בעיה | דיסק און קי מעלי אקספרס שמחבר מחשב נייח ל WIFI
-
קניתי כמו דיסק און קי שדרכו אפשר לחבר מחשב נייח לוויפי וכך התחברתי לאינטרנט של הבית אבל הבעיה שכל פעם שאני בא לגלוש המחשב מראה שלא ניתן לגלוש באתר מכיוון שיש פורצים וא"א להמשיך ומישו הסביר לי שיכול להיות שבגלל שהמוצר סיני אז הקוד בתוכו נראה לאינטרנט כאל תוקף וכך א"א להתקדם
אשמח אם למישו יש פיתרון
תודה לכולם -
@ידידים אמר בבעיה | דיסק און קי מעלי אקספרס שמחבר מחשב נייח ל WIFI:
@106 אתרוג אבל אני לא מצליח לפתוח אפילו מייל שאין בעיה באתרוג
הנה הקובץ התקנה מהאתר הרשמי של אתרוג
EtrogCrtNew.exe
ואלו ההוראותרישיון הגנה
האתרים והאפליקציות הנפוצים ביותר היום, כמו חיפוש בגוגל, Gmail You Tube ואחרים משדרים את התוכן שלהם בצורה מוצפנת.
ניתן לזהות אתרים אלה בקלות על ידי האותיות HTTPS הנמצאות משמאל לכתובת האתר בדפדפן האינטרנט:האתרים והשירותים המוצפנים האלה מבקשים את האישור שלכם לאפשר לרימון להגן עליכם בזמן גלישה בהם.
לכן, כל לקוח ברימון נדרש להתקין את רישיון ההגנה של רימון על כל מחשב, סמארטפון או טאבלט שברשותו.שימו לב!
התקנת רישיון ההגנה של רימון היא דרישת חובה של האתרים והאפליקציות האלה כדי לאפשר לרימון להגן עליכם.
מחשב, סמארטפון או טאבלאט שלא יותקן עליו הרישיון יחסם על ידי האתרים והאפליקציות האלה ולא יוכל לגלוש בהם.
במקרים אחרים הוא עלול לחוות חשיפה לתכנים בלתי ראויים.להפעלת רישיון ההגנה של רימון במחשב
- הורידו את רישיון ההגנה בלינק שבתחתית העמוד
- התקינו את הרישיון על ידי הקלקה על הקובץ שירד למחשב (ההתקנה לוקחת מספר שניות ובסיומה יסגר דפדפן האינטרנט)
- כדי להפעיל את הרישיון, יש להכנס בחזרה לעמוד זה. הרישיון יופעל אוטומטית