בירור | נגן קומפקטי איכותי עם בלוטוס וכ. זיכרון
-
@אביי יש חברה בשם RUIZU בעלי אקספרס זה בסיגנון של גלסבא לא יודע איזה דור הבלוטוס וגם האיכות שלהם בסיגנון של סאמוויקס (האמת יש מצב שזה יותר טוב... לא מכיר באופן אישי אבל יש לחבר שלי וזה מחזיק מעמד מצוין כבר הרבה זמן...) אבל המכיר הוא של עלי אקספרס ככה שיכול להיות שזה משתלם מאוד... יש להם הרבה דגמים פשוט תחפש בעלי RUIZU...
-
@אביי ברור מה חשבת שתמצא משהו חדש שלא היה קיים???
היום הכל ככה ולא נראה לי שתמצא משהו שעונה על כל הדרישות שלך... (אווווףףףף למה סאנדיסק הפסיקו לייצר נגנים...)
אבל זה נראה לי האפשרות הכי מוצלחת במיוחד שבעיני ראיתי שיש להם דגמים שמצליחים להחזיק מעמד...אה ועוד כלל אחד קטן... ככל שהמכשיר יותר פשוט יש בו פחות דברים שיכולים לההרס...
-
@אביי
זה בדיוק מה שאתה מחפש
https://ananas-toys.co.il/נגן-mp3-סיקס-מבית-דוקו-doqo-six-8-gb/ -
@2580 האמת שתוך כדי קריאת הפוסט שלך עלה לי רעיון..
אכן אין כיום כמעט דברים כאלה.. זה כמו לבקש ווקמן או פטיפון 2022אבל תא ניחזי, למה הפסיקו לייצר נגני mp3? כי כולם עברו לסמארטפונים שמספקים את העבודה באיכות טובה יותר ובנוחות גדולה יותר.
If so?
נעשה את הדבר המתבקש ונקנה את התחליף של היום לנגני הmp3 של אתמול, בוא נקנה סמארטפון.
אממה, שא"א לקנות סמאטרפון, למה? כי ה' לא מרשה. נקודה.What to do?
אולי נחפש מוצר אחר, שהוא לא סמארטפון, אבל גם יהיה נגן מתקדם המתאים לדורנו.
אז חשבתי פשוט על שעון חכם עם נגן. ללא סים. עם כ. זיכרון. ושלא מחייב טלפון. זה פשוט נגן mp3 לביש.
אני אחפש, אולי נמצא משהו מתאים...מה אתם אומרים?
-
@יעקב-אליעזר יש לך ניסיון אישי איתו? א"כ אשמח לשמוע..
-
@אביי וואלללהההה גאוווןןןןן בגדולבשביל זה יש נגנים עם אנדרואיד (תסתכל כמה דיונים יש בעניין כאן בפורום...) אם כי הוא פחות קומקטי (כמובן יש יותר יש פחות... אבל...) לגבי הרעיון של שעון חכם כאן זה פרשה מעניינת כי אתה צריך לבדוק מה לגבי WIFI (לכן עדיף שתחפש שעון ספורט ולא שעון חכם ככה יש יותר סיכוי שתמצא משהו בלי WIFI) אמהמההה אני פחות מכיר שעונים שיש להם חריץ הרחבה לכרטיסי זיכרון (נ.ב. זה שאני לא מכיר לא אומר שאין...) ונקודה נוספת שכדי שדבר כזה יחזיק מעמד צריך... money...
-
@יעקב-אליעזר המחיר שלו שווה שנבדוק אותו...
אתה משמש בו עם בלוטוס? יש לך מושג מה גרסת הבלוטוס שלו? האם יש תקיעות? כמה זמן סוללה יש לו עם שמע בבלוטוס?
-
@שלמה-ווייס הסאנדיסק עונים על כל הדרישות או חוץ מהבלוטוס או חוץ מהכרטיס זיכרון וביותר זול...
-
@שלמה-ווייס למה לא קיים??? אפשר לקנות גם היום סאנדיסק... דרך אגב גם איפוד ננו לא מיוצר היום...
וזה עוד לפני כל הסיבוכים להכניס שירים לאיפוד... (השטויות של אפל...)
-
@2580 תבדוק באיביי כמה אייפוד ננו חדשים יש היום להשיג, וכמה סאנדיסק קליפ יש.... גם המחיר בהתאם
@2580 כתב בבירור | נגן קומפקטי איכותי עם בלוטוס וכ. זיכרון:
וזה עוד לפני כל הסיבוכים להכניס שירים לאיפוד... (השטויות של אפל...)
אכן אני אישית מתמודד עם המגבלה הזאת אבל זה לא בעיה להתקין ITUNS ולהעביר דרכו שירים לנגן
-
@שלמה-ווייס כתב בבירור | נגן קומפקטי איכותי עם בלוטוס וכ. זיכרון:
איביי
מקוריים???
כי בארץ המצב על הפנים... -
@2580 כתב בבירור | נגן קומפקטי איכותי עם בלוטוס וכ. זיכרון:
מקוריים???
לכן כתבתי איביי, מקוריים וחדשים