בירור | מניעת העתקה של קובץ באונקי
-
@avramk100 יש אצל @רחמים תוכנה כזו
למרות זאת צריך לדעת שתמיד בסוף יהיה ניתן להעתיק (בסרטון או שמע) -
-
@avramk100 התכוונתי שמי שממש ממש רוצה ויש לו ידע (לא רב מדי) מסוגל לעקוף את כל החסימות, וכן גם את התוכנה של @רחמים ניתן לעקוף
-
@avramk100 אמר בבירור | מניעת העתקה של קובץ באונקי:
איך אפשר לעקוף בלי ידע ?
מעדיף לא לתת יד לגזל של אברכים תמימים שמוציאים קורסים ועוד שילמו על תוכנה שמגינה עליהם כך לפחות נראה להם
ואפשר קישור לתוכנה של @רחמים ?
https://yakobov-dev.co.il/הורדות/הורדות.aspx#תוכנת 'קל קורס'
מקודם התקשרתי לרחמים בעצמו לברר על התוכנה שלו
הוא טען שהתוכנה מיועדת עבור משתמש תמים בלבד ולא עבור מישהו מומחה עם נסיון או עם מי שהגיע חדור מטרה להעתיק בכל מחיר (בלי לשלם כמובן) -
@צור אמר בבירור | מניעת העתקה של קובץ באונקי:
הוא טען שהתוכנה מיועדת עבור משתמש תמים בלבד ולא עבור מישהו מומחה עם נסיון או עם מי שהגיע חדור מטרה להעתיק בכל מחיר (בלי לשלם כמובן)
לדעתי רוב התוכנות ככה... אני לא חושב שאם הייתי "מתיישב" להעתיק כונן/קובץ, לא הייתי מצליח, השאלה כמה זמן זה היה לוקח.. אבל לא חסר פעמים שנתקלתי בקובץ סורר. מאמין שזה אותו דבר.
השאלה שלי מה עדיף, התוכנה של @רחמים או זו שהבאה בקישור למעלה
-
תתייג את aaaa אולי יש לו מידע על התוכנה
-
@קינג-קומפיוטר פניתי ל @aaaa האלוף
-
@avramk100 כתב בבירור | מניעת העתקה של קובץ באונקי:
@צור אמר בבירור | מניעת העתקה של קובץ באונקי:
הוא טען שהתוכנה מיועדת עבור משתמש תמים בלבד ולא עבור מישהו מומחה עם נסיון או עם מי שהגיע חדור מטרה להעתיק בכל מחיר (בלי לשלם כמובן)
לדעתי רוב התוכנות ככה... אני לא חושב שאם הייתי "מתיישב" להעתיק כונן/קובץ, לא הייתי מצליח, השאלה כמה זמן זה היה לוקח.. אבל לא חסר פעמים שנתקלתי בקובץ סורר. מאמין שזה אותו דבר.
לא בדקתי את של רחמים
אבל USB Copy Protection
לא ברמה גבוהה.אם אתה רוצה משהו באמת ברמה
לך על טרסקונט
פרוייקט השו"ת משתמשים בה -
@כמה-טוב-השם כתב בבירור | מניעת העתקה של קובץ באונקי:
בוא לא נשכח שגם פורייקט השו''ת כבר נפרץ מזמן
למיטב ידיעתי לא הגרסאות האחרונות.
-
@כמה-טוב-השם לפי מה שהבנתי הם עברו חברה
החברה שהם משתמשים בה נמצאת גם אצל ר' דניאל וויסמן מתוכנת תג שלאף אחד אין אותה פרוץ -
אז מה נשאר בסוף מה הדרך הכי טובה לעשות את זה (אני גם צריך (כמעט פרסמתי נושא חדש)) מעדיף בחינם (לא חייב ברמה הגבוהה ביותר)
אגב במה ש @aaaa הביא בקישור הזה https://mitmachim.top/post/446214 הקובץ פריצה חסום בנטפרי אשמח אם מישהו יכול לשלוח וגם אם מישהו יסביר יותר איך מתקינים את התוכנה עם הפריצה שלה תודה רבה. -
@צור כתב בבירור | מניעת העתקה של קובץ באונקי:
החברה שהם משתמשים בה נמצאת גם אצל ר' דניאל וויסמן מתוכנת תג שלאף אחד אין אותה פרוץ
תג אין פרוץ כי אין בכלל להשיג את התוכנה ברשת גם בלי פריצה
זה ההגנה הכי גדולה (שרק הוא מתקין) -
@A0533057932 כתב בבירור | מניעת העתקה של קובץ באונקי:
החברה שהם משתמשים בה נמצאת גם אצל ר' דניאל וויסמן מתוכנת תג שלאף אחד אין אותה פרוץ
זה ההגנה הכי גדולה (שרק הוא מתקין)כמדומני העובדה שזה תוכנה ששימושית בעיקר לחרדים [-דברים תורניים] וזה בבעלות יהודי - יצרה שיש פחות נסיון לפרוץ.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבירור | מניעת העתקה של קובץ באונקי:
@A0533057932 כתב בבירור | מניעת העתקה של קובץ באונקי:
זה ההגנה הכי גדולה (שרק הוא מתקין)כמדומני העובדה שזה תוכנה ששימושית בעיקר לחרדים [-דברים תורניים] וזה בבעלות יהודי - יצרה שיש פחות נסיון לפרוץ.
יש הרבה ניסיון
אבל לא ניתן לפרוץ בלי שיש תוכנה
ועוד לא מצאתי ברשת את התוכנה
אין לה אפילו אתר למיטב ידיעתי