שיתוף | דיפ פייק/ס - מה ואיפה? התשובה!
-
@dfhzrhree כתב בשיתוף | דיפ פייק/ס - מה ואיפה? התשובה!:
באם משהו מצליח לעשות עם התוכנה הזאת משהו (אישיות מוכרת) נשמח שישתף וישתף גם איך עשה
-
@מויטיו
המישהו זה אני... אמנם רק אני מכיר את עצמי אבל "אדם ניכר ב..." אז אולי זה שווה משהו?
אמנם לא לאחרונה! וכנראה בגרסא הקודמת, אם היה לי כוח וזמן להסביר איך, לא הייתי מעלה את המדריך המתורגם...
אמנם אם תסתכל טוב תראה שצריך רק לקרוא ולהבין מה השם של כל EXE ובערך זהו,
תכל'ס - זה יוצא הרבה פחות סטרינגים מכל תוכנת גרפיקה אחרת... -
@NH-LOCAL
אכן לא ברור מה העניין לעשות את הכל ידני, רק לחשוב שפוטושופ היתה עובדת בשיטה כזו - אדובי היו צריכים לשלם כדי שישתמשו בה...
את השלבים של הכנסת הקובץ והפירוק לדעתי יהיה נחמד מאד לאחד לפעולה אחת.
לאחר מכן זה כבר כמה אופציות של זיהוי פנים, ויהיה יותר מסובך מן הסתם...
תודה על ההצעה! -
@dfhzrhree כתב בשיתוף | דיפ פייק/ס - מה ואיפה? התשובה!:
@NH-LOCAL
אכן לא ברור מה העניין לעשות את הכל ידני, רק לחשוב שפוטושופ היתה עובדת בשיטה כזו - אדובי היו צריכים לשלם כדי שישתמשו בה...אחרי הכל זה תוכנה בשלבי פיתוח, ולא משהו שמיועד לתפוצה ציבורית באופן רשמי...
את השלבים של הכנסת הקובץ והפירוק לדעתי יהיה נחמד מאד לאחד לפעולה אחת.
לאחר מכן זה כבר כמה אופציות של זיהוי פנים, ויהיה יותר מסובך מן הסתם...זו גם סיבה טובה למה לא איחדו את הכל לקובץ אחד. מכיון שישנם אופציות רבות לבחירה, רק שבמקרה הספציפי שלנו הם לא רלוונטיות
-
@aiib אני באמצע לנסות בעצמי את התהליך (והוא לוקח די הרבה זמן מכיון שהמעבד הגרפי של המחשב לא משהו), אחרי שאני יראה שזה באמת עובד אצלי - אצור אותו בעז"ה
נ.ב. במקרה שלנו האופציות לא רלוונטיות מכיון שגם ככה זה די מסובך כל העסק, אז זה לא בשבילנו להתעסק עם ההגדרות למיניהם