בקשת מידע | אין הבדל בין דיסק אונקי לSSD ?
-
מבחינת מערכת מה עדיף לקנות דיסק אונקי כזה https://ksp.co.il/web/item/109055
או אר דיסק SSD@מעשיהו משום מה אני לא מצליח לפתוח את הקישור
בכל אופן ברור שיש הבדל ביניהם
דיסק און קי אי אפשר להשתמש בו ככונן קשיח למחשב
לעומת זאת בהארד דיסק SSD אפשר -
או אר דיסק SSD -
@מעשיהו בגדול שניהם מבוססי זיכרון flash לגבי מה עדיף, מעניין מה @משחזר-מידע יגיד
אבל תפרט קודם למה השימוש, אם זה למערכת הפעלה ברור שיש הבדל עצום, אם זה לאחסון קבצים אז משנה@avramk100 "זיכרון עבודה נייד) היינו לשמור עליו קבצים זמניים ולשימוש גרפי (העברה ) בין מחשבים (לא עבודה עליו עצמו)
-
@avramk100 "זיכרון עבודה נייד) היינו לשמור עליו קבצים זמניים ולשימוש גרפי (העברה ) בין מחשבים (לא עבודה עליו עצמו)
-
@מעשיהו ssd יותר מהיר לדעתי, אבל העברה בין מחשבים ברור שרונקי יותר נח. בכל אופן יש בזה סוגים ואפשרויות מהירות כך שזה לא אחיד.
@avramk100 מבחינת מהירות עדיף SSD אבל מבחינת רמת האבטחה (כמות הזמן שיחזיקו מה עדיף)
-
או אר דיסק SSD@מעשיהו אם זה דיסק למערכת הפעלה - וודאי SSD
אבל רק הערה, SSD זה ראשי תיבות של solid state drive - דיסק מצב מוצק ככה שכל אחסון שאינו כונן HDD (או אולי גם קלטת) נחשב SSD
ואגב, מבחינת מהירות - אם זה SSD בחיבור sata - יש הרבה כונני USB מהירים ממנו בגלל מגבלות התקן -
@מעשיהו אם זה דיסק למערכת הפעלה - וודאי SSD
אבל רק הערה, SSD זה ראשי תיבות של solid state drive - דיסק מצב מוצק ככה שכל אחסון שאינו כונן HDD (או אולי גם קלטת) נחשב SSD
ואגב, מבחינת מהירות - אם זה SSD בחיבור sata - יש הרבה כונני USB מהירים ממנו בגלל מגבלות התקן@מתכנת-חובב אמר בבקשת מידע | אין הבדל בין דיסק אונקי לSSD ?:
ואגב, מבחינת מהירות - אם זה SSD בחיבור sata - יש הרבה כונני USB מהירים ממנו בגלל מגבלות התקן
עוד לא מצאתי.
SATA תומך עד 550 מ"ב
דיסק און קי לא מגיע ליותר מ 400 הכי מהיר וגם זה רק רשמית.גם מבחינת האמינות אני חושב שכונן SSD עדיף. (ודאי וודאי מהדיסק און קי הספציפי שהביאו למעלה בקישור- מניסיון)
אני אישית מעדיף כונן SSD מבוסס NVME שהוא יותר קומפקטי. -
@מתכנת-חובב אמר בבקשת מידע | אין הבדל בין דיסק אונקי לSSD ?:
ואגב, מבחינת מהירות - אם זה SSD בחיבור sata - יש הרבה כונני USB מהירים ממנו בגלל מגבלות התקן
עוד לא מצאתי.
SATA תומך עד 550 מ"ב
דיסק און קי לא מגיע ליותר מ 400 הכי מהיר וגם זה רק רשמית.גם מבחינת האמינות אני חושב שכונן SSD עדיף. (ודאי וודאי מהדיסק און קי הספציפי שהביאו למעלה בקישור- מניסיון)
אני אישית מעדיף כונן SSD מבוסס NVME שהוא יותר קומפקטי.@יהודה-12 אמר בבקשת מידע | אין הבדל בין דיסק אונקי לSSD ?:
SATA תומך עד 550 מ"ב
דיסק און קי לא מגיע ליותר מ 400 הכי מהיר וגם זה רק רשמית.הכי מהיר שמצאתי מגיע ל 440 מ"ב באמת, טעות שלי
@יהודה-12 אמר בבקשת מידע | אין הבדל בין דיסק אונקי לSSD ?:
אני אישית מעדיף כונן SSD מבוסס NVME שהוא יותר קומפקטי.
או M.2
-
SATA תומך עד 550 מ"ב
דיסק און קי לא מגיע ליותר מ 400 הכי מהיר וגם זה רק רשמית.הכי מהיר שמצאתי מגיע ל 440 מ"ב באמת, טעות שלי
אני אישית מעדיף כונן SSD מבוסס NVME שהוא יותר קומפקטי.
או M.2
או M.2
נכון.
אם כי היום כבר אין הבדל במחיר בין M.2 רגיל ל M.2 NVME (רק במארזים החיצוניים שלהם בארץ, יש הפרש במחיר) -
או M.2
נכון.
אם כי היום כבר אין הבדל במחיר בין M.2 רגיל ל M.2 NVME (רק במארזים החיצוניים שלהם בארץ, יש הפרש במחיר)@יהודה-12 כתב בבקשת מידע | אין הבדל בין דיסק אונקי לSSD ?:
או M.2
נכון.
אם כי היום כבר אין הבדל במחיר בין M.2 רגיל ל M.2 NVME (רק במארזים החיצוניים שלהם בארץ, יש הפרש במחיר)מה ההבדל בין M.2 רגיל ל M.2 NVME
והאם M.2 שחיברו לו מתאם לSATA יהיה מהיר כמו M.2 או כמו SSD עם חיבור SATA -
@יהודה-12 כתב בבקשת מידע | אין הבדל בין דיסק אונקי לSSD ?:
או M.2
נכון.
אם כי היום כבר אין הבדל במחיר בין M.2 רגיל ל M.2 NVME (רק במארזים החיצוניים שלהם בארץ, יש הפרש במחיר)מה ההבדל בין M.2 רגיל ל M.2 NVME
והאם M.2 שחיברו לו מתאם לSATA יהיה מהיר כמו M.2 או כמו SSD עם חיבור SATA -
או M.2
נכון.
והאם M.2 שחיברו לו מתאם לSATA יהיה מהיר כמו M.2 או כמו SSD עם חיבור SATA@שעטנ-ז-ג-ץ כתב בבקשת מידע | אין הבדל בין דיסק אונקי לSSD ?:
או M.2
נכון.
והאם M.2 שחיברו לו מתאם לSATA יהיה מהיר כמו M.2 או כמו SSD עם חיבור SATAM2 זו תושבת
SATA/NVME זה ממשק
כלומר יתכן SATA/NVME בתושבת M2
השאלה מה התמיכה של התושבת וכמה אתה מוכן להשקיע ובאיזה דור וכו'