | ראוטר עם רשימה לבנה שיוכלו לגלוש רק באתרים בודדים:
כן יש סיכון לזיהוי ומעקב, דהיינו הצלבה של מידע, לדוגמא: MAC X = יוזר Y, ובמידה ותגלוש ברשת מסוימת שבעליה יחליט לבדוק את הMAC'ים שהתחברו/מחוברים אליה, הוא יוכל להשוות את הMAC ולהצליב את המידע.
עד כאן נכון, לא שזה משנה, אבל עובדתית זה נכון
ואולי גם לחדור בדווקא לכתובת שמזוהה אצלו בתור 'יוזר Y'.
איך בדיוק הוא יפרוץ (רמז קשה עד בלתי אפשרי לאדם פרטי, לפחות ללא גישה פיזית), ולמה שהוא ירצה לעשות את זה דווקא ל@גגגג - זה שכחת
-
@צדיק-תמים כתב בבירור | ראוטר עם רשימה לבנה שיוכלו לגלוש רק באתרים בודדים:
איך בדיוק הוא יפרוץ (רמז קשה עד בלתי אפשרי לאדם פרטי, לפחות ללא גישה פיזית), ולמה שהוא ירצה לעשות את זה דווקא ל@גגגג - זה שכחת
שוב, מדובר במצב ששני הצדדים על אותה רשת WIFI, וכן, לא מדובר על כפתור גדול ואדום שכתוב עליו HACK, אבל יש דברים בגו!
דווקא רוצה משהו פסיבי וממש קל?
נסה לבצע מאן-אין-דה-מידל באמצעות zANTI...
אני לפחות - הייתי בהלם ממה שראיתי!
אנשים בוגרים ומהוגנים הועברו בקלות מ-HTTPS ל-HTTP, וזרמו עם זה יופי... לפחות הדומיינים שרצו על המסך...
כמובן הכל היה בהסכמה!לגבי השאלה למה דוקא ל @גגגג, ובכן כי הוא (-בעל הרשת/כל מי שמשתמש בה ומעונין לבצע משהו כזה...) רואה ש @גגגג - האקטיביסט הידוע מ'מחאת השניצלים החרוכים' המופיעה גם במתמחים.טופ , פרסם כאן שזו כתובת ה-MAC שלו...
(הוא באמת אחלה בן אדם, משמש רק כדוגמה עקרונית לעצם העניין!)הבהרה!
(בעקבות חוק פו, ועוד אינסוף חוקים שונים ומשונים ממאה עשרים ושבע מדינה והיקום האינטרנטי כולו!)
כל אזכור של המשתמש הנכבד @גגגג לעיל, נעשה באופן הומוריסטי, תיאורטי ובדיוני.
אין לי כל מידע עליו/זהותו וכו' מעבר למה שפרסם על עצמו כאן בפורום, וגם ביחס להנ"ל - רובו המוחלט נשכח ממני/לא נקלט במוחי...
כמו כן אין בדברים דלעיל כדי להביע דעה/התנגדות כלשהי ביחס ל'מחאת השניצלים החרוכים', או לקבוע כי קיים קשר ו/או זיקה כל שהיא בינה לבין המשתמש הנכבד!
וה' הטוב ישפות שלום עלינו ויכפר על כל עוונותינו...
-
אנשים בוגרים ומהוגנים הועברו בקלות מ-HTTPS ל-HTTP, וזרמו עם זה יופי... לפחות הדומיינים שרצו על המסך...
באותו עיניין יש את התוסף שדואג שתהיו תמיד על HTTPS
https://www.eff.org/https-everywhere
להתקנה בכרום https://chrome.google.com/webstore/detail/https-everywhere/gcbommkclmclpchllfjekcdonpmejbdp