בעיה | בעיה בהפעלה של IGO
-
שלום וברכה!
רכשתי מכשיר ניווט מעלי אקספרס, הוא פועל כמובן על Windows-Wince עם IGO, לקח לי זמן לשנות את השפה לעברית ואח"כ לאנגלית אבל פתאום הופיעה בעיה משונה - עם הפעלת תוכנת הניווט מופיע מסך שמבקש לאשר איסוף נתונים מה- GPS וכו', אלא שאני לא מצליח בשום פנים ואופן ללחוץ על "אשר" הלחצן כאילו אינו מגיב, אם אני בוחר לא להסכים, מופיע המסך הבא שבו אני מתבקש להגדיר את התוכנה ושוב אני צריך לאשר ולא יכול כי הכפתור של האישור במגע לא עובד.
חשוב לציין כי כל הפונקציות האחרות של המכשיר כמו נגן מוזיקה וכו' עובדות היטב, הבעיה גם לא באזור המסוים במסך המגע כי בפונקציות אחרות הוא נותן ללחוץ שם בלי בעיה ורק בתוכנת הניווט הוא לא נותן ללחוץ על אישור ולהתקדם, בצורה הזו אני לא מצליח להגיע לתוכנת הניווט בשום פנים ואופן, יצוין גם כי בצעתי "ריסט" עם הכפתור הייעודי של המכשיר וגם אח"כ הבעיה בעינה עומדת, למישהו יש פתרון?
@KINGYOS @אלי-TZAתודה רבה!
-
@א-א-א לפי התיאור נראה שיש בעיה בתוכנת ה-IGO. במקום להתחיל לחפור בה נראה לי יותר פשוט שתחליף אותה בתוכנת iGO אחרת,בד"כ אין סיבה וצורך למחוק את הישנה ואפשר פשוט להסתפק בשינוי שם התיקיה.
חפש בפורום צריך להיות מדריך וגם איפשהו הורדה.בהצלחה
אגב, פעם הבאה כדאי שתתייג אותי כבר כשאתה מחפש מכשיר לקניה ואז אולי תחסוך את הצורך לתייג אותי על בעיות אח"כ..
-
@אלי-TZA ראיתי שהגבת בסוף גם לבירור שלי לפני הקנייה... תודה!
בכל מקרה, חשבתי כבר על מה שאתה מציע בהשראת עצות שלך כאן בפורום בעבר, אכן הורדתי כאן מהפורום תוכנת igo, העתקתי אותה אל המכשיר ושיניתי את הנתיב לקובץ ההפעלה של התוכנה השנייה - זה לא פותר את הבעיה גם כשה- IGO הזה עולה (זו גרסה אחרת, כך נראה לפחות מתמונת הפתיחה) לא ניתן ללחוץ בשופו"א על הלחצן הימני בכל מסך שהוא ב- IGO זה מוזר מאד אבל ככה זה, אם למישהו יש פתרון...
דרך אגב להתקין מחדש את ה- WINCE זה מעשי? ומה עם כל הממשק של שאר האפליקציות שמגיעות עם המכשירים הסיניים, הם ימחקו במקרה כזה?