עזרה | גיבוי רישיונות כשהוינדוס לא פועל \ שגיאה בוינדוס אחרי עדכון bios
-
יש לי מחשב, דואל בוט ubuntu וwin11.
היום בבוקר היה עדכון bios למחשב (ירד אתמול בערב דרך עדכוני Windows משהו בשם asus frimware, כיביתי [בלי לעדכן] אחרי סיום ההורדה, היום בהדלקה, אחרי שבחרתי בgrub את windows הוא נדלק לbios למצב עדכון. לא אישרתי ולא דחיתי-ככה שאחרי 60 שניות הוא כנראה התחיל עדכון ביוס. אחרי משהו כמו 3 שעות\שעתיים וחצי, כשחזרתי, הוא היה על אובונטו [כנראה סיים לעדכן, הפעיל את עצמו מחדש-ואחרי 10 שניות בgrub הדליק את עצמו לאובונטו]) ומאז האובונטו עובד, הוינדוס אם נכנסים אליו נדלק לכמה שניות וקורס (המסך דולק בשחור, שום דבר לא מגיב) ואז צריך לכפות כיבוי (עשר שניות על לחצן כיבוי).
לא אכפת לי לנסות להתקין מחדש את וינדוס; אבל יש עליו רישיון לeset (הבעיה הכי קטנה; אפשר דרך החשבון שלי באתר שלהם להעביר את הרישיון מחשב) אופיס 2019 עם רישיון retail, וWindows home ברישיון שמגובה לחשבון MS-לכאורה של המוכר שמכר לי את המחשב עם הWIndows. יש לי את מספר הרישיון של הWindows.
אז אלו השאלות:
א. האם יש פיתרון אחר חוץ מלהתקין את וינ מחדש?
ב. בהנחה שאין. האם הזנה מחדש של רישיונות האופיס והוינדוס תעבוד? כי זה אותו מחשב. או בגלל שזו מערכת שמותקנת מחדש אז לא?
תודה רבה!
@A0533057932 @יהודה-12 -
@מישהו12 כתב בעזרה | גיבוי רישיונות כשהוינדוס לא פועל \ שגיאה בוינדוס אחרי עדכון bios:
ב. בהנחה שאין. האם הזנה מחדש של רישיונות האופיס והוינדוס תעבוד? כי זה אותו מחשב. או בגלל שזו מערכת שמותקנת מחדש אז לא?
יעבוד.
וינדוס לכאורה אפילו לא תצטרך להכניס את הקוד.
-
@יהודה-12 כתב בעזרה | גיבוי רישיונות כשהוינדוס לא פועל \ שגיאה בוינדוס אחרי עדכון bios:
@מישהו12 כתב בעזרה | גיבוי רישיונות כשהוינדוס לא פועל \ שגיאה בוינדוס אחרי עדכון bios:
יעבוד.
וינדוס לכאורה אפילו לא תצטרך להכניס את הקוד.
כרגע משתמש המנהל בWindows (המשתמש שלי. לא הdefault) עולה. כנראה יש איזשהוא וירוס על המשתמש השני. אני מריץ עכשיו ESET. יש עוד סורקים (למשל, KVRT) חינמיים? תודה רבה!