בעיה | הסוללה כנראה הפסיקה לעבוד | המחשב פועל בחיבור לחשמל בלבד
-
@חברון-מאז-ולתמיד א. האם זה קרה לאיטו או מדקה אחת למשנהו? ב. אם זה קרה בבת אחת האם אתה רואה שחלק מהסוללה מנופחת? (או שמכסה המחשב התחתון מאיים להתפרץ) ג. יש במחשב הזה אפשרות בדיקת מצב הסוללה בביוס שלפעמים נותנת אינדיקציה לבעיה ד. יתכן שהמחשב החליט לא לזהות את המטען כמקורי (לפעמים זה קורה בגלל שהגיד הכחול בכבל הטעינה רפוי/מנותק) ולכן הוא לא נותן לסוללה להיטען, רק שבמצבים כאלו יעלה לך התרעה בהפעלת המחשב שהמטען לא מתאים אא"כ השביתו את ההתראות האלו בביוס
-
@שלמה-ווייס
א. עד כמה ששמתי לב קרה פתאום
ב. לא רואה משהו כזה (אם כי באמת אני לא מוצא גישה לסוללה מבלי להשמיד את המחשב)
ג. אשמח להדרכה...
ד. -
@חברון-מאז-ולתמיד בנוגע ל ג ו-ד תפעיל את המחשב תוך כדי לחיצה על F2 ותעלה תמונה מהביוס
-
@חברון-מאז-ולתמיד כתב בבעיה | הסוללה כנראה הפסיקה לעבוד | המחשב פועל בחיבור לחשמל בלבד:
ב. לא רואה משהו כזה (אם כי באמת אני לא מוצא גישה לסוללה מבלי להשמיד את המחשב)
זותומרת שעדיין לא פתחת את המכסה התחתון... ממש לא צריך להשמיד מחשב בשביל זה... רק לשחרר את הברגים של המכסה ולהרים אותו, כמה קל ופשוט, עכשיו עולה לי רעיון בראש שאולי אולי המחשב קיבל מכה מספיק חזקה בשביל שהקונקטור של הבטריה יצא מהמקום ופשוט צריך להחזיר והופ הכל יבוא על מקומו בשלום
-
@שלמה-ווייס איך לנווט לBIOS?
זה טוב?
-
@שלמה-ווייס כתב בבעיה | הסוללה כנראה הפסיקה לעבוד | המחשב פועל בחיבור לחשמל בלבד:
@חברון-מאז-ולתמיד ג. יש במחשב הזה אפשרות בדיקת מצב הסוללה בביוס שלפעמים נותנת אינדיקציה לבעיה
גבי ג יש תוכנה של דל מתוך הווינדוס לבדיקת תקינות הסוללה לכן שאלתי לעיל את דגם המחשב
-
@חברון-מאז-ולתמיד א. כמו שאמרו כדאי שתבדוק עם מטען אחר. אולי זה יעזור.
ב. לא יודע האם זה קשור לנידו"ד, אך אני פעם פגשתי מחשב בעל סוללה דפוקה, ולאחרי שעשיתי לו איתחול - הסוללה כביכול חזרה לעצמה. אך שוב, איני חושב שזה קשור אליך. -
@חברון-מאז-ולתמיד
ושם תמצא את מצב הסוללה (אם אתה לא מבין מה הוא מראה תעלה לכאן תמונה)
וכמדומני שבPOWER MANAGEMENT נמצא ההגדרות להתראות על מטען לא תואם -
@שלמה-ווייס אני רואה פה
Health: Good
...
@הנני-העני כתב בבעיה | הסוללה כנראה הפסיקה לעבוד | המחשב פועל בחיבור לחשמל בלבד:
יש תוכנה של דל מתוך הווינדוס לבדיקת תקינות הסוללה
איך מגיעים אליה?
-
@חברון-מאז-ולתמיד כתב בבעיה | הסוללה כנראה הפסיקה לעבוד | המחשב פועל בחיבור לחשמל בלבד:
@שלמה-ווייס אני רואה פה
...
@הנני-העני כתב בבעיה | הסוללה כנראה הפסיקה לעבוד | המחשב פועל בחיבור לחשמל בלבד:
איך מגיעים אליה?
יש מחלה בדל שהמטען אחרי כמה שנים פשוט מפסיק להטעין - רק ממשיך להפעיל את המחשב
עצתי שתארגן מטען חדיש ותבדוק במו ידיך יתכן ותופתע -
@שלמה-ווייס אני רואה פה
...
איך מגיעים אליה?
אכן כתוב גוד אך מאידך שורה מתחת כתוב לא ידוע דהיינו שכמו שאמר קודמי - המטען לא מזוהה..