בירור | נגן קומפקטי איכותי עם בלוטוס וכ. זיכרון
-
@יעקב-אליעזר המחיר שלו שווה שנבדוק אותו...
אתה משמש בו עם בלוטוס? יש לך מושג מה גרסת הבלוטוס שלו? האם יש תקיעות? כמה זמן סוללה יש לו עם שמע בבלוטוס?
-
@שלמה-ווייס הסאנדיסק עונים על כל הדרישות או חוץ מהבלוטוס או חוץ מהכרטיס זיכרון וביותר זול...
-
@שלמה-ווייס למה לא קיים??? אפשר לקנות גם היום סאנדיסק... דרך אגב גם איפוד ננו לא מיוצר היום...
וזה עוד לפני כל הסיבוכים להכניס שירים לאיפוד... (השטויות של אפל...)
-
@2580 תבדוק באיביי כמה אייפוד ננו חדשים יש היום להשיג, וכמה סאנדיסק קליפ יש.... גם המחיר בהתאם
@2580 כתב בבירור | נגן קומפקטי איכותי עם בלוטוס וכ. זיכרון:
וזה עוד לפני כל הסיבוכים להכניס שירים לאיפוד... (השטויות של אפל...)
אכן אני אישית מתמודד עם המגבלה הזאת אבל זה לא בעיה להתקין ITUNS ולהעביר דרכו שירים לנגן
-
@שלמה-ווייס כתב בבירור | נגן קומפקטי איכותי עם בלוטוס וכ. זיכרון:
איביי
מקוריים???
כי בארץ המצב על הפנים... -
@2580 כתב בבירור | נגן קומפקטי איכותי עם בלוטוס וכ. זיכרון:
מקוריים???
לכן כתבתי איביי, מקוריים וחדשים
-
@שלמה-ווייס אשרי המאמין נשמע לי קצת הזוי המחיר... (אדרבה שמח בשבילך אם זה באמת מקורי...)
@שלמה-ווייס כתב בבירור | נגן קומפקטי איכותי עם בלוטוס וכ. זיכרון:
אכן אני אישית מתמודד עם המגבלה הזאת אבל זה לא בעיה להתקין ITUNS ולהעביר דרכו שירים לנגן
לא יודע מה איתך לי זה היה חופר...
-
@תקום כתב בבירור | נגן קומפקטי איכותי עם בלוטוס וכ. זיכרון:
(סאנדיסק תומך בזה?)
לא. כמו שהוא לא תומך בבלוטוס. סאנדיסק הוא נגן ישן, אבל כשהוא יצא לשוק הוא היה עדכני וחדיש.
הסאמויקסים יוצאים היום עם מפרט של לפני עשור... והאיכות ע"פ רוב זוועה יחסית לסאנדיסק/אפל/סמארטפון ונגנים של חברות מותג אמיתיות... (ויש לי כמה כאלה...) -
@אביי למה לא תקנה אחד המכשירים של יוניהרץ ותשתממש בו כנגן
הם אחלה מכשירם ולפי המחירים שהציעו פה נראה שכן ההית שם 400-500 למכשיר
אז תקנה לדוג' את הג'לי פרו וזה אנדרואיד ככה שתוכל להתקין לו איזה נגן מוזיקה שתרצה
גם נגנים שתומכים flac ותכשיר אותו
סתם הערת אגב הרגשת הבדל בין mp3 ל flac כי אני לא הגשתי כזה הבדל ששוה להשתגע בשבילו
ועוד משהו קטן ששאולי ישמע סותר מאיפה אתה מוריד קבצי flac כי אני מצאתי רק איזה ערוץ קטן בטלגרם ואין שם כ"כ הרבה שירים -
@מאן-דאמר כתב בבירור | נגן קומפקטי איכותי עם בלוטוס וכ. זיכרון:
סתם הערת אגב הרגשת הבדל בין mp3 ל flac כי אני לא הגשתי כזה הבדל ששוה להשתגע בשבילו
הרגשתי בהחלט. למרות שאינני מוזיקלי לחלוטין...
ועוד משהו קטן ששאולי ישמע סותר מאיפה אתה מוריד קבצי flac כי אני מצאתי רק איזה ערוץ קטן בטלגרם ואין שם כ"כ הרבה שירים
כל קליפ (כמובן באיכות) בחילוץ האודיו תבחר FLAC ותקבל... הקודאקים של האודיו בוידאו הם ע"פ רוב FLAC/AAC/ALAC
-
הם אחלה מכשירם ולפי המחירים שהציעו פה נראה שכן ההית שם 400-500 למכשיר
אבדוק את הענין. רק שזה קצת "סמארטפון" (אני לא מדבר על המפרט שאפשר לנטרל, אלא על המראה...)
אבל הבנתי שהסוללה לא משהו.. -
@אביי כתב בבירור | נגן קומפקטי איכותי עם בלוטוס וכ. זיכרון:
רק שזה קצת "סמארטפון" (אני לא מדבר על המפרט שאפשר לנטרל, אלא על המראה...)
לי יש ג'לי 2 ולא יודע אם לומר לך שהוא נראה סמארטפון מצד אחד הוא עבה וקטן ככה שהוא לא כ"כ נראה מצד שני כן יש לו איזה מראה ככה שזה החלטה שלך (בעניין הזה בתמונות הג'לי פרו נראה לי פחות סמארטפון)
@אביי כתב בבירור | נגן קומפקטי איכותי עם בלוטוס וכ. זיכרון:
אבל הבנתי שהסוללה לא משהו..
הסוללה שלי מחזיקה לי בערך יום גם אם אני שומע שירים הרבה ועושה שיחות יחסת ארוכות (שעה) עם בלוטוס ההיתרון הגדול שאני אוהב בסוללה שלו זה הטעינה המהירה שתוך שעה שעה וחצי היא טעונה במלואה
לגבי שאר המכשירים שלהם אני לאכ"כ יודע אולי @משה-144 האלוף ידע