מה הדרישות למחשב שיעבוד בו משחק פיפא/PES
-
@nati405 אמר במה הדרישות למחשב שיעבוד בו משחק פיפא/PES:
@DANI123 אמר במה הדרישות למחשב שיעבוד בו משחק פיפא/PES:
@chv אמר במה הדרישות למחשב שיעבוד בו משחק פיפא/PES:
בקיצור @nati405 המחשב שלך לא מיועד למשחקים. אין עניין להתאמץ סתם.
האמת שזה באמת מצווה ...יפה שזכרת...כן זה לילד חולה סרטן הוא בבידוד כי ההורים והאח שלו עם קורונה... וזה סכנה מידית לחיים שלו... מנסה לעזור לו להפיג שיעמום...24 שעות * כמה שבועות בחדר סגור...
אם ככה הסיפור קצת משתנה נעשה ככל יכולתנו לעזור מה המפרט המלא ? כנס ל windows+x ןאז מערכת ותעלה צילום מסך משם
-
@nati405 אמר במה הדרישות למחשב שיעבוד בו משחק פיפא/PES:
בקיצור @nati405 המחשב שלך לא מיועד למשחקים. אין עניין להתאמץ סתם.
האמת שזה באמת מצווה ...יפה שזכרת...כן זה לילד חולה סרטן הוא בבידוד כי ההורים והאח שלו עם קורונה... וזה סכנה מידית לחיים שלו... מנסה לעזור לו להפיג שיעמום...24 שעות * כמה שבועות בחדר סגור...
אם ככה הסיפור קצת משתנה נעשה ככל יכולתנו לעזור מה המפרט המלא ? כנס ל windows+x ןאז מערכת ותעלה צילום מסך משם
עכשיו אני רואה שזה בכלל I3
![alt text]( image url) -
@nati405
אז ככה בשביל Pro Evolution Soccer 2017 הדרישות משחק הם:
Official Recommended Requirements
Processor: Intel Core i3 530 / AMD Phenom Ⅱ X4 925 or equivalent processor
Memory: 2 GB RAM
Graphics: DirectX 9.0c compatible video card. 1024MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce GTX 260 / AMD/ATI Radeon HD4850 / Intel HD Graphics 4000 or better)
DirectX: Version 9.0c
Storage: 8 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
Additional Notes: 1280 x 720 monitor resolution; 8x DVD-ROM Drive; TCP/IP 1.5 Mbps or higher -
לא רוצה להיות מבאס
אבל אין מצב שתדליק לו על המחשב הזה פיפ"א יותר מ13-14. גם אם יצליח לך להדליק לו 15 זה יעבוד נורא.
מה זה משנה לילד איזה פיפ"א הוא משחק? תוריד לו פיפ"א 11 יעבוד לו מעולה. וזה גם משחק מעולה (אחד הפיפות הטובות שאני זוכר. יש כזה בכניסה למשחק וידאו של kaka הולך בכניסת שחקנים עם הרבה crowd..) אני ממליץ מאוד.
המשחק שוקל ממש קצת יחסית לפיפות של היום.ו.. בנוגע לPES: זה משחק מטופש וגרוע מכל הבחינות. אין בינו לבין פיפ"א כלום. תמיד עדיף פיפ"א.
-
עומד
Processor: Intel Core i3 530
עומד יש לו דור 6 I3
Memory: 2 GB RAM
עומד יש לו 4 גיגה
Graphics: DirectX 9.0c compatible video card. 1024MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce GTX 260 / AMD/ATI Radeon HD4850 / Intel HD Graphics 4000 or better)
צריך לבדוק
Storage: 8 GB available space
עומד
Additional Notes: 1280 x 720 monitor resolution; 8x DVD-ROM Drive; TCP/IP 1.5 Mbps or higher
עומד
-
לא רוצה להיות מבאס
אבל אין מצב שתדליק לו על המחשב הזה פיפ"א יותר מ13-14. גם אם יצליח לך להדליק לו 15 זה יעבוד נורא.
מה זה משנה לילד איזה פיפ"א הוא משחק? תוריד לו פיפ"א 11 יעבוד לו מעולה. וזה גם משחק מעולה (אחד הפיפות הטובות שאני זוכר. יש כזה בכניסה למשחק וידאו של kaka הולך בכניסת שחקנים עם הרבה crowd..) אני ממליץ מאוד.
המשחק שוקל ממש קצת יחסית לפיפות של היום.ו.. בנוגע לPES: זה משחק מטופש וגרוע מכל הבחינות. אין בינו לבין פיפ"א כלום. תמיד עדיף פיפ"א.
למה PES זה אחלה משחק אני אחראי על חדר מחשבים בישיבה שמתי להם את זה והם נהנים
אם יש לך הצעה אחרת על פיפה נורמלית שעומדת בדרישות מערכת בשמחה -
@nati405 תנסה לעבוד עם זה: פריצה פיפא 15.rar הסיסמה 1234.
תיכנס לתיקייה crack אני לא יודע בדיוק איך עובדים עם הפריצה המסוימת הזו (זכור לי שהיה איזה קטע מסוים עם פיפא 15 אבל אני לא זוכר מה) ואין לי הרבה זמן עכשיו לשבת על זה..
פשוט תנסה - דבר ראשון להעתקי את כל הקבצים שבקראק לתיקייה FIFA 15 שבprogramfiles. אם ידרוש להחליף - דבר ראשון תגבה לעצמך את הקבצים שהוא דורש להחליף, ואז באמת תחליף.
תנסה להתעסק עם שני היישומים שיש בקראק
אם יהיו לך בעיות תעלה אותם כאן אשתדל לעזור
בהצלחה רבה!! -
@nati405 תנסה לעבוד עם זה: פריצה פיפא 15.rar הסיסמה 1234.
תיכנס לתיקייה crack אני לא יודע בדיוק איך עובדים עם הפריצה המסוימת הזו (זכור לי שהיה איזה קטע מסוים עם פיפא 15 אבל אני לא זוכר מה) ואין לי הרבה זמן עכשיו לשבת על זה..
פשוט תנסה - דבר ראשון להעתקי את כל הקבצים שבקראק לתיקייה FIFA 15 שבprogramfiles. אם ידרוש להחליף - דבר ראשון תגבה לעצמך את הקבצים שהוא דורש להחליף, ואז באמת תחליף.
תנסה להתעסק עם שני היישומים שיש בקראק
אם יהיו לך בעיות תעלה אותם כאן אשתדל לעזור
בהצלחה רבה!!רק שאלה קטנה
אני צריך להסיר התקנה ולהתקין מחדש או להעתיק לתקיה שמותקנת כבר?