שאלה | מחיקת חנות גוגל
-
@משה-ת אמר בשאלה | מחיקת חנות גוגל:
@e-systems ודאי לא קשור אחד לשני
אל תהיה בטוח... שמעתי שאם אין חנות הוא קולט שאין שירותי גוגל פליי...
ויש גם הרבה סבירות שהרי יש עם חנות כשרה שיש גוגל פליי רק אי אפשר להיכנס לשם... אולי @דוד חזן יסביר? -
@שמואל-כהן-0 לא כל כך הבנתי אותך אבל זה שתי אפליקציות שונות לי יש ששירותי גוגל פליי בלי חנות לא הבנתי איך אחד קשור לשני
שירותי גוגל פליי צריך בשביל שמוצרים של גוגל יעבדו טוב וחנות זה חנות לא קשורה לענין -
@שמואל-כהן-0 לא כל כך הבנתי אותך אבל זה שתי אפליקציות שונות לי יש ששירותי גוגל פליי בלי חנות לא הבנתי איך אחד קשור לשני
שירותי גוגל פליי צריך בשביל שמוצרים של גוגל יעבדו טוב וחנות זה חנות לא קשורה לעניןשמעתי שהם תלויים אחד בשני... אולי @דוד-חזן יסביר?
-
@e-systems ודאי לא קשור אחד לשני
קשור בהחלט!!!
שירותי גוגל פליי צריך בשביל שמוצרים של גוגל יעבדו טוב וחנות זה חנות לא קשורה לעניןיש לך. אולי מוסתרת. אולי ערוכה. אבל יש.
-
@משה-ת פשוט מאוד. שירותי גוגל זה חבילה של אפליקציות (ממש לא רק האפליקציה Google Play Services). חלקם קריטיות (כמו Google Play Services, Play Store ועוד כמה וכמה) וחלקם לא קריטיות (Gmail, youtube וכדומה). אם אין אחת מהקריטיות, האחרות לא עובדות.
-
@e-systems @מישהו12 טוען שאם מוחקים את זה זה עושה בעיות בטלפון האפשרות היחידה היא להסתיר או למחוק לגמרי ולא להשתמש בשירותים של גוגל
זכורני שראיתי איזה מקום בפורום שמסבירים איך להיפטר מהחנות (ע"י עריכה) ולהשאיר את שירותי גוגל פליי
-
@שמואל-כהן-0 אם תראה את זה תביא לי קישור