בעיה | התקנת ווינדוס 11 נעצרה באמצע
- 
@YEUHDA תנסה להתקין מחדש @צמא-לדעת-0 התקנתי את זה דרך העידכון שווינדוס מציעים ללא דיסק שיהיה אפשר להתקין שוב 
- 
@צמא-לדעת-0 התקנתי את זה דרך העידכון שווינדוס מציעים ללא דיסק שיהיה אפשר להתקין שוב 
- 
@YEUHDA 
 איזה מסך עכשיו מופיע לך?@למה-מה-קרה מסך כחול שמביא לי כמה אפשריות ןאחד מהם זה פותר בעיות נסיתי הכל חןץ מאיפוס כי אני לא מעדיף לעשות .... 
- 
@למה-מה-קרה מסך כחול שמביא לי כמה אפשריות ןאחד מהם זה פותר בעיות נסיתי הכל חןץ מאיפוס כי אני לא מעדיף לעשות .... @YEUHDA 
 או שתמצא שם נקודת שיחזור
 או שמישהו פה יוכל לעזור לך בשורת הפקודה (אני לא יודע) @יוסי-מחשבים @מתכנת-חובב
 או שתתקין מערכת הפעלה חדשה
- 
@YEUHDA 
 או שתמצא שם נקודת שיחזור
 או שמישהו פה יוכל לעזור לך בשורת הפקודה (אני לא יודע) @יוסי-מחשבים @מתכנת-חובב
 או שתתקין מערכת הפעלה חדשה@למה-מה-קרה כתב בבעיה | התקנתי ווינדוס 11: או שתתקין מערכת הפעלה חדשה נראה האפשרות הכי סבירה, עם כל הקושי שבדבר. 
- 
@למה-מה-קרה כתב בבעיה | התקנתי ווינדוס 11: או שתתקין מערכת הפעלה חדשה נראה האפשרות הכי סבירה, עם כל הקושי שבדבר. @יוסי-מחשבים תודה 
 יש למשהו הסבר למה זה קרה?? זה התקנה שווינדוס מציעים כמו כל ההתקנות של העידכונים שלהם
- 
@למה-מה-קרה כתב בבעיה | התקנתי ווינדוס 11: או שתתקין מערכת הפעלה חדשה נראה האפשרות הכי סבירה, עם כל הקושי שבדבר. @יוסי-מחשבים הוא כותב לי תיקון אוטומוטי נכשל.... 
- 
@יוסי-מחשבים תודה 
 יש למשהו הסבר למה זה קרה?? זה התקנה שווינדוס מציעים כמו כל ההתקנות של העידכונים שלהם@YEUHDA כתב בבעיה | התקנת ווינדוס 11 נעצרה באמצע: יש למשהו הסבר למה זה קרה?? זה התקנה שווינדוס מציעים כמו כל ההתקנות של העידכונים שלהם כמות הבאגים שזה יוצר שואפת ל- 100% 
- 
@YEUHDA כתב בבעיה | התקנת ווינדוס 11 נעצרה באמצע: יש למשהו הסבר למה זה קרה?? זה התקנה שווינדוס מציעים כמו כל ההתקנות של העידכונים שלהם כמות הבאגים שזה יוצר שואפת ל- 100% @למה-מה-קרה 
 עדיין יש באגים בווידוס 11?? לא מומלץ להתקין??
- 
@למה-מה-קרה 
 עדיין יש באגים בווידוס 11?? לא מומלץ להתקין??
- 
@YEUHDA 
 אין שום בעיה להתקין אבל בתקנה נקייה
 העדכון האוטומטי שלהם רק יוצר בעיות@למה-מה-קרה הא אוקי הבנתי 
 יש מדריך להתקנה נקייה?
- 
@למה-מה-קרה הא אוקי הבנתי 
 יש מדריך להתקנה נקייה?
- 
@למה-מה-קרה כתב בבעיה | התקנתי ווינדוס 11: או שתתקין מערכת הפעלה חדשה נראה האפשרות הכי סבירה, עם כל הקושי שבדבר. @יוסי-מחשבים 
 אני לא מצליח לעשות התקנה מחדש של ווינדוס משום שאני מוריד את הווינדוס על אונקי במחשב השני ( שעליו אני רוצה להתקין) הוא נמחק לי ואומר שהכונן ריק מה עושים??תודה מראש 
- 
@יוסי-מחשבים 
 אני לא מצליח לעשות התקנה מחדש של ווינדוס משום שאני מוריד את הווינדוס על אונקי במחשב השני ( שעליו אני רוצה להתקין) הוא נמחק לי ואומר שהכונן ריק מה עושים??תודה מראש @YEUHDA כתב בבעיה | התקנת ווינדוס 11 נעצרה באמצע: @יוסי-מחשבים 
 אני לא מצליח לעשות התקנה מחדש של ווינדוס משום שאני מוריד את הווינדוס על אונקי במחשב השני ( שעליו אני רוצה להתקין) הוא נמחק לי ואומר שהכונן ריק מה עושים??תודה מראש צריך להוריד קובץ בסיומת ISO ואותו לצרוב על האונקי ע"י תוכנות rufus 
- 
@YEUHDA כתב בבעיה | התקנת ווינדוס 11 נעצרה באמצע: @יוסי-מחשבים 
 אני לא מצליח לעשות התקנה מחדש של ווינדוס משום שאני מוריד את הווינדוס על אונקי במחשב השני ( שעליו אני רוצה להתקין) הוא נמחק לי ואומר שהכונן ריק מה עושים??תודה מראש צריך להוריד קובץ בסיומת ISO ואותו לצרוב על האונקי ע"י תוכנות rufus @יוסי-מחשבים 
 אזה למה במדריך שהוא שלח לי בשירשור למעלה לא כתב לעשות את זה??
- 
@יוסי-מחשבים 
 אזה למה במדריך שהוא שלח לי בשירשור למעלה לא כתב לעשות את זה??@YEUHDA כתב בבעיה | התקנת ווינדוס 11 נעצרה באמצע: @יוסי-מחשבים 
 אזה למה במדריך שהוא שלח לי בשירשור למעלה לא כתב לעשות את זה??זה עוד דרך, עשית כמו שהוא כתב? 
 יש לך אונקי ובתוכו התקנה של מערכת ההפעלה?
- 
@YEUHDA כתב בבעיה | התקנת ווינדוס 11 נעצרה באמצע: @יוסי-מחשבים 
 אזה למה במדריך שהוא שלח לי בשירשור למעלה לא כתב לעשות את זה??זה עוד דרך, עשית כמו שהוא כתב? 
 יש לך אונקי ובתוכו התקנה של מערכת ההפעלה?@יוסי-מחשבים 
 כן עשיתי אבל המחשב לא מזהה את זה ואח"כ אני הכנסתי את האונקי למחשב הוא כותב לי שהכונן ריק אפי' שיש לי בערך 4 גיגה תפוסים
 מוזר לא יודע איך זה קורה
- 
@יוסי-מחשבים 
 כן עשיתי אבל המחשב לא מזהה את זה ואח"כ אני הכנסתי את האונקי למחשב הוא כותב לי שהכונן ריק אפי' שיש לי בערך 4 גיגה תפוסים
 מוזר לא יודע איך זה קורה
- 
@יוסי-מחשבים תודה אני מנסה 
- 
יש לך בבקשה מדריך להתקנה לא נקייה כי יש דברים חשובים במחשב... והמחשב לא עולה לכן אין לי יכולת לשמור על הקבצים....