בעיה | שגיאה ביצירת מחיצה חדשה בכונן C
-
@NH-LOCAL כתב בבעיה | שגיאה ביצירת מחיצה חדשה בכונן C:
@משה-144 נראה שזה קשור לאיחוי של הכונן ("עיין באירוע DEFRAG"). תנסה להפעיל איחוי ומיטוב כוננים ואחר כך תנסה שוב
עד כמה שידוע לי ויכול להיות שאני טועה (זכור לי בשם משחזר מידע), לא מומלץ להפעיל את הפונקציה הזאת
היא מקצרת את החיים של הכונן -
@קינג-קומפיוטר לא מסתבר. זה פונקציה שווינדוס מפעיל בתדירות של פעם בשבוע באופן אוטומטי בלאו הכי. אלא שיכול להיות שבמחשב ש @משה-144 משום מה זה לא הופעל אוטומטית
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבעיה | שגיאה ביצירת מחיצה חדשה בכונן C:
@משה-144 בתור התחלה תעבוד עם minitool partition שהיא תוכנה קצת יותר נורמלית לעריכת כוננים
אתה או מישהו אחר יצרו איתה פעם מחיצה ויודעים מניסיון שזה לא מאתחל את המחיצות האחרות?
-
עד כמה שידוע לי ויכול להיות שאני טועה (זכור לי בשם משחזר מידע), לא מומלץ להפעיל את הפונקציה הזאת
היא מקצרת את החיים של הכונןהיא מקצרת רק ל SSD מכיוון שהוא מוגבל בכמות הכתיבה עליו
לא מסתבר. זה פונקציה שווינדוס מפעיל בתדירות של פעם בשבוע באופן אוטומטי בלאו הכי
לכונני SSD הוא מפעיל מיטוב ולא איחוי
@משה-144 תחשוב על הכונן כעל לוח עם משבצות
בעת הפיצול - חצי מהלוח הופך להיות מחיצה חדשה
כרגע, על פני כל הלוח מפוזרים קבצים ולכן אי אפשר להקצות חצי שלם ממנו כי בהכרח יהיו על אותו חצי קבצים
הבעיה יותר חמורה כשאותם קבצים הם קבצים שבשימוש מערכת ההפעלה - שאז אי אפשר להעביר אותם למיקום אחר בלוח בזמן פעולת המחשב
תנסה להפעיל איחוי רגיל - ואם זה לא יעזור, תנסה איחוי דרך דיסק טכנאים (כדי לבצע את האיחוי כשאותם קבצים לא בשימוש) -
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | שגיאה ביצירת מחיצה חדשה בכונן C:
היא מקצרת את החיים של הכונןהיא מקצרת רק ל SSD מכיוון שהוא מוגבל בכמות הכתיבה עליו
לא מסתבר. זה פונקציה שווינדוס מפעיל בתדירות של פעם בשבוע באופן אוטומטי בלאו הכי
לכונני SSD הוא מפעיל מיטוב ולא איחוי
נכון ככה באמת היה אצלי
תנסה להפעיל איחוי רגיל - ואם זה לא יעזור, תנסה איחוי דרך דיסק טכנאים (כדי לבצע את האיחוי כשאותם קבצים לא בשימוש)
איך אני עושה איחוי?
כאמור היה רק אופציה של מיטוב.
יש לי את הדיסק של סרגיי
אבל אין לי מושג באיזה תוכנה משתמשים לאיחוי -
@משה-144 כתב בבעיה | שגיאה ביצירת מחיצה חדשה בכונן C:
יש לי את הדיסק של סרגיי
אבל אין לי מושג באיזה תוכנה משתמשים לאיחויבמיני טול אמור להיות ובאופן כללי יש המון תוכנות ברשת אבל אתה יכול לנסות גם את המובנה של ווינדוס אם כי אני לא חושב שהוא מציע איחוי ל SSD
יש את IObit smart defrag (אם אני לא טועה זה השם)