להורדה | נושא זה נמחק
- 
@שמואל-כהן-0 אני יסביר לך יש לי את המסתיר 
 פשוט הוא לא נפתח עקב החסימה דל כשר פלייי@lior-haim-rabi נו גם לי 
- 
@lior-haim-rabi נו גם לי 
- 
אזהרה!!! 
 שימו לב אם התקנתם את המסתיר והסתרתם אפליקציות -
 לא למחוק בשום אופן את המסתיר כיון שאז הם נשארים מוסתרים לעולם.
 כמובן שאפשר לחזור ולהתקיו את המסתיר ובעזרתו להחזיר את האפליקציות לשימוש רגיל.
 אבל בלי זה הם לא חוזרים .
 אולי ע''י איפוס....
- 
אזהרה!!! 
 שימו לב אם התקנתם את המסתיר והסתרתם אפליקציות -
 לא למחוק בשום אופן את המסתיר כיון שאז הם נשארים מוסתרים לעולם.
 כמובן שאפשר לחזור ולהתקיו את המסתיר ובעזרתו להחזיר את האפליקציות לשימוש רגיל.
 אבל בלי זה הם לא חוזרים .
 אולי ע''י איפוס....
- 
פוסט זה נמחק! @שמואל-כהן-0 כתב בלהורדה | מסתיר אפליקציות במסווה אשר יצר: ואני מעלה גם את אפליקציית המסתיר שתותקן על המכשיר באופן מוסתר שלא תראו אותו במסך הביתX מסתיר אפליקציות.apk ואיך בדיוק אפשר לגשת לאפליקציה? 
- 
@שמואל-כהן-0 כתב בלהורדה | מסתיר אפליקציות במסווה אשר יצר: ואני מעלה גם את אפליקציית המסתיר שתותקן על המכשיר באופן מוסתר שלא תראו אותו במסך הביתX מסתיר אפליקציות.apk ואיך בדיוק אפשר לגשת לאפליקציה? @דניאל-לוי 
 ע"י כניסה לאפליקציה של ה'אשר יצר'
- 
@דניאל-לוי 
 ע"י כניסה לאפליקציה של ה'אשר יצר'
- 
ד דניאל לוי התייחס לנושא זה ב
- 
פוסט זה נמחק! פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק! @שמואל-כהן-0 אופס, בטעות הסתרתי את אשר יצר... אילך אני מחזיר אותו? כבר איפסתי את המסתיר וא"א לפתוח אותו לפי הפעילות הראשית דרך ההגדרות  
- 
לא משנה, בסוף איפסתי. 
- 
מי שרוצה יש את האפליקציה הזאת שמשנה את האיקון של כל האפליקציות לאיזה תמונה שבוחרים מחליף סמלי אפליקציות.apk @y-yechiel כתב בלהורדה | מסתיר אפליקציות במסווה אשר יצר: מי שרוצה יש את האפליקציה הזאת שמשנה את האיקון של כל האפליקציות לאיזה תמונה שבוחרים מחליף סמלי אפליקציות.apk משום מה זה בכלל לא מחליף לי 
- 
@y-yechiel כתב בלהורדה | מסתיר אפליקציות במסווה אשר יצר: מי שרוצה יש את האפליקציה הזאת שמשנה את האיקון של כל האפליקציות לאיזה תמונה שבוחרים מחליף סמלי אפליקציות.apk משום מה זה בכלל לא מחליף לי @צייר-מקצועי יש לך מסך הבית נפרד ממגירת היישומים? 
- 
@צייר-מקצועי יש לך מסך הבית נפרד ממגירת היישומים? @דוד-הצהוב לא הבנתי 
- 
פוסט זה נמחק! 
- 
@שמואל-כהן-0 
 לא הבנתי מה זה עושה@דנבו כנ"ל. יותר נכון, לא הבנתי למה זה מועיל 
- 
@דוד-הצהוב לא הבנתי @צייר-מקצועי האפליקצייה לא משנה את הסמל של האפליקציות אלא את הסמל של קיצור הדרך במסך הבית 
- 
@צייר-מקצועי האפליקצייה לא משנה את הסמל של האפליקציות אלא את הסמל של קיצור הדרך במסך הבית @דוד-הצהוב כתב בלהורדה | מסתיר אפליקציות במסווה אשר יצר: @צייר-מקצועי האפליקצייה לא משנה את הסמל של האפליקציות אלא את הסמל של קיצור הדרך במסך הבית 
 זה לא משנה גם במסך הבית