בקשת מידע | שיאומי הכשר
-
פוסט זה נמחק!
-
-
-
@מתענין-0 כתב בבקשת מידע | שיאומי הכשר:
@בן-ציון בס”כ עוזר גם ללא פירוק
אבל אצלנו שלא עזר אין לי ידע בפירוקים של שיומימצחיק אותי כל פעם האמונת חכמים הזאת באורז, אורז זה מאכל של סינים וכנראה גם פתרון של סינים לייבש פלאפון..
תגיד איך נראה לך שהאורז יספוג את המים שנכנסו בין המכסה שעל המעבד שמתחת המדבקה שעל המסך,?! אורז סופג לחות ולא מייצר אותה אז מה שיוצא זה שבינתיים המכשיר שלך אוכל קורוזיה כי הבטרייה עדיין בפנים
הפתרון הכי טוב זה להחזיק בבית בקבוק תרסיס עם אלכוהול (אפשר לקנות ביש ב 4 ש"ח) ומברשת שיניים עדינה, ואיך שהמכשיר נפל למים מיד להוציא אותו לפרק להוציא בטריה (גם על חשבון הלחמה אח"כ) ליבש עם טישו את הלוח לרסס עם האלכוהול לשפשף בעדינות את הלוח (בעדינות שלא יפלו נגדים- אך אם כבר הצטבר קורוזיה תצטרכו לשפשף קצת יותר) להרים בעדינות את המכסים שעל הלוח וגם שם לרסס ולשפשף (יש מקומות שהם מולחמים חזק ללוח (בשונה מסמסונג אברכים ששם זה רק תפוס) אז או שתעזרו בכלים מתאימים או שתוציאו בעדינות ממש כי זה יכול לפצוע את הלוח)להניח ליבוש לסגור הכל ולהנות
שלא יגידו שאני נותן עצות לא הגונות אז תדעו שזה רק למי שרוצה לתקן את הפלאפון לבד, ומי שלא אז שייתן את זה לחנות מיד אחרי פירוק הבטריה ולא יסתמך על האורז כי זה ממש לא עוזר -
@אאאאאאאאבב כתב בבקשת מידע | שיאומי הכשר:
מי יודע איך מפרקים שיאומי שהתרטב?
עזוב בלי קשר לרטיבות
הצלחת לפתוח או שאתה עדיין צריך עזרה לפתוח? -
@יצחק-קוזניץ כתב בבקשת מידע | שיאומי הכשר:
@אאאאאאאאבב כתב בבקשת מידע | שיאומי הכשר:
מי יודע איך מפרקים שיאומי שהתרטב?
עזוב בלי קשר לרטיבות
הצלחת לפתוח או שאתה עדיין צריך עזרה לפתוח?הצלחתי והסתדר הפלאפון תודה רבה לכולם