שיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!
- 
@יוסי-מחשבים כתב בשיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!: @יוסף-קורקוש-0 כתב בשיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!: וואיי יותר גרוע איך משנים את זה ???????? ראה כאן: הסרת תמונת פתיחה מפוטושופ 2022 רק הבהרה קטנה: אחרי התקנת התוכנה המצוינת ש @יוסי-מחשבים הציע, 
 בשלב הזה:לאחר הפעלת קובץ ההתקנה יווצר בתפריט ההתחל תיקייה בשם Psccicon ובה מספר קבצים תגשו לתיקיה הזו: C:\Program Files\Pscciconואז תעשו לפי ההוראות במדריך של @יוסי-מחשבים @dfhzrhree כתב בשיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!: רק הבהרה קטנה: ? 
 יש בתפריט ההתחל את כל הקבצים הדרושים
- 
@יוסף-קורקוש-0 כתב בשיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!: @dfhzrhree את המקורית .. איך אני חוזר להתחלה.. ? תתקין את מה שהבאתי (שזה בלי תמונה) ותערוך @יוסי-מחשבים אצלי עכשיו זה בלי תמונה.. אבל התמונה שערכתי על אותו שם נמצאת בשני התיקיות.. @יוסי-מחשבים כתב בשיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!: יש בתפריט ההתחל את כל הקבצים הדרושים נראלי שכן.. לשלוח צילום מסך ? 
- 
@dfhzrhree כתב בשיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!: רק הבהרה קטנה: ? 
 יש בתפריט ההתחל את כל הקבצים הדרושים
- 
@יוסי-מחשבים אצלי עכשיו זה בלי תמונה.. אבל התמונה שערכתי על אותו שם נמצאת בשני התיקיות.. @יוסי-מחשבים כתב בשיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!: יש בתפריט ההתחל את כל הקבצים הדרושים נראלי שכן.. לשלוח צילום מסך ? @יוסף-קורקוש-0 כתב בשיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!: @יוסי-מחשבים אצלי עכשיו זה בלי תמונה.. אבל התמונה שערכתי על אותו שם נמצאת בשני התיקיות.. @יוסי-מחשבים כתב בשיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!: יש בתפריט ההתחל את כל הקבצים הדרושים נראלי שכן.. לשלוח צילום מסך ? איזה תמונה אתה רוצה בפנים? תשלח ואשלח לך מוכן, זה יהיה יותר קצר... 
- 
@יוסף-קורקוש-0 כתב בשיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!: @יוסי-מחשבים אצלי עכשיו זה בלי תמונה.. אבל התמונה שערכתי על אותו שם נמצאת בשני התיקיות.. @יוסי-מחשבים כתב בשיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!: יש בתפריט ההתחל את כל הקבצים הדרושים נראלי שכן.. לשלוח צילום מסך ? איזה תמונה אתה רוצה בפנים? תשלח ואשלח לך מוכן, זה יהיה יותר קצר... @dfhzrhree לא משנה..שלח משהו.. 
- 
@dfhzrhree לא משנה..שלח משהו.. @יוסף-קורקוש-0 
 איך זה? תוריד תחלץ ותחליף את הקבצים שבתיקיה, התמונה שאתה רואה באתר היא להמחשה/תצוגה בלבד- אל תשתמש בה...
 Photoshop Splash 2022.rar

- 
@dfhzrhree אתה רומז שאני ישן עדיין??  סבבה.. עכשיו איך אני משנה ? סבבה.. עכשיו איך אני משנה ?
- 
@dfhzrhree אתה רומז שאני ישן עדיין??  סבבה.. עכשיו איך אני משנה ? סבבה.. עכשיו איך אני משנה ?
- 
@יוסף-קורקוש-0 
 לא רומז כלום!
 תכל'ס: תוריד את הארכיון שצירפתי לעיל, תחלץ אותו, תעתיק את תוכן התיקיות לתיקיות שאצלך, הוא ישאל אותך אם להחליף - תאשר!
 כשסיימת עם שני התמונות - תלחץ על 'אריזה', פרק תהילים קטן, ו... זהו!@dfhzrhree זה עבד!!!!!!!(: .. עכשיו אני יכול לשנות למה שאני רוצה ? 
- 
@dfhzrhree זה עבד!!!!!!!(: .. עכשיו אני יכול לשנות למה שאני רוצה ? @יוסף-קורקוש-0 כתב בשיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!: @dfhzrhree זה עבד!!!!!!!(: .. עכשיו אני יכול לשנות למה שאני רוצה ? כמובן, כמו שהיה אפשר גם בהתחלה, לא?  
- 
@יוסף-קורקוש-0 כתב בשיתוף | ב'אדובי' מתכוננים ל'אלול'?!: @dfhzrhree זה עבד!!!!!!!(: .. עכשיו אני יכול לשנות למה שאני רוצה ? כמובן, כמו שהיה אפשר גם בהתחלה, לא?  @dfhzrhree ייאללה.. ניסיתי עוד פעם על אותו קובץ וזה לא עבד.. 
- 
@dfhzrhree ייאללה.. ניסיתי עוד פעם על אותו קובץ וזה לא עבד.. 
- 
@יוסף-קורקוש-0 

ליבי אתך...
 אם תרצה משהו ספציפי, אשמח לסייע, אם יהיה לי זמן.פוסט זה נמחק!
- 
אני יתן לכם משהו שאני הכנתי ואז תעשו ומה שצריך לעשות זה ככה - לאחר הפעלת קובץ ההתקנה יווצר בתפריט ההתחל תיקייה בשם Psccicon ובה מספר קבצים
- לחץ על "חילוץ 2022"
- בשולחן העבודה תווצר תיקייה בשם Photoshop Splash 2022
- בתוך התיקייה יהיו שתי תיקיות 1. Low 2. High וגם במה שאני יעלה לפה
- יש להעביר את הקבצים של מה שהעלתי לכאן כל אחד לפי השם של התיקיה לתיקיה שנמצאת בשולחן העבודה ואם לא, יש להכנס ל
 C:\Usersואז לתיקיה עם השם של החשבון משתמש שלכם ואז לשולחן עבודה ולחפש את Photoshop Splash 2022 ולשמה להכניס את הקבצים קובץ קובץ לתיקיתו ולעשות החלף את הקובץ בשתי התיקיות - לאחר שמירת קובצי התמונה במיקום ובשם המקוריים, יש להפעיל את הקובץ "אריזה 2022"
- זהו! כעת בהפעלת הפוטושופ תופיע התמונה החדשה
 מסך פתיחה פוטושופ.rar